- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
válasz ADAM1337 #1301 üzenetére
Őszintén? Nem hiányzik az amoled, sőt a pozitív dolgok nem hajlitott, nem üveg a hátulja és nem fém a keret, jobb kamera elől hátul, S9 plus 2,5 éves telefon android 10 és kifújt a frissités, P40 lite nagyobb akku ugyan úgy tudok játszani filmet nézni stb rajta, jah és jövőre letellik a hűségem addig meg kibirom a p40 lite-al. S9 plus után Note 10/10 plus lessz a következő, sosem veszem meg a csúcsot, 1-2 generációval öregebbet veszek Egyszóval majdnem mindent tud a P40 lite kivéve a gms-t, amire nekem kell tökéletes
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
lenovomen
aktív tag
Többieknek, akik feltelepítették a GMS-t jól működik?
-
lenovomen
aktív tag
Már majdnem megrendeltem a telefont, amikor azt olvastam, hogy a huawei és a google azon fog dolgozni, hogy lekapcsolják ezeket a megkerülő hackeket, mert nem biztonságos megoldások, a felhasználók érdekében teszik ezt.
-
lenovomen
aktív tag
Muszáj megemlítenem, hogy a szabadon modolható Android operációs rendszer miatt az internet sötét bugyraiban már többféle okos megoldás is elérhető arra az esetre, ha valaki a készülék garanciavesztése terhére is felerőszakolná a GMS-t a Huawei készülékeire. Ezek többsége ideiglenes tapasz, mert mind a Google, mind a Huawei vadászik az egyébként adatbiztonságot is veszélyeztető hackekre – előbbi még egy közleményt is kiadott arról, mennyire nem ajánlott ezzel szórakozni.
Bevallom, én több megoldással is próbálkoztam, de vagy egyáltalán nem működtek, vagy csak részeredményeket értem el velük. Teljes root még nem volt elérhető, bár, ha lesz, biztos vagyok abban, hogy a keményvonalas felhasználók még mélyebbre túrnak majd a telefon szoftverébe. -
-
lenovomen
aktív tag
Bankolni mertek vele a felvarázsolt gms után?
-
Bazi.Joe
tag
válasz lenovomen #1313 üzenetére
"Akik követik a telefonpiacot, persze tudják, hogy a Samsung Galaxy S20-ban található processzor több kakaót biztosít a Huawei egyéves technológiájánál"
https://napidroid.hu/egyre-tobb-panasz-az-exynos-procis-samsung-galaxy-s20-ultrara/A Kirin 990 processzort 2019 szeptemberben mutatták be amely még most sincs 1 éves!
-
lenovomen
aktív tag
https://appgallery8.huawei.com/
Ez ugyanazokat tartalmazza? -
Aryon87
félisten
válasz lenovomen #1322 üzenetére
Idő kérdése. Én APKból feltettem az OTP Smartbankot, működik rendesen.
SimplePay az tudtommal nem, igaz én bankkártyát használok.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
7Heads Drago
veterán
válasz lenovomen #1313 üzenetére
Ha végig olvasod a cikket kiderül hogy laikus a témában. Több helyen maga is említi. Az állítólag bevágott Huawei idézeteket se linkelte hogy honnan szedte. A 45%-os visszaesés az Eu-ban is érdekes szám, mivel itt [link] csak 40%-ról szól a fáma.
Illetve ha lett volna bármilyen telo vagy Google acount letiltás abból oltári nagy botrány lett volna. Illetve erről nem adott ki semmilyen infót se a Google tudtommal. És ugye itt jó pár Kína és Huawei ellenes PH tag garantáltan az orrunk alá dörgölnék ezt ha igaz lenne.
Az ilyen cikkek miatt vannak a félre vezetések. Még csak neveket se említ hogy hol ki mondta neki azt amit ír a Huawei oldaláról.
Van egy rakás teszt róla ami relevánsabb mint ez. Nem érdemes rá adni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
dutrás
őstag
válasz lenovomen #1324 üzenetére
A Gránit nincs még a Revolut készül ha jól látom.
A QuickApp azért nincs fenn a vebes felületen mert azt nem kell telepíteni. Ezek az úgynevezett gyorsindító ikonok. Én kiraktam az Ubert elindítottam és magyarul kérte rögtön a telefonszámomat.
Most újra átnéztem az Ubert csak nem csináltam végig a reget. Tökéletesen működik a QuickApp
[ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
-
lenovomen
aktív tag
Sikerült feltelepítenem HMS-t egy virtuális androidra, azt veszem észre, hogy sok minden nem érhető el még, ott az ikon, csak hozzá kell adni a kívánság listához. Kérdés, hogy mikor kerül be, hány napon belül.
Fizetésre úgy látom ott van a telenor mywallet.
[ Szerkesztve ]
-
dutrás
őstag
válasz lenovomen #1327 üzenetére
Hát ez jó kérdes. Sok múlik azon hogy mennyien igénylik az adott alkalmazást. Mondjuk a Bankos dolgok aránylag hamar felkerültek mármint a népszerűbbek. Ez pl az OTP-re nem igaz legalábbis a magyarra. A Horvát hónapok óta fenn van. Én az ügyfélszolgálatnál kérdeztem vizsgálják a lehetőséget választ kaptam.
P50 pro/P40 Lite
-
lenovomen
aktív tag
válasz 7Heads Drago #1329 üzenetére
Nem egészen, így most már látom a QuickAppokat is. Most a moreapps-ot keresem, eltűnt?
-
dutrás
őstag
Lehet hogy igazad van. De garanciáztatásnál inkább hardveres hibák szoktak lenni ott meg nem hinném hogy elkezdenék visszakövetni hogy milyen szoftverek is voltak rajta. Anno a bootloader nyitás nyomait is el lehetett tüntetni max ennek utánanéznek. Van egy szervízmódja is a Huaweinek ami elvileg lezárja a rendszert hogy a szervíz ne férjen hozzá acszemélyes adatokhoz. De persze lehet hogy csak én gondolom így és másképp van.
P50 pro/P40 Lite
-
Gubu0101
veterán
En ezert engedtem el a Googlet, igy nem kell tartanom semmitol, meg agyalnom, hogy ugyan meddig tart. Semmi nem erdekel csak a Youtube-ot erjem el
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
n0is3es
aktív tag
Szerintem ha relatívan gondolkodunk a google nem fogja/akarja elengedni a huaweit hiszen ezzel qva sok felhasználót veszít, és nagy valószinüséggel forditva is igaz, várjuk meg mi lessz, nyakunkon az amcsi választás Ha Trump bácsi kikerül a képből lesznek itt változások. Egyébként meg csak 1 frissités a huawei részéről és máris van gms a rendszerben
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
tibcsi0407
félisten
válasz ADAM1337 #1342 üzenetére
A Google-nél lehet van nyoma, hogy adott IMEI telefonon futott-e a GMS, de az tény, hogy se bootloader nyitás, se semmilyen olyan dolog nem kell hozzá, ami garivesztéssel járhat, hiszen ez sima APK sideload.
(#1344) n0is3esTudtommal a Huawei b*szogatást a demokraták is támogatták. Bárki is lesz a góré, ugyanúgy tovább fogja ezt a kereskedelmi háborút vinni (sajnos).
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
n0is3es
aktív tag
válasz tibcsi0407 #1345 üzenetére
Remélem észre veszik az amcsik hogy nagyon megütik a bokájukat ha kinával baszakodnak. Ha most nem is veszik észre majd észre fogják, kínának nagyon sok pénze van az amcsiknál és qva sokat köszönhetnek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz n0is3es #1346 üzenetére
A mi szempontunkból az a hatalmas probléma, hogy egy telefon összerakásához szükséges szabadalmak legtöbb esetben nem kínaiak.
Ott van például az ARM, ha arról letiltják a Huawei-t, akkor a földbeállnak nagyon gyorsan. De ezen kívül rengeteg telekommunikációs szabadalom is hasonló cipőben jár.utdetailing.hu
-
ADAM1337
nagyúr
válasz tibcsi0407 #1345 üzenetére
Az úgy más, a telefonon írtátok, hogy nyoma maradna.
Azért értetlenkedtem, de ez a forbes cikk inkább index színvonalú, átfutottam rajta. -
nyisziati
veterán
válasz n0is3es #1346 üzenetére
Az amcsik nem fogják visszafizetni a kínai kézen lévő kötvényeket a vírus miatt.
Köszönni meg a kínaiak köszönhetnek NAGYON sokat az amcsiknak. Főleg, hogy évtizedek óta hagyják ellopni a legfejlettebb technológiáikat, majd azt replikaként gyártva saját zsebes hasznot csinálhatnak belőle. DollárTRILLIÓKBAN kifejezett hasznot. -
Aryon87
félisten
Ne... Ne kezdjük elölről...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest