Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xedamen

    senior tag

    Sziasztok, kellene egy kis segítség.

    Nem tudom ki emlékszik, hogy 1.5 hete sz@rrá tört a Mate 20 Pro-m, de tegnap visszakaptam szervízből. Kicserélték az elő/hátlapot meg kamera védő lencsét. Az hagyján, hogy a kamera alatt por maradt bent a lencse és a védőüveg között, de konkrétan ha kiveszem a SIM tartót és belefújok, akkor a készülék tetején (a kamera felett, ahol a hátlap meg a keret találkozik) süvít ki a levegő. Nem szitál, hanem konkrétan amit lent befújok az felül kijön. Nem tudom régen milyen volt, nem próbálgattam annó, de ez így tuti nem vízálló. Nyilván erre azután jöttem rá, hogy víz érte a készüléket ( kb 20 centis vízben 15 másodpercig) és azóta se a kijelző nem működik, se a SIM-et nem látja a telefon. Egyből kivettem a SIM-et, és picit belefújtam a lukba, hogy hátha kifelé jön a folyadék (bár nem gondoltam, hogy alul ment bele, mert a SIM tálca elég jól szigetelt és a SIM is száraz volt), és abban a pillanatban ahogy belefújtam felül egy liter víz jött ki. Utána ahogy a tenyeremhez vertem a tetejét, szintén a hátlappól folyt még ki sok víz.

    Rengeteg vízálló telefonom volt már (aláírásban is látszik), volt amelyikkel fejeseket ugrottam, úgyhogy ez elég egyértelmű volt számomra, hogy szar van a palacsintába.

    Tegnap kaptam vissza a telefont, szerintetek most mi a teendő? Hanyag szervíz miatt (mivel nem lett vízálló a teló) tegyek panaszt a szerviznél? Attól félek, hogy visszadobják, hogy "jah, víz érte a telefont? Beázás... újra 33 ezer önrész a biztosítónak" 130-ért már hozzávágják az emberhez függetlenül, nem esne jól 1 hónapban 66 ezret kifizetni biztosításra és ez szerintem most tényleg a szerviz hibája volt.

    Járt valaki a múltban hasonlóan? Poros kamera/nem jól ragasztott hátlap vagy ilyesmi?

    Előre is köszi a véleményeket

Új hozzászólás Aktív témák