- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
rossz telefonokkal próbálkoztál...
komolyra fordítva; egyik telefon leírásában sem olvastam még, hogy kötelező gyári beállításokon használni, ezért bátorkodom mindegyiket teljesen személyre szabni, amely funkció/opció alapban kikapcsolva, de nekem szükségem van rá, azokat bekapcsoltam, amik viszont alapban bekapcsolva, holott nincs rá szükségem, azokat pedig kilőttem.
custom kernel meg underclockolt CPU - ilyenek nálam sosem játszanak, a legtöbb telefonomon nem is lenne megvalósítható, most például az iphone 6s plus esetén pláne nem, de ez is megy 3 nap készenlétet és mellette 8 óra használatot is akár úgy, hogy akkor még 20% környékén dugom töltőre; link, pedig semmi sincs direkt/külön visszafogva, amikre szükségem van, azok dolgoznak szépen, a fényerő automatán és igazodik a környezeti viszonyokhoz, két e-mail, naptár, időjárás...stb. szinkronizál, még a telefonálások jelentős része is kijelzős használattal megy általában, mert közben távsegítek a telefonról.
az előtte használt note 4 is ment 2 nap készenlét mellett 8 óra kijelzős használatot a fentiek szerint, közel ennyit tud az s6 edge+ is, illetve legalább annyit, ha nem kicsivel többet fog bírni az s7 is.
van olyan, akinél még többet is tud, mert másként használja, másnál meg jóval kevesebbet, mert használt olyan alkalmazásokat, amik jobban horpasztják az akkumulátort, vagy a kijelzős használat jelentős részében - netán állandóan - maximum vagy nagyon közeli a fényerő, de pont ezért semmi értelme huszárnak minősítened bárkit is, mert nem véletlenül használja mindenki másként, kinek ez, kinek az az elvárt/szükséges használati mód.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest