- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz cintula187 #9453 üzenetére
Ez így van, p8l-em aranyszínű, az barna lett😃
Motorola Edge 30 Fusion
-
MK VII
veterán
válasz cintula187 #9453 üzenetére
Számomra pont ez az egy hátrány a legtaszítóbb dolog a szilikon tokokban..
Egyszer vettem azóta soha többet.. 3 hét alatt olyan lett mint egy lakás amiben 30 éve dohányoznak. -
Ferenczi Áko
addikt
Rendeltem az Aliexpressről ILYENüvegfóliát, Tökéletesen felment, a szélei ragadnak rá a kijelző hajlított részére ahol az esetek döntő többségében rés szokott maradni az ívelt kijelző miatt. Csak ajánlani tudom!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
motorhead
aktív tag
Sziasztok!
A készülékem Tre.it-es kártyafüggetlen (EVA-L09ITAC555B142) egyelőre nem jelzi nekem az OTA-s 7.0-t.
Érdemes várni, van valakinek esetleg ilyen készüléke akinek ugyan ez a tapasztalata?
Vagy esetleg töltsem le és háromgombos módszerrel manuálisan csináljam meg a frissítést?[ Szerkesztve ]
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
oggy71
tag
Biztos a toktól lettek homályosak a képek!
Kipróbáltam tok nélkül és tokkal is és egetrengető volt a különbség!
Amúgy szinte az összes szilikon tok így van kivágva a kameránál, lehet Nilkin vagy bármi más márka.
Nekem nagyon bejön ez a koton tok, mert vékony marad a tel. meg kevésbé csúszik,. -
flack
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeket szeretném kérni. Választás előtt állok 4 modell között. Huawei P9, Honor 8, Samsung Galaxy S7, iPhone SE.
Az Apple-t alapból kizárom, nem szeretem a termékeiket, túl zárt az iOS számomra. Marad a 3 androidos csúcskészülék.
A Huawei (Xiaomi, Honor) termékeit szeretem, mindig jót alkotnak jó áron, ráadásul az EMUI és MIUI felület is évről évre jobb. Kérdésem, hogy a Honor 8 és a P9 közül szerintetek melyik lenne a jobb választás? Néztem rengeteg tesztet viszont átlalában a jobb ár miatt hozták ki jobb választásnak a Honort. Aki esetleg használta már mindkettőt milyen érveket és ellenérveket tud felhozni a két teló mellett/ellen?
Illetve most több tesztet is néztem, és írták, hogy az S7-et nagyon eltalálták, illetve a kamerájáról is jókat írnak(tesztek alapján mintha részletgazdagabb lenne a Huawei megoldásánál), amellett, hogy a hardver is erősebb mint a Huawei modelljeiben. Ellenben az ujjlenyomatolvasó hagy némi kívánni valót maga után.
Ha ezek közül kéne választani(ár mindegy), tapasztalattok alpján Ti mit mondanátok? Szívem a Huawei vagy Honor felé húzna (bár a kettő közül nagyon nagy dilemma hogy melyik lenne), viszont annyira kiforrott már a TouchWiz felület is és annyira erős a Samsung hardveresen, hogy akár még arra is eshet a választás, ha tényleg jobb teljesítményt nyújt mint az említett másik két készülék.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Gabbbb
senior tag
Extreme Digital-nál a gyári csomagolt új p9 144e. S7-et nem kapsz 200 alatt, ami nem újracsomagolt visszaküldött és a szürkeimportos s7-nél, ha valami miatt romot kell visszaállítani, akkor francia szolgáltatói etc. romokat fogja a "Kies" visszarakni automatikusan, nyilván vissza lehet mókolni magyarra, de akkor is (na meg nyilván sokszor az se tudja a forgalmazó, szürkeimportőr mi miatt küldték vissza a készülékeket, így sokkal nagyobb esély van problémákra)
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz brainticket #9464 üzenetére
P10 rohadt drága lesz. Majd talán 1 év múlva lesz opció a P10. Addig csak egy túlárazott Mate 9..
[ Szerkesztve ]
-
flack
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Az ár teljesen mindegy, mert a munkáltatómnál kell választanom a fent említett készülékek közül, így nem én veszem, viszont 2 évre kötelezem el magam amellett a készülék mellett, amit választok, így ezért akarom jól átgondolni Ugyanezt a kérdést felteszem a Honor és a Samsung topicjában is, hogy teljes képet kapjak róla.
Amire tényleg kíváncsi lennék, az hogy a Huawei P9 és Honor 8 közül gyakorlatban melyik a jobb? Ugye a Huawei 955ös hangyányival erősebb procival dolozik, viszont a Honorban meg +1GB ram van, ami viszont a 2 év viszonylatot nézve lehet, hogy előnyösebb.
-
flack
csendes tag
Az az igazság, hogy a Honorról is azt olvasni, hogy ahogy össze van rakva, az minőségi etalon kb. Néztem egy-két sebességtesztet youtubeon (Huawei P9 vs Honor 8) és a Honor 8 általában gyorsabbnak tűnt, a Huawei többször is volt hogy megakadt. Bár nem tudni, mennyire friss rendszeren próbálták, illetve ténylegesen melyiket akarták kihozni győztesként. Viszont a Huawei mellett meg a kamera szól, illetve a kijelző is jobb... Ha a Huaweibe 4 GB ram lenne, egyértelműen azt választanám, így viszont nagy a dilemma.
-
MK VII
veterán
Ne remegjen a lábad a "csak" 3gb memóriától.. Sosem használja ki. Max a felét. Átlag felhasználásra a 4gb jelenleg és egy év múlva is overkill.
Jelenleg fut a Chrome több ablakkal, a Viber, a Whatsupp, a CSR Racing 2.
Szek.; Meg a youtube, üzenetek, névjegyzék, gmail, galéria, névjegyzék, kamera.
Kb így alakul a memória használat.[ Szerkesztve ]
-
lumija620
tag
Sziasztok!
Korabbi telefonomhoz képest nekem kicsit halk a telefonálás közbeni hangerő, főként zajosabb környezetben. Van ez a "nagy hangerő mód" tippek trükkök-ben. (Többször meg kell nyomni a hangerö fel gombot és extra hangerőt kellene kapni).Próbáltam, de nem működik.
Ti próbáltátok már, működik?? -
ORCA58
addikt
Legyen igazad!!
P9 lite Bétának jelenleg nem elég a 2GB, bár mindig "üres". Sajna semmit nem tart a memóriába, minden leállít és kidobja. Úgy néz ki, arra gyúr a rendszer, hogy ugyan annyi szabd hely legyen mint a 3GB-os modellekben, de a maradék semmire nem elég. Nem tehetek mást, mint jelentem a hibákat és reménykedek. -
Lg52xMAX
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Miután frissítettem a telót, Telekomos L09C150B183-ra azóta a gmailes leveleim érkezésekkor nem jelez, holott korábban kifogástalanul működött.
Amit nem értek, hogy a gmail alkalmazás eltűnt a védet alkalmazások közzül, és az optimalizálás engedélyezése menüpontban sincs benne.
Hogyan lehetne ide visszavarázsolni az alkalmazást? Mert szerintem feltehetőleg ez a probléma.
Ha belépek az alkalmazásba és ráfrissítek, akkor megjönnek a leveleim. -
goncziht
csendes tag
válasz philoxenia #9423 üzenetére
Működik. Én használom probléma nélkül
-
MLA
tag
Megoldódott
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
A 360 FR nélkül van fent, és hibátlan, most volna időm megcsinálni, de félek nem lesz jó!
-
Gabbeee
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék tőletek, mint P9 tulajoktól.
Telefonvásárlás előtt állok, és eddig csak Samsungot használtam. Most viszont a P9 nagyon megtetszett.
Egyedül a kezelőfelület nagyon fura nekem a Samsungé után.Érdeklődnék, hogy Launcher használható e, működik e a P9-en. pl Nova launcher. Azzal talán személyesebbé állíthatnám a telefont.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Gabbeee -
MK VII
veterán
válasz Lg52xMAX #9484 üzenetére
Semmi gond.
(#9486) Gabbeee
Csak a P9!!
Lehet természetesen használni launcher-ket. Ha jól tudom Novát is szépen.
Különben meg nagyon könnyen szokható az EMUI felület.
Részemről semmilyen launcher-t nem használok.. Nagyon megszoktam az EMUI-t.Üdv a szakmai topikozók körében.. 1 hsz.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz Ferenczi Áko #9458 üzenetére
...kell fólia a kijelzőre??? Én most cseréltem le a négy éves Lumia 920-om, azon valami Gorilla üveg volt és négy év használat után semmi sérülés, karc nem volt rajta, fóliát sosem látott. A P9-nek nem edzett az üvegje??
A hátuljára viszont itt van némi extra választék:
https://dbrand.com/shop/huawei-p9-skinsJoe
-
Gabbbb
senior tag
válasz simonjoe #9492 üzenetére
A gorilla üveg 1 fantasztikusan karcálló volt. Manapság sokkal vékonyabbak az üvegek, emiatt is a karcállóságról is áthelyezték a hangsúlyt a törésállóságra. Nekem is volt egy T-mobile G2-őm, azon se volt egy karc se egy év után, utána galaxy s1 első nap megkarcolódott a zsebemben GG2-vel. :9
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Na megvan a teló. szép, ismerkedés folyamatban. A dokkoló sorrendjét hol tudom első körben átállítani?
kösziPeasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Sungoo
addikt
válasz cintula187 #9497 üzenetére
Dokkoló? Fent, a "gyors kapcsolókra" gondolsz?
-
Sungoo
addikt
válasz cintula187 #9499 üzenetére
Beállítások - navigációs gomb. Annyira nincs eldugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest