Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Korrekt összeállítás.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tomsec86
tag
Az N8 csak egyetlen mondatra méltó?
Amúgy korrekt tényleg az összeállítás...
Huawei Mate 10 Pro
-
Valentino K.
senior tag
Jól sikerült cikk, az már más kérdés, hogy undorodom ettől a "Karácsonytól". Nem az lenne a lényege, hogy 50-60 ezerért vagy akár mégtöbb pénzért ajándékot vegyünk egymásnak, na de ez már nagyon off...
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
B1T3
addikt
Laikusoknak jó kis összeállítás. Különben az N8-ból is van szép kis magenta változat, ha nőies telefonokról esik szó.
-
callmeakos
veterán
Hogy-hogy méltó?
Az N9 a piacon van már egy ideje. Szerintem aki megakarta venni, az már megvette, vagy kivár egy jobb ár reményében. De ez a szezon nem róla fog szólni. Főleg csak azért sem, mert a Nokia jól bedurrantott a szezonra egy valag új készülékkel. Pl.: N9, Lumina 800, 500. Ezeke pedig jócskán elnyomják őkelmét....Amúgy ezen a "Nagyon gazdag Jézuskák, figyelem!" mondaton besírtam
All→M8
-
modd3r
őstag
Abszolút hiánypotló írés így, kari előtt. Köszönjük!
-
mrlujoak
veterán
Ez a szövegrész nem kicsit lepett meg:
"...ezen az árszinten mozog a Sony Ericsson Live with Walkman is, amely a piac egyik legjobb ajánlata, lévén ebben egy generációval újabb architektúrájú processzor dolgozik. Árához képest kiemelkedően jó tudással bír, a friss Sony Ericsson palettán egyébként is nehéz mellényúlni, minden gépük tökéletesen kielégíti a felhasználók igényeit. "
Pozitív meglepődésem annak tudható be, hogy a teszt írásakor is már ismert kedvező konstrukciójú ár ellenére is szinte harcolnia kellett a modellnek a Tetszett plecsniért...
(a teszteléskor a Walkman mivolt volt a legjobban megkérdőjelezett momentum, majd a hibanélküli példány után került oda a Tetszett...)Összeszedett cikk lett, tényleg van válogatnivaló a Karifa alá...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Maxentius
addikt
Mindenekelőtt a Prime!! Csak kár, hogy méregdrága, de tökéletes vágyálomnak...
Az összefoglaló meg szuper lett.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
hemaka
nagyúr
Jó kis összeállítás, köszönjük.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
blueMerle
veterán
Nagyon jó lett az összefoglaló, ami az Androidos vonalat illeti szerintem irdatlanul sok Skate és Telenor One Touch fog elkelni, illetve nem kérdés hogy az iPhone 4 is ott lesz minden gazdag Jézuskás háznál a fa alatt.
-
MODERÁTOR
Jó kis összeállítás
Nővérem telefonja épp most kezd haldokolni, majd bedobom elé, had olvasgasson
Everybody lies.
-
őstag
Jó összeállítás készítettetek. Várható esetlegesen kiegészítőkről is hasonló? (Annak aki már megtalálta az igazit )
-
törölt tag
Jó kis cikk. Tetszett!!
-
mkRoland
senior tag
Korrekt kis összeállítás lett, köszönjük! Majd valaki a logout-ban csinálhatna egy hasonlót "készüléket másodkézből karácsonyra" címszóval, hardveraprós linkekkel...
Mifelénk a fa alatt egy Telenor OneTouch lesz (az elmúlt héten rootoltam és link2sd-ztem meg toltam fel rá Marketből vagy 20 játékot), valamint egy Huawei Ideos S7 Slim tok, a többi egyéb, nem mobilarénás tartalommal lesz megtöltve (a szexuális segédeszköz bármennyire is hasonlít egy Siemens C30-ra, nem sorolható ide ).[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz callmeakos #19 üzenetére
akkor még van esélyem,barátnőm szokta mondani hogy agyilag egy 5éves szintjén állok
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
AS
félisten
Asus Transformer legjobb árteljesítmény gép most a piacon
Prime majd jövőreNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
fatal`
titán
Jó írás.
Tartozékokról/kiegészítőkről várható valami hasonló? Pl. headsetek
-
B1T3
addikt
válasz (V) ó k u s #25 üzenetére
És még mennyi mindenbe bele lehetne kötni… Mégsem tesszük, mert akkor minden fórumtéma jelentős részét off hozzászólások alkotnák.
-
V.T.CS.
senior tag
jó cikk,de 1-2 telefont tuti kihagytam volna.
-
JanFe
aktív tag
Jol kis ajanlo Karacsonyra, mar csak valasztani kell
"There is nothing permanent except change"
-
CHIPman
nagyúr
A csúcsnál kicsit el van nézve valami, a 2X a legerősebb hardveresen, az XT910 meg jóval a többi alatt van a maga 1,2GHz-ével meg a gyengécske SGX540-nel.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
Tikakukac
titán
Jó cikk, egy rendes összefoglaló amit tudok linkelgetni végre
Nálunk anyámnak, apámnak egy-egy céges mobil lett, mellé faterom megkapja az 5230-at amit leselejteztem. Tesóm kikönyörgött egy x8-at én meg megajándékoztam magam egy HD2-vel. Így most mindenki boldog és elérhető De a kövi 1-2 évben nem veszek több telefont, így is rémálom már fejben tartani kinek milyen nyűge van
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
David75
őstag
válasz Barthezz2 #31 üzenetére
Jó de akkor legalább virgácsot kapnék
Sztbeni: Te miről beszélsz? Az xperia sorozat ahogy van sokkal sikeresebb mint a nokia symbianos telefonjai. Az n8 már ezer éves, miért kéne ajánlani? A 701 és társai meg annyira nem érik meg az árukat hogy nem jelölték. Ott van a lumia 800 mint jelölt hiszen az már hozza a 2011-es elvárásokat. Több ilyen nokia nem nagyon van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Sztbeni
őstag
N8, 701? Az szar ájfon persze benne van. Meg a xperiák, amiknél igénytelenebb, gagyibb cuccokat keresve se találni
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
(V) ó k u s
tag
Mindig az "X" alias Exclusive kategóriát kell előbbre venni! Emiatt szerepelnek ezek a készülékek!
Ez olyan, mint a Viva TV-n SP klipje! Egy órában legalább egyszer lemegy.
Ilyen a piac, és ezt, ha tetszik, ha nem, el kell fogadni!Egyébként a lista a teljesség igénye nélkül készült! Csak ez nem lett odaírva.
Természetesen van akinek az általad említett készülékek esnek abba a kategóriába, amibe neked az iPhone és az Xperia.Ilyen az élet!
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó kis összeállítás, most pont kapóra is jött!
Mentalita'
-
őstag
Nexus S?
-
Psytech
őstag
Részemről csak annyi, hogy kijött már a 2X-re a gingerbread (tény, hogy sokat késett, de azért 1 hónapja már elérhető)...
-
Ronee3
csendes tag
Ha jól tudom az LG Optimus 2x-re már kijött az aktuális 2.3.4 frissítés és jövőre érkezik rá a 4.0 is, szóval az is nagyon jó választás lehet.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem a Jézuska Galaxy Note-ot fog hozni igaz valószínűleg kicsit késve.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz (V) ó k u s #37 üzenetére
Te miről beszélsz???
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
mate317
tag
Az optimus me helyett, és a galaxy y mellé nyugodtan odaférne a galaxy mini, elvégre 27k a mediamarktban.
-
blueMerle
veterán
válasz Maxentius #41 üzenetére
Teljesen igazad van, hiszen 100k alatt kizárólag kukába való, elégetnivaló semmit nem érő telefonok vannak. Mindenki egy igazi idióta aki olcsóbb telefont vesz, ami mögé nincs felépítve egy giganagy márka. Mert ugye a naaagy gyártók nem árulnak szemetet kész vagyonokért? Áhhh dehogy, ugyan
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz (V) ó k u s #46 üzenetére
Masszívan el vagy tévedve. Ha kritikai észrevételed van, építő jellegű, akkor tedd meg nyugodtan, ha fikázni jársz ide és alaptalanul vádaskodni, azon viszont rövid úton tudok segíteni.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
válasz (V) ó k u s #37 üzenetére
Végül is az SE az Xperia családdal lefedi a teljes vásárlói réteget, a telefonjaik, megállják a helyüket minden kategóriában, mindenki tud választani egy neki megfelelőt, anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötnie, de ha te mondod..
(#33) B1T3: Hiba az ön készülékében
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest