Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nala1002

    újonc

    válasz bubus66 #7105 üzenetére

    Elméletileg annak kell lennie!
    Build-szám: ALE-L21C432B170

    Bemásolom, ennyit tudtak segíteni, írtam a Huawei-nek facebookon.

    Sajnáljuk, hogy probléma adódott a SIM kártyával! A készülék valóban Dual-SIM képes ( Micro Sim + Nano SIM), viszont egyszerre csak egy kártya tud aktívan futni, a másik ilyenkor "stand-by" ("készenléti") módban van. Kérjük ellenőrizd, hogy a SIM kártyát felismeri-e egy másik készülék, továbbá győződj meg arról, hogy a kártya teljesen be van-e tolva a helyére, és hogy nincs-e rajta kártyazár. Ezen kívül érdemes lenne egyeztetni a telefonszolgáltatóval is. Amennyiben nem oldódik meg a hibajelenség, javasoljuk, hogy adataid biztonsági mentése után próbálkozz meg a gyári beállítások visszaállításával. Reméljük, ez megoldja a problémát!
    -------------------
    Mindkét kártya folyamatosan kapcsolódik a mobil hálózatra, de csak az egyik kártyán aktív a kapcsolat ( ebben az esetben jelentkezhet az a jelenség, hogy miközben az egyik kártyáról telefonálsz, akkor a másik kártyára érkező hívásnál a hívó fél nem elérhetőnek találja a hívott számot, így a másik hívás nem tud kicsörögni a telefonon) !:)
    ----------------

    Ezeket már kipróbáltam! És az oké, hogy egyszerre nem tud a két sim működni, viszont ha a telefon csak az asztalon van sem tudnak a 2. sim kártyáról hívni. Így meg értelmét veszti a dual sim.. :(

Új hozzászólás Aktív témák