Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • x64emulator

    tag

    Sziasztok!

    Telefonvásárlás előtt állok. Apámnak vennék új készüléket ajándékba. Jelenleg Huawei Ascend Mate7-ese van ami természetesen ugyanígy phablet kategória.

    A telefont főképpen telefonálásra, facebook, messenger és társai, instagram, hírek olvasására, néha navigációra használná.

    Jelenleg 3 készülék között filózok: Oneplus 5t, 6, és Huawei Mate 10 Pro.

    Sajnos nekem semmilyen aktuális tapasztalatom nincs a 2 márkáról, csak laikusként úgy látom hogy az Oxygen OS stabilabb és letisztultabb UI mint az Huawei féle EMUI (de vannak kételyeim, mert emitt meg "mesterséges intelligencia" gondoskodik az optimális működésről stb).

    Utoljára meg ott van az üzemidő, ami nagyobb akkunak köszönhetően a Huawei számára kedvez, azonban az 5T üzemideje se rossz, a 6-é viszont kicsit rosszabb ahogy olvastam. (de a személyes tapasztalatok mások lehetnek persze :/ )

    Tehát ha van valaki aki hasonló felhasználásra hord magánál készüléket, esetleg ha tudna segíteni a választásban azt nagyon megköszönném. :)

    ui.: A Huawei kamerája nem fontos tényező - amennyit tudok a Leica részvételéről, az csak szoftveres a többi uúgy kínai cucc) - but change my mind :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák