Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • golan7

    tag

    Ha valaki szeretne egyedi AOD stílust telefonon szerkeszteni:

    1. Le kell tölteni Témák alkalmazásban azt az AOD témát amit szeretnénk szerkeszteni. (Csak ingyenes verzióval működik!)
    2. TotalCommnder-rel (nem a legújabbal, nekem 2.91 van, apkmirror-ról letöltve!) megkeresed Huawe/Themes/HWAods/*.hwt. megnyitod, van benne egy com.huawei.aod file, ezt ki másolod valahova. Ezt a file-t megnyitod szintén a TotalCommander-rel, lesz benne egy res mappa abban pedig egy másik mappa abban lesz a kép digit_bg.png néven! Itt felülírod az a kívánt képpel! (Amit előre megcsinálsz és elnevezel digit_bg.png-nek, fontos, hogy ugyan akkora legyen, mint az eredeti: 1080x492 px, mert különben nyújtja!)
    Lehet a kép helyzetét is állítani: van az .aod file-ban egy theme.xml file(szintén lehet a TotalCommanderr-el szerkeszteni), ebben az item backround értéket lehet változtatni: 1=az óra magasságában lesz a kép(átlátszó hátterű .png képnél lehet értelme!), 2=az óra alatt lesz a kép!
    3. A kész .aod file-al felölírod a *.hwt file-ban lévőt!
    4. A témák alkalmazásban újra beállítjuk az AOD témát és kész! Előfordul, hogy újra kell indítani a telefont! Fontos, hogy az eredeti *hwt file a helyén maradjon, ne nevezzük át, csak megnyissuk a helyén a TotalCommanderrel!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák