- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Mivel már elfogulatlanabbak vagytok a váltás miatt (már ha P30 Pro-ról történt), emiatt megkérdezném a véleményeteket, hogy vajon egy új bolti P30 Pro (6/128) megér még 180 000 Ft-ot, vajon fog kapni még főverzió frissítést?
-
Dhampir
félisten
cH1 és ADAM1337
Köszönöm szépen a véleményeteket, én is túl soknak éreztem, kellett a megerősítés!
-
Dhampir
félisten
Használtat nem, köszönöm, inkább csak az ár miatt érdekelt, mert sok helyen 200 000 Ft fölött van jóval, például egy S10 + árával megegyezően adják. Talán év vége felé még alakul valami, esetleg a szolgáltatóknál a kifutók között.
Mindenesetre köszönöm neked is a hozzászólást!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Dhampir #2213 üzenetére
Nyugi nekem is van nokia n-gage-m, 3510i-m, 6230i-m is.
Mondjuk idén már 2év után a p20 pro-ról váltani akartam, első kisérlet S20 volt ami nagyon nagyon kapufa volt, utána a p40 pro amivel igazából megvagyok elégedve, csak jó lenne a gms-t letudni és minden bug nélkül használni a dolgaimat. a note 20 ultra meg ismételten kapufa volt. (pedig a samu felület szolgáltatások messze jobbak, csak kamera és optimalizálás nem. Dex messze sőt mérföldekkel jobban müködik mint az emui desktop) -
DraXoN
addikt
válasz ADAM1337 #2212 üzenetére
nem feltétlen cserél 2 évente mindenki, én pl. 3 év után most kénytelen voltam cserélni a V20-at (lg v20, 4 éves modell idén), mert a térerővel elkezdtek gondjai lenni.. így lett egy p40 lite.
De egyébként eszembe nem jutott volna telefont venni másikat mert nem éreztem azt, hogy bármelyik tudna olyat ami miatt megérné a csere ahhoz képest (számomra). Meg januárban kapott egy új akkut így az üzemidővel se volt igazán baj (ráadásul utúbbi a gyári 3200mah helyett egy 4000mah-s "minőségibb" gyártótól került be, ami még pont befért a gyári helyre...[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
hurenzon
senior tag
Nálatok működik az autó őrszem alkalmazás?
-
dawez
tag
Sziasztok annyi kerdesem lenne hogy a facebook appot ill. Messengert ra lehet tenni a telefonra mokolas nelkul?
-
-
Aryon87
félisten
válasz FuRiONight #2229 üzenetére
Annak tekinteteben hogy mennyien fanyalognak hogy ez meg az meg amaz nem megy, igen, orulhetunk ennek is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gubu0101
veterán
Én most Samsung Active 2 vel kezdtem használni a telefont,Samsung wear,healt,alkalmazás bolt stb minden működik remekül.Szépen “összedolgozik”az óra és a telefon.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Samanbacsii
őstag
Kedves ismerősöm megmutatta a telót és akkor derült ki Y6p... Tudom, nem ez a fórum de tud valaki GMS témában irányt mutatni? Borsodika által linkelt videonak már van frissített angol verziója de ott írja, hogy Y6p-n nem működik. Az Y6p fórum nem túl aktív...
[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Samanbacsii #2232 üzenetére
xda-n szétnéztetek ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Samanbacsii #2234 üzenetére
Én onnan indulnék, ki hogy a p40 pro 131-es milyen google biztonsági frissítést tartalmaz, kb belőni az update-et, és úgy telepíteni.
-
Samanbacsii
őstag
válasz janosibaja #2236 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam. Ugyanúgy a G app nem indul el. Eddig P40pro és Mate20 mentéssel próbált a két variáció. Úgy látszik próbálkozni kell továbbiakkal de lehet csak Y6p backuppal működik. ... vagy marad a rollback...
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
válasz janosibaja #2236 üzenetére
Köszönöm. Amúgy itt is mondja, hogy nagyon fontos a downgrade.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
janosibaja
őstag
@Samanbacsii @Lecs@
Nekem még egy áprilisi hack óta megy a GMS, de figyelemmel követem a dolgot, mert ha beomlik, valamit kell kezdenem a készülékkel. Szóval friss saját tapasztalatom nincsen, de a küldött videóban szerintem nincs szó downgrade-ről, az ember mindössze csak a rendszer óráját állítja át átmenetileg korábbi időpontra a hack ideje alatt. -
Samanbacsii
őstag
válasz janosibaja #2241 üzenetére
Lecs@
A rollback mint utolsó próbálkozás játszana... Borsodika által használtnál kötelező a rollback az általad ajánlottnál nem. De sajna egyik sem működik. Az Y6p rollbackkelés meg teljes homály nálam. (Eddig...) Köszönöm a többi ph tagtól a rürelmet, hogy eddig nem vágtak ki..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
dawez
tag
sziasztok nos meglett a telefon nagyon szuper meg minden, a facebookot sikerult ráraknom, de a messengert sehogy sem találom
-
borsodika
őstag
válasz Samanbacsii #2242 üzenetére
Nekem is csak p40 pro és p40 lite-al van tapasztalatom, ezekkel működött az általam linkelt módszer.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Samanbacsii
őstag
Szerintetek ez fake? Nem merem ráereszteni a telóra... bár tök kopasz most...
[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Lassan napolom a témát... kipróbáltam vagy nyolc varit legalább négy különböző backuppal de mindegyik megáll a G indítása után. Ha esetleg lesz valakinek ötlete előre is köszi!
-
Samanbacsii
őstag
válasz FuRiONight #1774 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
-
.: endi :.
csendes tag
válasz Samanbacsii #2249 üzenetére
Sziasztok,
nekem ~június óta van meg, egyből ment rá a GMS - kisebb szenvedéssel, sikeresen. Majd ~2 hete elbarmoltam (teljes mértékben saját hiba, ha normál mód használom, hibátlanul futna még ma is) és húzhattam újra. Ez - ahogy többen is irják - nem ment annyira egyszerüen, mint első alkalommal. Mindenesetre nekem ez a [link] segitett. Csont nélkül, elsőre.
Ehhez azonban vissza kellett mennem egy korábbi verzióra, amit ez alapján sikerült.Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest