- Google Pixel 3a teszt - a Nexus szellem-e?
- Újabb Samsungok telepíthetik a Galaxy AI-t
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Eleglide C1 - a középérték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
Kapnak egy rakás reklámot a Roblox játékosai
it Videohirdetésekre készülhetnek ezentúl a virtuális világokban a Roblox játékosai.
-
Két Zen 5-ös dizájnjának mintáit is szállítja már az AMD
ph A szerverpiacra szánt Turin platform, illetve a mobil szintre nevező Strix Point érhető el a főbb partnerek számára.
-
Egyre közelebb a Poco F6 startja
ma Újabb ár/érték csatát nyerhet a Xiaomi almárka.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Woodslave #586 üzenetére
Tökéletesen egyetértek mindkét bekezdéssel
Lenti tapasztalataim is nagyrészt azért vannak, mert karácsony - szilveszter környékén barátnőm úgy érezte, hogy azért alkossunk mi is valami sütit, már csak azért is, hogy ne kelljen nézni hogy mindenki eszi a sütit, mi meg nem Végeredményben lett egy-két olyan cucc, amire nem ketosok is azt mondták, hogy máskor is kérnek ilyet De egyik sem olyan ami valamilyen lisztes dolgot próbál lemásolni
Tényleg az az elmúlt fél év tapasztalata, hogy nem szabad olyan kajákat csinálni, ami valami szénhidrátdús ételt vesz alapul, kiveszi belőle a szénhidrátot, és megpróbálja addig pofozni mindenfajta anyaggal amíg nem emlékeztet arra. Többszörös idő és pénzbefektetést igényelnek, és végeredményben úgyis keserű szájíz lesz a vége.
Ami járható út, hogy ha:
a) fogsz egy szénhidrátos kaját és kiveszed belőle a szénhidrátot és meg se próbálod helyettesíteni. Ez vagy működik, vagy nem (akár azért mert pl. rántott húsból ha kiveszed a lisztet meg a prézlit, abból nem rántott hús lesz, vagy azért mert túrós tészta valakinek fura tészta nélkül), de alapvetően értelmes kaják születnek belőle.
b) Elfelejted azokat a kajákat, ahol a szénhidrát jelentős szerepet játszik
c) Van néhány helyettesítés ami ízléstől függően jól működik. Pl. ilyen a krumplipüré -> karfiolpüré. Állagra hasonló, ízre nyilván nem krumpli íze lesz. De általában amihez jó a krumplipüré, ahhoz jó lesz a karfiolpüré is (pl. lehet vele Sheperd's Pie-t csinálni, ha mond ez valakinek valamit, headbanger's kitchen féle verziót érdemes kipróbálni, ma is az lesz az ebéd, nagyon jó ).De amikor nekiállnak kérmsajtból tojásból meg mozarellából palacsintát csinálni és megpróbálják megmagyarázni, hogy tök olyan mint a palacsinta, miközben totál rántotta íze van... (ráadásul csak szívás van vele, mert nyilván nem viselkedik tésztaként a massza és egy öröm megsütni és átfordítani) Na annak nem sok értelme.