Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz bigrock #4649 üzenetére

    Itt hamarabb kapták ugyan a hazai szolgáltatós (de amúgy független) egykártyás típusok a frissítést, de aztán kaptak a kétkártyások is és olyan nincs, mint néhány korábbi Huawei típusnál, hogy egy kategórián belül sokat csúsznak, vagy esetleg ki is maradnak készülékek (azonosító alapján).
    Elég sokat netbankolok és fizetek a telefonnal, de amiatt még a korábbi telefonjaimnál sem féltem, ahol némelyik nem volt annyira naprakész, mint az utóbb használtak.
    A laptopot nem akarom és nem is tudom teljesen kiváltani a telefonnal, de ezzel a mobillal már bátorkodtam karácsonykor egy egész hétre notebook nélkül leutazni vidékre és nem volt gond.
    Ha valamire, akkor az akkumulátoros üzemidőre nem lehet panasz; P10, Mate 10 Pro
    A P10-hez képest szerintem semmilyen mérvadó visszalépés miatt nem kell tartani, de a V30 (V széria) hangban például más tészta bármilyen más gyártós telefonhoz viszonyítva.
    Sportolás közben valóban más a zenei potenciál megítélése, de attól még jó, ha viszonylag jól szól.
    Én itthon zárt fejhallgatót használok edzéskor, de házon kívül valóban praktikusabb és egyszerűbb a fülhallgató használata, ehhez vettem a Sony XB-t, mert kell néha kellően mély TUC-TUC is. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák