- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Aryon87
félisten
válasz S e t h #2054 üzenetére
Ez igaz, bár sajátomon van mikor még egy kis színt kell adnom neki (inkább helyzet függő), mikor korrigálom a képeimet.
Az AI ami hajlamos LSD hatást elérni, olyankor a Samu tűnik fakónak mellette
Nálam az alapból ki van kapcsolva, de van hogy a rendszer még így is elqrja az utó HDR-el és lesz csicsa a kép.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #2057 üzenetére
Itthon nem igazán,azért is vettem tabot,hogy ne a telefont nyúzzam,meg jobb is
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hurenzon
senior tag
Valamiért több Google fiókkal nem tudok bejelentkezni. Mindig azt írja hogy sikertelen bejelentkezés.
Valakinek ötlet? -
Pandimakaay
tag
Sziasztok,
gondolkodok egy p40 pro vételén. Viszont félek, hogy nem fog elindulni sok alkalmazás. Mik a tapasztalatok?
-
FuRiONight
őstag
Rakd fel a GMS-et utàna nem lesz gond ezzel!
-
Gubu0101
veterán
válasz Pandimakaay #2061 üzenetére
Attól függ,milyen alkalmazásra gondolsz.
-
senior tag
Üdv
Iphone 11-ről váltanék p40 pro-ra, kamera miatt.
Régebben is váltogattam droid-ios között, amire kíváncsi lennék az pár alkalmazás amit valóban használok mindennap, ha lehetséges még a play áruházból sem töltenék le de ezekre lennék kíváncsi, hogy érhetőek el : Facebook app, messenger, viber, időkép, waze, otp smartbank, shazam... nagyjából ennyi ( youtube láttam alternatíva megy, illetve a gmail helyett a gyári 10-15p késéssel belefér nálam... ha esetleg az ember belép mert tudja, hogy 10:15kor jön email és úgy frissítek akkor azért csak látom nem ? ) -
Gubu0101
veterán
válasz Pandimakaay #2065 üzenetére
Pl Drive,youtube app nem,mivel nem enged bejelentkezni,de ez minden google alkalmazásra igaz.Ezeket csak böngészőből lehet bejelentkezve elérni.
Youtubera pl van alternatív,ahhoz nem kell felhegeszteni a googlet.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Valaki87 #2067 üzenetére
OTP szerintem hamarosan csatlakozik,nyilván kell idő mire engedélyezik meg készítenek hozzá appot.Wazze-t mintha valaki használna itt,de nem biztos.
Engem se hat meg,már most a szinkront is kikapcsoltam,feszt pittyegett a telefon,kezdett zavarni…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hurenzon
senior tag
Nálam YouTube hibátlan.
Viszont pár napja a Chrome böngésző lefagy, akadozik. Videók nem indulnak.
Valaki tapasztalt hasonlót? -
Aryon87
félisten
válasz Valaki87 #2064 üzenetére
Facebook app, messenger, viber, időkép, waze, otp smartbank, shazam..
Ezek mind futnak, az időkép ami féligmeddig megy, legalábbis az elején próbáltam, azóta töröltem. Jobban szeretem a böngészős verzióját. A többit gond nélkül használom. Instagram is megy faxán és a maps is, igaz bejelentkezés nélkül, de menti a kereséseket, a korábbiakat amit régebbi telón néztél azok természetesen nem lesznek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Most fedeztem fel hogy a Youtube fellelhető az Appgalleryben is. Másabb a felülete, de engedett bejelentkezni is simán.
Figyelmeztet, de a megnyitásra ugrik is a felületre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dutrás
őstag
-
rdt89
addikt
Sziasztok!
A mai napon vásároltam egy P40 Pro-t, holnapután érkezik meg. Mate 20 Pro-t fog váltani. Igazából nekem a GMS nem fog hiányozni és videón láttam, hogy az APKPURE-ból leszedhetőek, amik nekem szükségesek /OTP, Netflix, Xbox Gamepass, állítólag megy a térkép is, Messenger, Netpincér, MyVodafone/ igazából ha ezek indulnak nekem nem kell a google semmilyen szolgáltatása és cserébe lesz egy baromi jó készülékem. Aki esetleg Mate 20 Pro-ról váltott, vesz észre előnyöket/hátrányokat?
-
FuRiONight
őstag
Nem ilyen egyszerű, hogy csak letöltöd az alkalmazàsokat ès màr mennek is. Ha csak ilyen ennyi lenne, senkinek nem húzná a szàjàt, de Google keretrendszer nèlkül nem fognak müködni. Csak ès kizàrólag az App Galery-ből letöltölött alkalmazàsok fognak futnak a kèszülèken, alapvetően.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz FuRiONight #2083 üzenetére
APKPure és Aptoidon leszedett alkalmazások is futnak 90%-ban. Nálam még az egyik játék is megy simán, holott kiírja a figyelmeztetést a Google-val kapcsolatban, de mégis elindul.
-
ADAM1337
nagyúr
storytime
Sajnos az ilyenek miatt bukik nálunk nagyott a huawei, amig nincs képzett szaktanácsadó/értékesítő mit várunk. -
rdt89
addikt
válasz FuRiONight #2083 üzenetére
Innen tájékozódtam 😀
-
Aryon87
félisten
válasz ADAM1337 #2085 üzenetére
Nekem olyan érzésem van mikor olvasom a tudatlan panaszokat, hogy az értékesítők, eladók direkt nem szólnak hogy mi a szitu (főleg a szolgáltatók), mert ugye jutalék jár az eladott Huawei után, és ha szólnak, elesnek tőle, mert akkor az átlag inkább eláll tőle (mert kell a jútúb). Ez leginkább a P40Lite esetében jellemző, mert az ára miatt az megy jobban.
Facen a Huawei csoportokban rengeteg a segítségkérő, hogy ezt meg azt hogy kell feltenni, vagy honnan kell letölteni, mert nincs rajta és nem találja...FuRiONight volt olyan ami nekem se indult az elején, de nem használom, csak próbaként tettem fel. Amiket használok, mind megy, egyedül a Powerampot nélkülözöm, mert a vásárlást akarja csekkolni a Playen keresztül, ami ugye nem lehetséges. Helyette a gyári lejátszó megy.
[ Szerkesztve ]
-
Sztenn
tag
válasz FuRiONight #2074 üzenetére
De az nem az oka a fagyásnak Mindegy is, én ezt találtam megoldásnak rá, valaki letesztelné?
https://www.reddit.com/r/chrome/comments/hydjzv/solving_the_bug_of_chrome_randomly_freezeblacks/?utm_medium=android_app&utm_source=share
-
cH1
aktív tag
válasz Aryon87 #2088 üzenetére
Akitől vettem használtan az alig 1 hetes P40 Pro-t azt mondta hogy csak vodában akart céges előfizura kihozni egy telefont és erre beszélték rá úgy, hogy nem mondták neki a gms hiányát, majd amikor másnap visszavitte hogy ez így nem oké nem akarták visszavenni sem mert a készülék hibátlanul működik. Ők valószínűleg veszítettek egy ügyfelet, nekem meg lett olcsó(bban) egy kb új telóm.
-
Aryon87
félisten
A nyereség érdekében ezek szerint nem érdekli őket ha vesztenek egy ügyfelet. Szomorú azért. Jó, Te jól jártál, mert van egy faxa telód
-
Aryon87
félisten
válasz Valaki87 #2097 üzenetére
Nem csodalom. Eros kameraban a Huawei barki barmit mond. Persze ez sem tokeletes, vannak hibai, de kiemelkedik a mezonybol. A Xiaomi az ami kepes a versenyt erosen felvenni es meg az i11ProMax, de az mas teruleten. A tobbi gatya.
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest