Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Sok éves lelkes Windows Phone használat után tettem egy kis kitérőt az Apple világába, jelenleg két SE nem túl boldog tulajdonosa vagyok. Mivel hasznos lenne,hogyha a céges és a privát számom egy készülékben csücsülhetne, illetve az Apple váltás csillagászati összegekbe kerülne, így szétnéztem,hogy mit is lehetne helyettük, és hosszas gondolkodás után a Note 8 és a Mate 10 Pro közül az utóbbi mellett döntöttem.
    Illetve egyelőre még csak szemezek vele, de amennyire kezd a hócipőm tele lenni az Apple szenvedésével, hamarosan a vásárlás is megtörténik.

    A kérdésem ezzel kapcsolatban a garanciára vonatkozna. Mit lehet tudni a hivatalos, Magyarországra, vagy EU-ra vonatkozó garanciával kapcsolatban? Van esetleg olyan ajánlott bolt, ahonnan érdemes vásárolni, vagy olyan, ami kerülendő? Szürkeimportos, nem tisztázott származású készülékekre gondolok.
    Valamiért úgy rémlik,hogy a B Tel ajánlott bolt, az árukeresőn konkrétan a harmadik helyen szembe is jött velem, egy egész korrekt árral, mondjuk az ország boltjaként kikiáltott Mediamarkttal szemben. A kettő között van vagy 30.000 Ft-os árkülönbözet. Előbbi 1+1 év bolti garanciával, utóbbi pedig "hivatalos gyártói garanciával" hirdeti.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv,
    Zs

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák