Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Na igen nekem is valami ilyesmi volt!
De nekem maga a recovery is magyarázott valami hibát.
Mind1
A következő kép oldottam meg amit még megpróbálhatsz.
Nekem le volt töltve már az előtt is a ROM Manager a Marketről.
Ezt szedd le ha eddig még nem tetted. Elindítod és ott a legfelső menüpont a Flash ClocworkMod Recovery. Ha arra rányomsz akkor automatikusan letölti a legfrissebb recovery-t és asszem újra is indítja és belelép de ebbe nem vagyok biztos. Na lényeg rányomsz letölti a legfrissebbet ha nem indítja újra akkor rányomsz hogy Reboot into Recovery, ekkor újraindul és bejön a Recovery na ekkor nekem már nem jelzett hibát magát a recovery sem és nem sárgás kalapos volt mint a régi hanem zöld betűk meg ilyesmi. Ekkor hibátlanul elindult a recovery és hibátlanul updatálta a gps-es zipet és azóta jó. De asszem hogy azóta már jártam a recoveryben és nem a zöldes volt hanem a régi sárga. Na mind1 valami ilyesmivel próbálkozz amit leírtam. Az a lényeg hogy maga a recovery se jelezzen hibát mikor elindul, mert ha már akkor valami hibát jelez akkor értelemszerű hogy nem fog felrakni utánna semmit. Majd írj hogy sikerült e. Mert ez is lehet egy gond ha viszont nem ez akkor maga a zippel van valami... -
Agony
aktív tag
Eladtam a ma a jó kis Wildfire-t, de azért a bolt előtt még mindent megcsináltam flottra a srácnak, és ennek kapcsán frissitettem a radio-t is biztos ami biztos.
Érdemes felrakni a legfrissebb radio firmware-t, nekem erősebbnek tűnt a GSM és a HSDPA jel, valamint pillanatok alatt talált GPS jelet.
Kiálltunk vele a szabadba, elinditottuk az Ulysee Gizmos-t, és kb. 10mp alatt be is fogta a holdakat. 2.5-ös recoveryből telepitettem a radiot, lehet nálad az a baj hogy 3.x alól akarod, avval néhány rom se megy.Start with a whisper, end with a scream!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest