Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
válasz Zolinho1026 #13751 üzenetére
:Lennék már túl rajta...
10.00-12.00 írásbeli
12.00-14.00 szóbeliYummie-yummie.
Make Asia Great Again!
-
puttputt
őstag
válasz lezso6 #13753 üzenetére
Részvétem.
Kár, hogy nem vihettél be "puskát"/avagy... "szemléltető eszközt".
(Gondolj bele. Becsempészel egy CRT-t, egy TFT-t meg egy LCD-t... esetleg egy plazmát a pad alatt, majd szétkapod őket ott helyben és mellékeled a dolgozathoz, listázva a különbségeket.)A helyedben ezt írtam volna:
"A or B? Stupid question ... Scanning ... Processing ... Done. Solution: No solution. No traceable difference between A or B."
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
:Lám, közbe jött az eredmény, egyik haveromtól aki bement szóbelire. Mindenkit meghúzott a tanár. 2 perc jutott kb minden emberre. Így én még jól is jártam.
Make Asia Great Again!
-
-
Zolinho1026
tag
válasz geprombolo #13757 üzenetére
:Lehát hagyd a picskuba, játsszál egyet hamar elfelejted, majd sikerül következőre
Loxone and Loxberry superuser
-
Badman 4ever
őstag
válasz lezso6 #13756 üzenetére
Miért nem kérdeztél vissza, hogy ön szerint mi a válasz tanár úr? Csak netalántán ön se tudja?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Móci
addikt
válasz lezso6 #13753 üzenetére
Fel a fejjel, lesz még jobb is!
Anno a félévi/év végi vizsgák nekem is elég nehezen mentek, volt, hogy 3 tételt húztam, de azért meglett a kettes.Huh gyerekek durva a helyzet itt a könyvtárban szag ügyileg. Amikor lejöttem, eléggé áporodott kaksi szag volt, de erre rátett egy lapáttal az egyik kedves vendég, aki igencsak jó test és hagymaszagot hozott magával. Legalább elnyomta a kaksiszagot. Ennyiből jó.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Vakegérke
félisten
:Lusta vagyok, különben mennék abba a könyvtárba szagot árasztani. Testszagom talán nincs, de pár perce nyomtam magamba fél fej vöröshagymát, meg három gerezd fokhagymát császárszalonnával, kenyérkével.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Móci
addikt
válasz Vakegérke #13762 üzenetére
:Legjobb lenne jelenleg! Viccet félretéve! Igaz, már megszoktam a szagot, de azért nem volt semmi.
Amúgy eltanultam tőled a kenyérkét, én is így hívom már ezt a jó kis eledelt.puttputt: bácsi volt, jó nagy hassal, valahova a z dimenzióba néző szemekkel.
-
Vakegérke
félisten
:Lopunk, lopogatunk?
A kenyérke tényleg megérdemli a becézést. Ha kenyered van, mindened van. Nem ismerek jobb illatot, mint a sülő kenyérke illatát. Valami csodálatos.Anno mi is sütöttünk itthon párszor kenyérkét. Este bekovászoltam, lányomra a "könnyebbik" feladat hárult. Korán kelt, és dagasztott, csak dagasztott. Mikor én keltem, a tészta már pihent egy kosárban, konyharuha alatt.
És eljöve a pillanat...
Formázás, tepsibe vele, lányom kiváltsága volt vágásokat ejteni a tészta testén.
Sütő begyújt, hadd szóljon. Idővel terjengeni kezdett a mámoros illat, és rohantunk a konyhába, hogy a sütő üvegén elemlámpával bevilágítva gyönyörködjünk a büszkén dagadó élet láttán.
Betetőzött a mámor. Kész volt a kenyérke, már ki lehetett nyitni a sütő ajtaját, ki lehetett venni a kenyérkét, vizes kézzel megsimogatni.
Egészségtelen, meg minden, de soha nem bírtuk ki. Keresztet rajzolt rá a lányom a késsel, és levágta az egyik sarkát. Négyfelé vágta, a többire konyharuha. Vittük a koncot, és élveztük azt, ami keveseknek adatik meg. A saját sütésű kenyérke illatát, ízét.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Móci
addikt
válasz Vakegérke #13766 üzenetére
Annál biztos, hogy nincs jobb, amit az ember maga süt! Papa szokott mesélni a régi, kemencében sült kenyérről. Az lehetett valami csodálatosan jó, pláne, ha egy szem főtt krumpli került a tésztába! Akkor fogyott csak el igazán hamar...
Szeretnék otthonra egy kinti kemencét, ha másért nem, azért, hogy néhanapján süthessek benne kenyeret.
Hogy is van az? Jótól lopni nem szégyen?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
puttputt
őstag
válasz geprombolo #13757 üzenetére
Nos, akkor ez méltó :Lesz akkor a Krónikába ([link]) vagy sem?
Amolyan :Lefüleltük rovat...
Vagy :Legyen inkább :Leejtve?#13768: Lehet, hogy inkább mégis ő Kyra Anya?
Ha így, akkor így, ha úgy, akkor úgy jelenik meg? Igazi "boszi".[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Móci
addikt
válasz Vakegérke #13768 üzenetére
Köszönöm a kedvességet, szép nagyon!
Én zenét küldök, egyik szeretett Deep Purple muzsika lesz az. Katt!puttputt: Anyánk csak is egy tündér lehet, ha már ilyen jó játszóteret épített nekünk. Nem?
-
Badman 4ever
őstag
válasz puttputt #13771 üzenetére
:Lehet, hogy az, amelyiket Vakegérke linkelt?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Zolinho1026
tag
:Lám, bekövetkezett ez is. Elértem az első 100 közöségi hozzászólásomat, ami valljuk be őszintén, nélkületek nem lett volna meg
Loxone and Loxberry superuser
-
-
Psychonaut
veterán
válasz Zolinho1026 #13773 üzenetére
:Lesz az még több is.
-
puttputt
őstag
válasz Badman 4ever #13772 üzenetére
Hol ez, hol az?
-
Vakegérke
félisten
válasz Zolinho1026 #13773 üzenetére
:Lehetne, hogy maracc velünk, szépöcsém? Gyarapodna vékonyka számú hozzászólásod, osztán még az is leheccséges, hogy nyernél tán egy újdonságos pólót. Akkó mán kettő lészen, osztán váltogatván hódítgathatod vélük a leánykákat, akik nem tudnak pólós látványoddal bételleni.
Gratula a százashoz!Móci: Csípjuk a díppörplét, de nagyon.
Badman 4ever és puttputt: Szoktam én butaságokat linkelni?
Hát persze, de ne áruljátok el senkinek, cssst...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
:Lesem, hogy akaratomon kívül érdekesebbnél érdekesebb számokat viszek el. Mondjuk cuki kis tükörszám, most meg 13777.
Nem szándékos, istók uccse.Leteszem a nagyesküt, hogy a 14.000-es, 15.000-es, és a többi is Vakegérketelen lesz.
Majd a mázsás súlyú, vagyis 100.000, és a tonnás, vagyis 1.000.000 kell, hogy az enyém legyen. Vágyom rájuk, muszáj, hogy magamévá tegyem őket.
Aztán a görcs se tudja. Talán majd az unokám fog ácsingózni rájuk, de neki csak hátul jut a várakozók közt hely. Ha tolakodna, nyugodtan koppintsatok a nózijára.
Nem regelt be, nem azért mondom. De ha beregel, arról tudni fogtok.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
őstag
:Látom, pörgés volt, amíg melóztam... Még a végén :Lemaradok!!!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Vakegérke
félisten
válasz PhoenixK #13780 üzenetére
:Látod, látod... Fogalmad sincs, hogy pörög itt minden.
Csak számolj egy kicsit. Egy év alatt ennyi hozzászólás. Mennyi is az naponta? Cirka negyven.
És mire fel? Hat semmitmondó smiley kapcsán.
Csúcs.Személyedben új társra leltünk, és remélem, hogy vagy annyira "kölyök", hogy játszol velünk.
Hogy miért? Ott a válasz a szívedben, lelkedben. Mert eléggé gyerek vagy ahhoz, hogy tudj játszani. Adott alkalommal még pólót is nyerhetsz.Remélem nem mondtam butaságot.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Galamb57 #13781 üzenetére
:Lásd, kívánságodra, és megbecsülésed jeléül.
Én, "első" Vakegérke esküszöm, hogy vigyázó tekintetem a frekventált számokra helyezem, közelükben óvatossá válok, hogy el ne vigyem mások elől, és csak a véletlen műve lehet, ha mégis eloroznám.
Én, "első" Vakegérke esküszöm, hogy csakis az 1-essel, vagyis egyessel, és utána csakis nullákkal végződő számokra tartok igényt.Isten engem úgy segéljen!
Szerk: Ha úgy véled, hogy nyalok, talán nem tájékozódtál eléggé.
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz Galamb57 #13791 üzenetére
Azt hiszed hogy bárkit is érdekel ez a hülye szöveg? Bántasz itt mindenkit, utána meg jössz kuncsorogni. Menj el. Senki nem akar látni, hiába szánod itt magad. Más nem fog.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Vakegérke
félisten
válasz Galamb57 #13791 üzenetére
Én már rég megbocsájtottam. Az avatarommal viszont tartozol, és ez nagyon fáj. Annyira, hogy ordítani tudnék kínomban.
Fáj! Érted? Fáj!
Menj a francba...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13796 üzenetére
OK, abhagy, kikapcs.
Köszönöm, hogy vigyázol rám.
Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest