- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Zolinho1026 #13347 üzenetére
:Lógni nem fog rajtad a póló, az már tuti. Persze attól függ, milyen magas vagy. Ha két méter fölött, akkor rövid lesz. Sebaj, legalább látszik a felirat teljes egészében.
Ha viszont 168 centi körül, mint én, akkor vazelin elő, sikosítás szükséges az értékes cucc felvételéhez.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Zolinho1026
tag
válasz gamerkiller #13350 üzenetére
:Leírnád nekünk magyar nyelven hogy ez mit jelent?
Vakegérke:Magasságból is adódott rendesen 190 cm-nél nem kevesebb az már tuti
[ Szerkesztve ]
Loxone and Loxberry superuser
-
gamerkiller
senior tag
válasz Zolinho1026 #13352 üzenetére
:Le hát!
Kyrabaybee az egyetlen legenda a logout történelmében. Ő egy igazi mesébe illő szereplő. Köszönjük neked ezt a játszóteret.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Vakegérke
félisten
válasz Zolinho1026 #13352 üzenetére
:Laza fordításban annyit, hogy kyrabaybee az egyetlen legenda a LOGOUT történelmében, és köszönjük létezését.
gamerkiller: Nem azonos a fordításunk, de lényegét tekintve igen.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Zolinho1026
tag
:Látom nem sajnáljátok a kyrákat a mondatok elején.
gamerkiller: Ha legalább angolul írnád
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13355 üzenetére
:Lopom.
Sólo tiene que utilizar la página correspondiente de la traducción.Zolinho1026: Ne mondd, hogy legalább kszuahéliül nem tudsz, jó? Ezt még megbocsájtjuk valahogy, de ha a kecsua sem megy, az már tragédia.
Tudod mit? Elfogadunk úgy, ahogy vagy.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamerkiller
senior tag
-
sagesz93
addikt
válasz Zolinho1026 #13356 üzenetére
:Látom nem vágod a spanyolt
Én se, szóval translate.google.com
ohh már vágom a szöveget én is[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13358 üzenetére
:Láthatja mindenki a megoldást, nem gond.
Mi pobre amigo acaba de abrir y cerrar, dejando el discurso habitual.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamerkiller
senior tag
válasz Vakegérke #13361 üzenetére
:Lássa. Így igazságos.
Usted lo sabe así lo encuentro sólo. Pueden haberle creído hasta aún que esto no es tan aunque para nosotros para dirigirlos abajo. Me gustan aquel tema muchísimo, y el people nation que vive en él.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
sagesz93
addikt
válasz gamerkiller #13360 üzenetére
:Lol, én is így vagyok vele, szép nyelv, de a megtanulása elég nehéz lehet mondjuk ezt mondhatja minden külföldi a magyarról is.
-
Én csaq annyit tudoq spanyolul, hogy Te quiero puta! ...
Make Asia Great Again!
-
gamerkiller
senior tag
válasz sagesz93 #13363 üzenetére
:Lehet hogy nehéz megtanulni, de utána megnyílik előtted egy egész más világ. Kint Barcelona-ban beszélgettem egy magyar emberrel aki kint dolgozik, és megtanult Spanyolul. Semmi pénzért nem jönne haza.
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13362 üzenetére
:Lomtalanítok, talán utolsó megszólalásom mára.
Dobrá hra!
-
geprombolo
őstag
válasz gamerkiller #13367 üzenetére
:Las Palabras De Amor
Buenas noches, senores y senoras!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Taknyoshal
tag
válasz Taknyoshal #13368 üzenetére
Már vágom. Azt hittem, hogy ti tudtok spanyolul. Hát én ezt a nyelvet tanulom is...
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #13369 üzenetére
:Látod, ezt nem ismertem, holott szeretem az együttest. Köszi!
-
Vakegérke
félisten
válasz geprombolo #13372 üzenetére
:Lopom az élményt, és élvezem. Köszi!
-
Taknyoshal
tag
Buenas noches mis amigos. Estoy cansadísimo, por eso voy a dormir.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
:Látható az aláírásom?
Nehogy valami túlkódolt karakter legyen ami leterheli szegény ph-t -
gamerkiller
senior tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
-
geprombolo
őstag
válasz sagesz93 #13378 üzenetére
<object width="300" height="250"><param name="movie" value="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><param name="quality" value="high"></param><embed src="http://tools.wamma.hu/sun/sun.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="250" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz geprombolo #13380 üzenetére
Nem sikerült! Egy nyomkodható sünt akartam berakni az előző hsz-be, de nem jött össze, ráadásul szerkesztési idő alatt az asszony volt a gépnél.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
sagesz93
addikt
válasz geprombolo #13381 üzenetére
:Lehetetlen olyat idebűvészkedni Az már egy nagyon off dolog. (<igaz mire is való ez a topik )
De jó dolgok vannak ezen a wammán, főleg a mávszrájkosat bírom[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13381 üzenetére
:Lehetetlen beágyazni bármit is a fórumba, csak a HG-k és a Modik tudnak.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Ice!?
őstag
-
sagesz93
addikt
:Legjobb Néha hasznos lehet.
Vannak azért értelmes dolgok, pl. torrent kereső jutyub és last.fm-hez, üzenj a politikusoknak
csak saját felelősségre[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz sagesz93 #13385 üzenetére
:Lehet, hogy ezt pár embernek megmutatom, ettől hirtelen én is megijedtem, amikor a képembe ugrott.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
gamerkiller
senior tag
:Ló nyerített a szomszédban. 3 éve itt lakom, mégiscsak most tudtam meg hogy a istálló van a közelben. Lehet átnézek majd.
[ Szerkesztve ]
-
Zolinho1026
tag
válasz gamerkiller #13388 üzenetére
:Látom tese vitted túlzásba a szomszédság meglátogatását
-
gamerkiller
senior tag
válasz Zolinho1026 #13389 üzenetére
:Le se sz*tam. A főúton lakom, reggel elmegyek, este hazaérek. Legkisebb gondom volt megismerni a falut. Nem is érdekelt..
-
gabor85
őstag
válasz gamerkiller #13365 üzenetére
Nekem konkrétan egy ismerősöm van aki ki akar menni Londonba.
Az okok között szerepel hogy megutálta az emberek mentalitását. Valahogy megértem. -
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13388 üzenetére
:Látni akarsz valami csinos kancácskát?
-
Zolinho1026
tag
válasz gamerkiller #13396 üzenetére
:Le vagyok maradva a versenyben, mint a borravaló.
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
válasz gamerkiller #13392 üzenetére
:Lényegében az okok, azok a lényegek. (ez most így mondathegesztési szempontból jó?)
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13396 üzenetére
:Lovakról beszéltél a szomszédodban. Rájuk gondoltam.
Ha nem ők, hát itt egy Kancácska, remélhetőleg tetszik.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest