- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Zolinho1026 #13300 üzenetére
:Lássuk csak.
Kilométerenként, vagy óránként mérhető a fogyasztásod? Mennyi/egység?
Tiszta környezetben közlekedsz, vagy szúrós izék közt?Te, ha szét mered cseszni kyrabaybee anyánk dicsőségének hirdetőjét, akkor rád olvasok, szemmel verlek, meg minden ilyen.
Hordd egészséggel, és bárki kérdi származását, hozd közénk az illetőt. Így sem piskóta amit elértünk, viszont a legnagyobbat Te lökhetsz a közös szekéren.
Meglátod, világrengető terveink be fognak teljesülni, és Te vagy az, akit a sors az első lépés megtételére kijelölt.
Vagy csak hagytunk nyerni?Megérdemled, passz.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamerkiller
senior tag
Erre csak annyit mondanék:
A vásárlás sikeres volt! A rendelésed részleteiről hamarosan e-mailben kapsz értesítést. A rendelés aktuális állapotát nyomon követheted a saját rendelések menüpont alatt. Köszönjük, hogy minket választottál!
Vagy csak hagytunk nyerni? --> Én hagytam, nyerhettem volna, nem akartam..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Zolinho1026
tag
válasz Vakegérke #13301 üzenetére
:Lássuk csak, saccra negyed szenyó/óra ( ), általában tiszta környezet ha nem akkor úgyis öltözködök
És minnél előbb igyekszek belefogyni a pólóba hogy büszkém hirdessem a topikot és nem utolsó sorban kyrabaybeet
És megváltjuk a világot a Galaktikus Pingvinbirodalommal.[ Szerkesztve ]
Loxone and Loxberry superuser
-
Vakegérke
félisten
válasz Zolinho1026 #13304 üzenetére
:Lomhán indul, de a világmegváltás stimmel, és Te vagy első utcai hirdetője.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamerkiller
senior tag
válasz Zolinho1026 #13304 üzenetére
Na akkor már jó is hogy lesz egy kyrás pólód, fogyni fogsz... Már megérte.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Zolinho1026
tag
válasz gamerkiller #13306 üzenetére
Pontosan, legalább lesz mi motiváljon
Loxone and Loxberry superuser
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13308 üzenetére
Tényleg! Remélem megbocsájtod feledékenységem.
Az viszont tény, hogy Zolinho1026 barátunk nem egy kamion sebességével fog közlekedni, így viszonylag könnyű lesz kiolvasni. Lapozni nem kell, csak forgatni.
Megjegyzem a tiéd nemzetközi érdem, és valóban a legelső történelmünkben.
-
sagesz93
addikt
:Látom elkészült a póló, jó lett(nemvéletlen az én tervemből alakult ki ez a grafika )Zolinho használd egészséggel
-
Badman 4ever
őstag
válasz geprombolo #13313 üzenetére
Azért ennyire nem vészes a helyzet, lesz még ennél rosszabb is.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Vakegérke
félisten
válasz Badman 4ever #13315 üzenetére
:Lesz még jobb is, így helyes. Mi lehet a játék kitalálójának nagyobb öröm, minthogy számolgatja a pontokat?
-
gamerkiller
senior tag
:Lelkemen szárad butaságom. Elnézem a mostani verseny szabályait, azaz azt hittem hogy bárhol lehet az :L betű a mondaton belül, csak a szó elején legyen. Hoppá.
-
geprombolo
őstag
:Lelövöm magam! Elszabadult a pokol, több számolni valóm van, mint a régi játékban!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13319 üzenetére
:Lelkiismeret furdalásom amiért munkát adok neked..
-
geprombolo
őstag
válasz geprombolo #13319 üzenetére
:Lepetézek, Vasegérnek már megvan az első tíz pontja! Minden tízes pontot linkesítek, úgyhogy az ugribugrikra lehet kattintani.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13321 üzenetére
:Lesz még ennél több is, figyelmed ne lankadjon!
:Látod? Még egy született..Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
geprombolo
őstag
válasz gamerkiller #13322 üzenetére
:Lankadni? Soha! Inkább a halál! Az :L-ért mindent, még a véremet is!
-
Zolinho1026
tag
:Látom az én nevem nincs félkövérbe
Most öri-hari vanLoxone and Loxberry superuser
-
gamerkiller
senior tag
válasz Zolinho1026 #13324 üzenetére
:Látásvizsgálat úgy nézem neked sem kell.. Hát bűnhődj geprombolo!
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
:Látom :Lelkesen :Lépkedtek előre a játékban. Sőt, mintha úgy :Láttam volna, hogy saját szegény :Lelkem még mindig pont nélkül :Leledzik ebben a versenyben. Úgyhogy :Legyetek szívesek felkötni a nadrágotokat, mert :Lekörözök mindenkit.
-
-
gamerkiller
senior tag
:Lehengerlő ahogy esik itt a hó.. Szinte vízszintesen esik(?)..
Psychonaut: :Legyen úgy..[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz Psychonaut #13326 üzenetére
:Láss csodát, megjelentél. Hát nem gyönyörű? A lekörözéshez még én is hozzászólok, mert ez a játék már nem az ém 5letem, hajtok a sok BAP-ra (az állami kincstárból a sajátomba fog vándorolni), de főleg az elf csajra, aki majd a díjat átadja!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13329 üzenetére
:Lássa csak meg Móci..
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13328 üzenetére
:Létezik vizszintes hóesés? Nem lehet, hogy hanyatt fekszel egy hóbuckán, és csak úgy látszik?
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13332 üzenetére
:Lófrálsz, vagy ácsorogsz, mindegy. Mit keresel kint a zimankóban? Csak azért szaladgálsz ki, hogy utána bepanaszold nekünk a hóesést, amely vízszintes?
Apropó, a ház falát milyennek látod? Az is vízszintes?
Ha igen, akkor nekem van igazam, és hanyatt fekszel...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gamerkiller
senior tag
-
Zolinho1026
tag
:Látom ti iszonyatosan belehúztatok.
Amúgy meg ma baromi nagy szél volt még ENGEM! is majdnem elvitt, szóval lehetséges a vízszintes hóesés, bár nem mintha esett volna hóLoxone and Loxberry superuser
-
Ice!?
őstag
válasz gamerkiller #13328 üzenetére
Nálatok esik a hó?
-
Vakegérke
félisten
:Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk, havban-vihorban ténfetrengő, az kutyut símogatandó, vízszintesen látó halandók vogymuk.
Es mend paradicsumben volou gimilciktül mundá nekünk élniünk, gye sehun nem látandunk paradicsumut, csak vízszintesen szállandó havzatokat.
Isa ki nopun emdülünk az gimilcbül, halálnek haláláál holunk. Gye mi nem emdülünk, hanem tisztaságos szűvvel drukkolunk gamerkiller barátságos felünknek, hogy térjék vissza látása az heles irányba, és ne lássa a figgőleges havzást vízszintesnek.Zolinho1026: Hány kiló vágósúllyal rendelkezel? Egyáltalán nem biztos, hogy Te ragadsz a talajhoz leginkább, ha fel akar kapni a vihar.
Én például 63 fölött vagyok. Na, mit szólsz?[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
:Levetkőztem már, nem szeretnék kimenni csinálni róla fényképet. A kérdésedre válaszolván: Igen, nagy pelyhekben, erős széllel kísérve. Vakegérke: Tényleg jobban hajazik a vízszintes hóeséshez mint a normál függőlegeshez...
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
válasz gamerkiller #13334 üzenetére
:Lehet, hogy ittál valamit, azt mindjárt nem csak vízszintesnek, hanem felfelé esőnek fogod látni a hót.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
gamerkiller
senior tag
válasz Badman 4ever #13339 üzenetére
:Lehetetlen! Na jó nem fogom bizonygatni.. :\
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13338 üzenetére
:Lusta lennél, vagy csak félted habtested a hótól? Állítólag jót tesz a szépségnek a friss hóban fürdés. Itt a ragyogó alkalom, el ne szalaszd!
Vagy attól tartasz, hogy kilesnek a szomszéd kislányok?
-
Vakegérke
félisten
válasz Vakegérke #13341 üzenetére
:Látok, látok! Látom a jövőt!
Szegény geprombolo barátunkat sürgősségivel utalják be a Lipótra, és két markos ápoló rá is húzza a hátul kötős zubbonyt. Beleőrült valamibe, és csak számokkal kommunikál. Számol, csak számol. Szirénázik a mentő, száguld a síkos úton, aztán meglassul. Nincs már Lipót, így elengedik barátunkat.
Értünk már nem is jönnek.Mindezt miért?
Mert hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kyrabaybee...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Vakegérke
félisten
:Lopnék. De tényleg. Nem csikót Debrecenben, csak olyant, amit szabad.
Virágot, csókot.
Az első ki is hagyható, engem nem érdekel. De egy csók, hmmmmm...gamerkiller: Én csak azt szeretném, ha szebb lennél, ha ez lehetséges egyáltalán. Irány a hav, pancsizz benne pucéran egy nagyot, és arasd le a sikert, amelynek a környékbeli lánykák reakciója lesz a mércéje.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vakegérke
félisten
válasz gamerkiller #13345 üzenetére
:Lihegsz a melegtől, és megfosztod alabástrom tested látványától a környékbeli lánykákat? Na szép...
-
gamerkiller
senior tag
-
geprombolo
őstag
válasz gamerkiller #13330 üzenetére
:Lógni fog a szeme, kocsányon, amikor meglátja, hogy Iczertől veszem át a nyereményt!
-
gamerkiller
senior tag
válasz geprombolo #13349 üzenetére
:Lelkes vagy, ez jó. Aztán nehogy később acra ess..
Kyrabaybee es la única leyenda en la historia logout. Él es un verdadero carácter que encaja un cuento. Decimos gracias por este patio a usted.
Meg akarok tanulni Spanyolul.. ♥
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest