Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szemesi69

    addikt

    válasz Tamás88 #18706 üzenetére

    Ez volt az első kérdése: Van valami megoldás arra,hogy megváltoztassam a telefon nyelvét, angolra viszont a régió maradjon magyarország?

    A válaszom ez volt: A nyelv választás miatt a régió nem fog változni.
    Erre ő ezt válaszolta: De. Ha kiválasztod, hogy angol akkor a régiónál csak olyan területeket tudsz választani ami angol nyelvterület.
    Erre az én válaszom:
    Speciális beállítások, nyelv és bevitel, ott választhatsz, hogy milyen nyelven használod, attól a szoftveres régió nem fog változni, mivel gondolom a gyári magyar régiós szoft van rajta. Akár kinai nyelven is használhatod. Ezek szerint a régió alatt nem ugyan azt értjük😀 Az természetes, hogyha angol nyelven használod a google az alapján fog találatokat hozni, ettől függetlenül a szoftver frissítés még a magyar régióra fog jönni. A szoftveres régiót ne keverjük a google- vel😀

    Ettől még, hogy már Magyar nyelven belakta, de utána át állítja angolra, még nem lesz fr. szerintem, amiről te beszélsz S1-nél, az megint más, mert ott be ütöttél egy kódot, ami után mondjuk a xeh régió kódot át váltottad másikra, az fr.-t okozott :) De egy sima nyelv váltás még nem.

    Xiaomi redmi note 12 pro

Új hozzászólás Aktív témák