Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Giovan!

    addikt

    válasz Ezekiell #1007 üzenetére

    Elmondja a csávó a linkelt videóban, azzal hogy fanoknak nevezik őket, érzelmileg próbálják manipulálni a fogyasztókat, mintha azt a szolgáltatást amit árulnak, csak tőlük lehetne megkapni. Persze minden piaci szereplő erről próbálja meggyőzni őket, de azért mégsem kéne ennyire nyíltan csinálni szerintem. De mint mondtam, ez szubjektív dolog, amit semmiféle törvény nem tilt legjobb tudásom szerint :)

    A változtatásokra: Igazából olyan túl sok változtatást nem látok. Persze leírják, minden harmadik dián, hogy az Apple változtat és átértelmez, de a példák kimaradtak. Kivétel a 30%-os fee az IAP-ek után, de az meg egyenes következménye volt az alap 30%-os feenek, amit az appvásárlások után kellett kifizetni. Persze lehetne ez alacsonyabb is, ezzel nem vitázok, de törvénytelennek nem hiszem hogy törvénytelen lett volna a fee bevezetése. De ennek megállapítása ismét csak a bíróság feladata lesz.

    Az meg hogy nem engedték őket fel az órára, a homepod-ra, vagy sirire (fúj :D), az már abszolút az Apple ökoszisztéma zártságából következik, amit persze nehezményezhetnek, de törvény előtt megtámadni még annyi értelme sincs, mint az iOS zártságának jogosságát megkérdőjelezni. És mivel ezzel ők is tisztában kell legyenek, így itt ismét csak a hangulatkeltés állhat a háttérben a tájékoztatás helyett.

    Speak softly and carry a big stick, you will go far.

Új hozzászólás Aktív témák