- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Na igen nekem is valami ilyesmi volt!
De nekem maga a recovery is magyarázott valami hibát.
Mind1
A következő kép oldottam meg amit még megpróbálhatsz.
Nekem le volt töltve már az előtt is a ROM Manager a Marketről.
Ezt szedd le ha eddig még nem tetted. Elindítod és ott a legfelső menüpont a Flash ClocworkMod Recovery. Ha arra rányomsz akkor automatikusan letölti a legfrissebb recovery-t és asszem újra is indítja és belelép de ebbe nem vagyok biztos. Na lényeg rányomsz letölti a legfrissebbet ha nem indítja újra akkor rányomsz hogy Reboot into Recovery, ekkor újraindul és bejön a Recovery na ekkor nekem már nem jelzett hibát magát a recovery sem és nem sárgás kalapos volt mint a régi hanem zöld betűk meg ilyesmi. Ekkor hibátlanul elindult a recovery és hibátlanul updatálta a gps-es zipet és azóta jó. De asszem hogy azóta már jártam a recoveryben és nem a zöldes volt hanem a régi sárga. Na mind1 valami ilyesmivel próbálkozz amit leírtam. Az a lényeg hogy maga a recovery se jelezzen hibát mikor elindul, mert ha már akkor valami hibát jelez akkor értelemszerű hogy nem fog felrakni utánna semmit. Majd írj hogy sikerült e. Mert ez is lehet egy gond ha viszont nem ez akkor maga a zippel van valami... -
l!nk87
aktív tag
Köszönöm szépen, a leirásoddal sikerrel jártam, működik most rendesen
-
Karlitosz
tag
Na örülök neki, nem értem, hogy a recovery miért lesz hibás hogy frissíteni kell...
Azt sem értem, hogy fríssítve lett a zöld hátteresre de mégis most újrainításkor belépek a recoverybe és megint a sárga jön fel de mondjuk most nem ír hibát... A sárga 3.2.0.0 verziójú a zöld pedig 2.valahanyas de akkor mikor frissíti a rom manager miért a kisebb verziót rakja fel ami egy indításig él... Na mind1 az a lényeg műxik mindkettőnknek a GPS!
Már csak az a nyűgöm, hogy a cmodos üzeneteket hogy lehet lelőni, hogy ne kapjak meg minden SMS-t kétszer. Nem ártana a telefonkönyv progit is lecserélni valami zsírra! Nem tudtok valami jót? Egy kicsit számomra ez egy fricska, hogy okostelefon meg minden és akkor a cmodos smskezelő és telefonkönyvkezelő gyatrább mint egy nokia Series60as és akkor ráadásul ki sem lehet írtani mert lehet összeomlik a ROM. Leszedtem egy superuser uninstall progit amivel system appokat is lehet gyilkolni ha superuser vagy. De az üzeneteket ez sem lövi le ezen kívül még vagy 5 appra azt mondja, hogy mély rendszer fájl haszználhatatlan ROMot eredményezhet. Nem tudom az Üzenetek app-ban lenne benne maga az sms kezelés is nem csak a megjelenítés? Ha le tudnám gyilkolni lehet a ROMal nem is lehetne sms-t fogadni illetve küldeni? Számomra ez rejtély. Nem fikázni akarom a cmod rom-ot le a kalappal előttük, hogy tulajdnoképp egy teljesen személyreszabható oprendzsert készítenek. Úgy veszem hogy semmi sem lehet tökéletes, de azért ha valaki tud valami segítséget akkor szóljon. Köszi -
Agony
aktív tag
Eladtam a ma a jó kis Wildfire-t, de azért a bolt előtt még mindent megcsináltam flottra a srácnak, és ennek kapcsán frissitettem a radio-t is biztos ami biztos.
Érdemes felrakni a legfrissebb radio firmware-t, nekem erősebbnek tűnt a GSM és a HSDPA jel, valamint pillanatok alatt talált GPS jelet.
Kiálltunk vele a szabadba, elinditottuk az Ulysee Gizmos-t, és kb. 10mp alatt be is fogta a holdakat. 2.5-ös recoveryből telepitettem a radiot, lehet nálad az a baj hogy 3.x alól akarod, avval néhány rom se megy.Start with a whisper, end with a scream!
-
Agony
aktív tag
válasz Karlitosz #1154 üzenetére
A ROM manager nem tudja frissiteni a Recoveryt, csak Temp recoveryt csinál ami a köv inditásnál visszaáll.
Ha recoveryt akarsz cserélni akkor azt az Unrevoked-del tedd. Az alapból a 2.5-öt rakja fel, de lehet hozzá img file-t tölteni a többi recoveryről is. Kiválasztod hogy Custom recovery, és akkor azt tolja rá.Start with a whisper, end with a scream!
-
engusz
veterán
Használ valaki GPS sport tracker programot? Nálam a SportyPal Pro a kedvelt, de ma reggel úgy leresetelte a telefont, hogy csak pislogtam. Amúgy CM 7.0.3 stable.
Apropó. Ma reggeli hír, hogy a 7.1 RC1 fázisba ért. Android 2.3.4 verzióval és már napi használatra ajánlva.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Karlitosz
tag
Hát hát, egyre jobban kezd idegesíteni, hogy minden SMS-t kétszer kell megnyitni, hogy eltünjön a notifikáció, egyszer a letöltött smskezelőmben egyszer a beépítettben. Ugyanez a helyzet nem fogadott híváskor. egyszer a letöltött phone-ban kell megnézni hogy kit mulasztottam el, egyszer pedig a beépített phone-ban, különben ott pittyeg a notifikációban. Pont emiatt is rootoltam, hogy ilyen gondom ne legyen erre tessék, hiába vagyok superuser nem tudom törölni a beépített programokat, a nemrég linkelt módszerrel sem.
-
Karlitosz
tag
válasz Karlitosz #1164 üzenetére
Mindjárt elsüllyedek szégyenemben, hogy ekkora kretén vagyok!
Beépített smskezelő beállításaiban be kell pipálni, hogy nem kérek értesítést és kész sose jön elő többet hacsak meg nem nyitom!
Ezzel kínlódok napok óta és a legkézenfekvőbbre nem gondolok....
Már csak a beépített phone-t kell lelőni valahogy... -
theboobaq
aktív tag
Hello
Valaki tudnak ajánlani valami kamerás programot ami megy ezen a telefonon is rendesen és ingyenes? Sajnos a 2.2 frissítés óta nekem akad a kamera szoftvere.
Más: Tudja valaki hogy lehet minden beállítást alapértelmezetre tenni? Vagyis a " gyári beállítások visszaállítására" gondolok én
-
wwhy
veterán
rootlással eltűnnek a spéci HTC funkciók: lefordítva , fülhöz emelve elnémul/hlkul a teló?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
engusz
veterán
-
gyiku
nagyúr
hi, gyari fuggetlen wildfire, 2.1el, telenorral. apn beallitasokat megcsinaltam kezzel, mert amit magatol beallitott nem ment. viszont igy csak az edge megy, de az vmi iszonyat lassu. ha bekapcsolom a gsm/akarmi autot, akkor megy a 3g+hsdpa, de allandoan eldobja a tererot, es igy a netet is. ha ez a beallitas van, akkor annyira nem megy, hogy a sima telefonalas sem megy, max a segelyhivas. ez mitol van, es hogy lehetne megszuntetni?
hüllő
-
Karlitosz
tag
ELADÓ ÚJ HTC WILDFIRE BŐRTOK: ITT
-
default.
őstag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy ha le van zárva a képernyő, és úgy jön be egy hívás, akkor csak elfogadni tudom a csúszka lehúzásával, vagy elnémítani a lefelé fordítással.
De elutasítani hogy lehet? (2.2 es, eredeti rom, htc sense)köszi előre is!
-
default.
őstag
sziasztok. lenne még egy kérdésem.
kaptam egy névjegyet a telefonomra sms-ben, és a következő jelent meg, mikor megnyitottam:
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N;
CHARSET=ISO-8859-1;ENCODING
=QUOTED-PRINTABLE:A
stb stbha én küldök névjegyet, szintén valami hasonló marhaság jelenik meg a címzett telefonján.
vajon mi lehet a gond? tapasztalt már valaki hasonlókat ?(Android 2.2.1, HTC Wildfire)
köszi előre is!
-
engusz
veterán
Eladósorba került hőn szeretett telefonom: [link]
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
jigoki987
csendes tag
hello!
hogyan tudnám frissíteni az androidot 2.2re?
elöre is köszi -
jigoki987
csendes tag
azt próbáltam már és nem ad ki frissítést vagyis ad ki de wifire meg ilyenek és 2.2esre adja ki de nekem 2.1van
[ Szerkesztve ]
-
melcsy90
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a wildfire-el, amiben a segítségeteket kérném.
Időnként ezzel a hibaüzenettel boldogít: " Sorry! Activity HTC Sense ( in application HTC Sense) is not responding "
Két lehetőséget ajánl: force close vagy wait.A force close megnyomása után a telefon eszementen kezd viselkedni, mindig különféle dolgokat produkál, amíg csak ki nem kapcsolom.
Mi lehet a probléma? És esetleg a megoldás?Köszönöm a segítségeteket előre is
Melcsy
-
.pam
csendes tag
Sziasztok!! 3 hónapja van meg kb. a wildfire-m, pár nappal ezelőtt 2-3 napig bírta az aksi, és folyamatosan ment a net, most meg 1 napot se bír ki, internet ki van kapcsolva, az se húzza le! Letöröltem a fölösleges alkalmazásokat, de semmi... Nem tudjátok, mi lehet az oka??
Köszönöm a segítséget előre is! Panni[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Nalam a 3G es a gyenge terero tud belemarni az akksiba. Bluetooth es GPS szinte nem is szamit. Miota wifin log egesz nap, es olyan helyen tartom, ahol jo a terero, eleg jol birja, megvannak a ket napok.
Nalad lehet, hogy valamelyik app nem hagyja "elaludni" a telot. Lehet ez gyari app is, ha hibasan mukodik. Mentsd le a cuccaid es csinalj egy hard resetet. Neha amugy is rafer a telora.
-
Karlitosz
tag
Nekem is van olyan, hogy olyan látványosan húzza lefele az akksit hogy ha nem teszem töltőre tán még a tesla féle 0 ponti energiát is lehúzza. Ilyenkor Reboot és szépen kibír megint nyüstölve 2 napot, ha tényleg csak telefonálok másra nincs időm akkor pedig 3 nap. Pedig már majdnem egy éves! Gyári mod és CMod között akku szempontjából nem veszek észre semmit.
Más: Rebootról jut eszembe, én gmailos vagyok, reboot után a gmail nem tud frissíteni, ha kézileg nyomok rá akkor ezt írja: "Frissítés most nem lehetséges próbálja újra később" Ilyenkor újra reboot. Előfordul olyan is, hogy 4. reboot-kor javul meg. Cmodban tapasztaltatok már hasonlót? Vagy attól, hogy gmailos vagyok nem kellett volna törölni az email.apk-t
Lehet az tett be neki... De aszem előtte is csinálta csak akkor nem frissíteni nem tudott hanem visszapipálta az autó frissítést tehát mindig be kellet pipálni reboot után.Még egy más: Hiába reklámozom itt a bőrtokot nem kell senkinek?
[ Szerkesztve ]
-
djc_hun
csendes tag
Sziasztok.
Remélem tudtok nekem abban segíteni ami foglalkoztat mostanában.
Van egy HTC WILDFIRE készülékem.
Jelenleg a android 2.2.1 szoftver fut rajta.Elég gyakran besokall a telefon. Ilyenkor iszonyatosan lelassul.
De már az indítás s több mint 2 percet vesz ígénbe.
A kis méretű ram (384 mb) gyorsan megtelik.
A frissebb android jobban gazdálkodik vajon az erőforrásokkal?
Telepíthetem-e rá a 2.3-at?
Fogja bírni a hardware?
Mindenképp ROOT-olni kell?
Biztonságos a ROOT-olás?
Igaz, hogy ha ROOtT-olok egy telefont akkor elvesztem a gariját?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
gzbotii
nagyúr
vki nem tudna linkelni egy leirast, lehetoleg magyar nyleven, szeretnek huzni egy kicsit a procin es evel kapcsolatba.
kosziWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
dstruirr
csendes tag
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
3 napja vettem egy Wildfire S-t, a Mobilhálózat és a wifi is működött rajta..egészen tegnap estig. Most ha a gyors beállításoknál rányomok a mobilhálózatra akkor át se vált arra, hogy be egyből, csak akkor jelzi ki, ha belépek a rendes beállítások menübe. adatforgalom egyáltalán nincs, a kis ikon egy pillanatra se tűnik fel bármit is csinálok. A wifi pedig az eddig felismert hálozatokra elkezd csatlakozni majd 1mp után kiírja, hogy leválasztva, mindeközben a feljön egy kis ablak, hogy hálózatok keresése sikertelen. Ha megtalálja akkor is ez ugrik fel, ha nem akkor is, pedig a router mellett ülök, úgyhogy képtelenség, hogy ne legyen hatókörön belül... apám nyomogatta, hogy működjön az otthoni wifivel (annál a kezdetektől fogva leválasztva-t írt ki) de nem láttam, hogy bármit is elállított volna..bár laikus vagyok és nem értek annyira hozzá az tagadhatatlan.. szóval ha bárkinek van vmi ötlete, segítsen, mert ez hogy 3 napos a telefon és kb arra nem tudom használni, amiért lényegében vettem, elég elkeserítő Köszi előre is!!!!!!
Ha ez valamit segít: http://www.youtube.com/watch?v=2qHMFqZ2Uj4 ugyanezt csinálja az enyém is, plusz a mobilhálózat se jó..a kommentekből ítélve sok jóra nem számítok...
-
Achilleusz
csendes tag
Sziasztok!
Minden nap többször.A következőt írja ki,és utána újra tölt:Activity HTC sense In application HTC sense is not responding.
Hogy tudnám ezt megszüntetni?
Illetve tudnátok e mondani valami jó romot az android marketből ami tuti működik?És egy olyat is amivel visszatudom állítani eredeti állapotába.
2,2 van most rajta eredeti htc sense.
Köszi -
Kurik
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, a telefon nem ismer fel semmilyen sim kártyát
ötletek?Köszönöm a válaszokat előre
Ha tévedek, ki lehet javítani :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs