- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Hali letesztelni valaki?
(#783) Brutális eb
Köszi.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
default.
őstag
válasz sunahunter #806 üzenetére
köszi
nem rossz, de a fekete meg a fehér jobban bejön..
-
georg52
csendes tag
Most telefonáltak a vodától,hétfőn meglesz a teló.Alig várom.
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene:
Tudja valki hogyn lehet erre a csodár vrázsolni google crome-t? Nekem az opera állandón szarkszikSamsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
válasz sunahunter #814 üzenetére
thx, Megpróbálom
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
Kurik
tag
Nekem megy, csak ez nem olyan "sima" böngésző
(net kell hozzá csak akkor engedi telepíteni)[ Szerkesztve ]
Ha tévedek, ki lehet javítani :)
-
Jeanne99
csendes tag
válasz schumacher26 #197 üzenetére
Szia!
Ha a mobilnetetszeretnéd letiltani, akkor nyomd meg hosszan a kikapcs gombot:
Mobile network ON/OFF.Egyébként nemrég kaptam én is ezt a telót, nagyon meg vagyok vele elégedve, (ez az első Android-os készülékem)
A kijelzőt meg lehet szokni, elsősorban olyanoknak ajánlható, akik most ismerkednek az Androidos telefonokkal... (anyaghasználat szuper) Használtan már egész baráti áron lehet kapni...További szép napot kívánok Mindekinek!
Régen csak sablonokban beszéltem, de egy idő óta, mintha kicseréltek volna!
-
Jeanne99
csendes tag
Sziasztok!
Van vkinek NDrive a telóján (wildfire)? Szeretnék venni, csak nemtom, hogy rendesen fut-e rajta...
Sajna a Sygic Aura nem ment...Tsotsi
-
default.
őstag
Emberek, arról lehet tudni valamit, hogy a telefonba beépített GPS képes TCM információk fogadására? vagy az külön hardware-t igényel ?
-
Kurik
tag
válasz default. #828 üzenetére
Őszintén nem tudom, csak egy felvetésem van
Amilyen gps-eket láttam annak mindegyiknek külön kivezetésen van a tcm anternája, meg a készüléken belül is elkülönítve van...
Szóval kellemesen csalódnék én is ha menne rajta...nekem igo van rajta de nem olvass be ilyesmi féle dolgokat
Ha van ötlete kipróbálom hogy lehetne megnézni...
(nyugodtan, aki tud más példát írja! )
Ha tévedek, ki lehet javítani :)
-
Jeanne99
csendes tag
válasz default. #826 üzenetére
Szia!
Én örülnék a legjobban, ha találnék jó ingyenes navit, de ha jól tudom az ingyenesek mind a netről hívják le az aktuális adatokat, én meg szeretném az adatbázisom a memókártyámon tudni...
Ha valaki tudna ajánlani ilyen navit, nagyon megköszönném!
TsotsiRégen csak sablonokban beszéltem, de egy idő óta, mintha kicseréltek volna!
-
Jeanne99
csendes tag
válasz sunahunter #825 üzenetére
Köszönöm!
-
sunahunter
senior tag
A nokiaprogramok.hu-n van 5 naviprogram, fórummal, leírással...
-
default.
őstag
válasz sunahunter #835 üzenetére
Itt vannak külön androidra való programok, hátterek stb
[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
Ha ingyenes gps progi kell akkor IGo, nekem is Az van. bluetootos vevovel lehet megoldani a TMC-t.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
Thuglife
senior tag
Lehet hülye kérdés, de tudnátok benne segíteni,hogy lehet saját mp3-at beállítani csengőhangnak?
-
Fej1973
csendes tag
Hello
Ha jól tudom a 2.2.1 szoftverrel, Hboot 1.001 ellátott készüléket már nem lehet az unrevokeddel, illetve semmilyen szoftveres beavatkozással rootolni. Olvastam, hogy kizárólag egy XTC Clip nevű hardver képes a rootolásra. Valaki tud erről valamit ? Egyáltalán MO.n van valakinek ?
Kösz -
default.
őstag
Tegnap kipróbáltam a telefont, tök jó meg minden, de az indulás baromi lassú volt!
Nektek is ilyen lassan bootol be ?
kb 1 percet vártam mire teljesen betöltött!!Ha leszedem a fölösleges programokat, gyorsabban fog indulni?
Egyébként valahol ki lehet kapcsolni az induló programokat meg ilyesmi ?
És a felesleges programokat hol lehet törölni ?köszi!
-
Jeanne99
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet beállítani, (Froyo-n), hogy azoknak az app-oknak az ikonja eltűnjön a menüből, amelyeket kitettem a kezdőoldalakra?
Egyáltalán be lehet ilyet állítani?
Köszke
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest