- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Na, sikerült a telefonra feltenni az Android 2.3.7-et.
A kérdésem az lenne, hogy tud e esetleg valaki adni egy eredeti Andoir 2.1 vagy 2.2.1 ROM-ot?
Nekem sajnos nem sikerült a biztonsági mentést elkészíteni, így most nincs meg az eredeti ROM
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
vilag
tag
RUU_Buzz_HTC_WWE_1.14.405.2_R_Radio_13.45.55.24_3.35.15.31_release_130814_signed.exe
Ez lenne az?
Ha igen, akkor ez végül is már megvolt, mert a leírásod alapján feltettem az új ROM-ot és akkor letöltöttem.
Egyébként nekem nem működött megfelelően a ROM, sajnos.
Telepítés után nemsokkal eltűntek a tálcán (ahol a tárcsázó meg a menü ikon is van) lévő ikonok, és még újraindítás után sem kerültek elő. A szép az volt az egészben, hogy mikor rányomtam a tárcsázó gomb helyére, akkor bejött a tárcsázó.Többször is újratelepítettem, de mindig ez volt az eredmény.
Végül találtam egy (eddig) megfelelően működő Android 4.0.4-es ROM-ot. Most az fut rajta
/Ha valakit érdekel, hogyan kell azt kivitelezni, akkor szóljon!/
Üdv, vilag
-
quemby
csendes tag
üdv mindenkinek. nagy segítségre volna szükségem, és nem tudom helyre lehet e hozni a hibámat. volt egy wildfire s telefonom, kaptam egy samsung galaxy s advance készüléket. gondoltam átpakolom, a simet, meg az sd kártyát. gondolván majd a htc-t megkapja valamelyik családtagom. szóval gondoltam a névjegyzékre, és megkérdezte importálom-e sd kártyára őket na mondom ez szuper. meg is tettem, következő lépés fogtam a telórol töröltem az összes tel. szémot, a simen nem is volt semmi. cuccok a samsungban, és egy db arab tel számot nem tudott exportálni sd kártyárol magának. sőt a vcf fájlt amit ezért készített a htc, 0 kb méretűnek látja. ehhez kérnék segítséget, iszonyú fontos volna. köszönöm.
-
kiraly1985
csendes tag
sziasztok,
sajnos belefutottam egy ilyenbe:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011748
vagyis rootolás közben egy restart után nem megy a touch screen. Fent említett file-t meg sehol nem találom. Valakinek nincs meg esetleg? Nagyon nagy segítség lenne:
WildFire_TouchScreen_Failed_Fix_by_Grooby_ROM.zip
thx
K -
skayline
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy sima Wildfire-telom próbálom megcsinálni a golCardal a leírtak alapján. Sikerel is véghez viszi a müveletet mert az irja Success majd jönne a második lépés ahol is nyomok egy enter szempillantás alatt lefut valami és ezzel el is tünik a cmd és nem hozza a kívánt hatást.
-
tarcsay
csendes tag
Hello!
Nekem igazából segítségre lenne szükségem a cyanogenmod 9. telepítésével kapcsolatban! Letudná vki írni h mi a telepítés menete a cwm-ben? Már főzőtt rom van rajta 2.3.7.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1967851
(am egy sima HTC Wildfire)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
vilag
tag
válasz kiraly1985 #1556 üzenetére
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
wildfire s-emen nincs recovery menű,fastboottal hogyan kell felrakni légyszíves segítsen egy kicsit valaki!
Próbáltam inditottam a fastbootot de csak bevillant és bele sem tudtam menni ....az az igazság az sem tudom hogyan kell a parancsot kiadni és hova kell bemásolni a recovery image fájt szóval ezen a téren abszolúlt amatőr vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Atigepesz
csendes tag
Üdv!
Esetleg valaki tudna segíteni van egy htc wildfire s készülékem és a héten próbáltam kábellel internetre kötni(pc-n keresztül) de nem sikerült.Azóta pedig a kamera ill a videó lejátszója fehér kijelzőt mutat(működik csak nem ad képet). Fénykép készítésénél meg csinálja a képet és vissza is nézhető tökéletesen csak a kép készítésénél van fehér kép.Mi lehet a gond? -
kyle_
tag
Sziasztok!
Létezik erre a telóra olyan Rom ami teljes mértékben magyar?
köszi
sziasztokHa már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
szata.68
senior tag
Helló
Rootoltam barátnőm telefonját,és fel szeretem volna tenni neki valami olyan custom romot,ami sense-es.
Le is töltöttem párat,de a telepítésnél azt írta ki,hogy aborted,mert valami script formátum nem tetszik neki.
Lehet,hogy egy recovery csere megoldaná a gondom,és felmenne végre rendesen?Előre is köszi aki válaszol.
Tomi
-
chris94
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm egy ilyen készülékkel rendelkezik és panaszkodott hogy mostanában elég lassú.
Egy Custom ROM megoldaná ugye a problémát, tehát valami olyami-t keresnék ami sokak által használt, teljesen működőképes és lehetőleg Sense felhasználói felülettel rendelkezik.
A készülék ugye az A3333-as tipus, 2.2.1-es androiddal (tudtommal ez a legfrissebb).
Ki milyen ROM-ot ajánl, ami OverClock-olható, lehetőleg minél frissebb és főként bugmentes - az se probléma ha nem angol, ha nem mondjuk magyar, akár csak részben is
Tehát ha van egy 2.3-as ami hibátlan, nincsenek rá panaszok és több ideig bírja az akksi mint a gyári stb, akkor az is jöhetNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
pucz
senior tag
Sziasztok. Egy ismerősöm vett egy ilyen telót. Angol rendszer van rajta, és lassú is. ROM cserét szeretnék. De találtam egy leírást, csak megakadok a goldcard résznél. Ezt kilehetne valahogy küszöbölni? Nem megy a link, amire klikkelek...
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismim szeretné rootolni tudnátok egy linket adni ahol magyarul le van írva jól?
Valamint melyik romot ajánlanátok rá?
Köszi.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
martin555
aktív tag
sziasztok!
root-olt de gyári rom van a wildfire-men, feleségemnek adtam (tehát mindkettőnk gmail jelszava benne van, az enyém a fizetett app-jaim miatt) és a google TALK push notifications-t szeretném letiltani hogy ami nekem jön a régi talóra ne menjen. sajnos egyszer régebben még nem titanium backup-pal hanem root app delete-vel a talk.APK fájlt leszedtem róla. visszatenni nem tudom, xda-ról is próbáltam. tehát nincs is fenn rajta a talk.apk, de az értesítési részben fenn beugranak 1 sorosra az én üzi-im. mit kellene még titaniummal leszedni hogy ne jöjjön?
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
DrGreen
csendes tag
Sziasztok!
A gyerkőc leejtette a HTC Wildfire telefonját és az érintőpanelje pókhálósra tört, bár maga az érintésérzékenység működik.
Tudna valaki segíteni abban, hogy ekkor a cserénél elég egy chip nélküli érintőpanel, vagy ekkor is chip-el együtt kell megvenni.
(Nem mindegy, mert kb. 5000 Ft a különbség.)Légy szíves segítsetek, mert nagyon nem értek hozzá!
Előre is köszönöm! -
szabika83
csendes tag
válasz DrGreen #1569 üzenetére
Sziasztok!
Nem volt nagyon még okostelóm, kérlek segítsetek... Magyar nyelvet akarok a wildfire-re, android frissítést, és még egy kis segítséget! A középső gombot ha nyomom, akkor nem kell a kijelzőnek világítania? Csak a felső be/kikapcsoló gombbal. A nagy szívfájdalmam, hogy nem találom a menüben sehol, hol lehet elérni a memóriakártyát... Telepítenék progikat, másolnék zenéket, filmeket, de felteszem és nem tudom megnézni hol a tartalma... A progikat (,apk) meg abszolút nem :S Köszönöm a segítségeteket! -
martin555
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1511 üzenetére
sziasztok.
ROOT-olt wildfire-m van (nem az S hanem a régebbi)
amivel hivatalosan kijött, 2,1? azt annó a hivatalossal frissítettem (nem is emlékszem, 2,2? vagy valami ilyesmi)
szoval, gonsoltam helyre pofozom a telót, mit javasoltok rá.
pontos tippek kellenének hogy szerintetek mi a legjobb.
olvastam valahol hogy a nem-HTC romok alatt néha nem jó vagy nem megy a fényképező? vagy csak angolul olvastam és CAMERA.-. ha videó nem menne nem zavar.
over clokkolni se nagyon muszáj, mennyivel lesz ugy fürgébb?
nem tom pontosan a HBOOT számokat és az S on-off állásokat, majd megnézem.
valami olyat tudok hogy le butitani kell elöször a gyárira vissza? az official frissités miatt?
üdv
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
Dexter-2000
őstag
helló gyári magyar romot hol tudok rá letölteni?
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs