Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csatoth79

tag

válasz ForRedGlory #3178 üzenetére

Én samsung s8-ról váltottam,és egy percre sem bántam meg,pedig vannak gyerekbetegségei.
    Minden újonnan bejött telefonnak vannak.
    Én belefutottam a note 7 problémába,de attól nem mondtam hogy a samsungok rosszak.
    Főleg esti éjszakai képekben verhetetlen.
    Raw-ban sokkal jobb,tehát szoftveresen sokat fognak még javítani,talán a képélességen is.
    Amúgy átlag ember nem poszter méretben nézegeti a képeket,persze lehet így is.
    Nálam pl az nem tetszik jelenleg,hogy sötétben vakuval próbálok fényképezni és sötét képet csinál,mintha nem lenne vaku ,pedig felvillan.
    Olyan a gép,mintha mindent úgy akarna megörökíteni,ahogy látod és nem próbál módosítani ,mint a samsung.
    Néha ez rossz,néha ez előny,én inkább másnak mondanam.
    Portré mód miatt váltottam,és annyira szép képeket lehet vele lőni,annyi beállítás van ,ami az s8-ban nem volt.
    Videó az amiben a samsung magasan veri,de talán ezen is javítanak még,főleg a 240fps videók minősége "nagyon" rossz.
    Viszont nem kell a töltő után nyúlkálnom napközben,használhatom asztali módban(amint megjön a csatlakozóm)és nem mellesleg nagyon jó helyen van az ujjlenyomat olvasó samu-hoz képest.
    Ja és a 16:9 hiánya az új sw-ben :)) kérjük vissza azonnal :D
    De ezeken reméljük már dolgoznak.

Új hozzászólás Aktív témák