- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap vettem egy ilyen telefont édesanyámnak, s-off és főzött rom telepítése már meg is történt, a kwbr_buzz_4.3 romot raktam fel neki, majd szépen kitakarítottam belőle azt, ami nem kell.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen oc kernelt érdemes használni, és mi az a minimális oc, aminek már kicsit is érezhető hatása van a sebességre?
Illetve, hogy lehet-e vmi telepíthető add-onnal vagy programmal azt elérni, hogy az optikai görgő vagy a hangerőgombok ébresszék a kijelzőt, illetve feloldják a képernyőzárat (úgy mint a desire esetében)?Előre is köszi.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Toxic
tag
válasz Karlitosz #1449 üzenetére
Talán kapcsolj ki mindent a location beállitásba,mert folyamatosan frissiti az idöjárást,ami nem baj,csak ehhez gps/adótornyot használ.. A létezö összes romot kiprobáltam.. Ez magasan a legjobb.. Tölts fullra az aksit,majd recoveryböl töröld a battery.stat file-t,majd hagyd fullra merülni.. Sokat javít a helyzeten
temet nosce
-
Karlitosz
tag
Feltettem tegnap este a rempuzzle 2.4 full-t eddig mindig a lite-ot használtam.
Most húztam le a töltőről 9 körül ha este 9-10 fele ez is piros akkuzik akkor sajnos megy vissza a CM. Nagyon jó a ROM messze a leggyorsabb legstabilabb az biztos de sajnos rengetegszer kerültem olyan helyzetbe hogy nem tudtam használni a telóm még csak hívni sem mert reggel lehúztam a töltőről és estére lemerült és utána meg ott röhögnek az emberen, hogy "na kell neked okostelefon". Biztos nem az akkum sz@r, mert ezt csak ezzel a rommal csinálja a CM kibírt 2-3 napot azaz ha egész nap a telót nyomogattam akkor is kibírta éjszakáig mire töltő közelbe kerültem, azaz akármi volt megnyitva akármi zabálta az akkut 1 napot tuti száz hogy kibírt volt olyan, hogy 2 órát üzemelt mint GPS, amikor azért használ elég sok mindent és majd másnap este kellett tölteni...
Van olyan ennél a romnál, hogy előveszem az öves tokomból ahol azért a testmelegem nem melegítené és szabályosan langyos az egész teló megnézem és 45fokot ír akkuhőmérsékletnek. Kérdem én hogy lezárva amikor az órajeletet is visszavenné mi a tökömet csinál ennyire hogy felmelegszik??? Nem hinném, hogy az időjárás vagy bármi firssítés ennyire leterhelné ... Szóval nem tudom mi okozhatja a jelenséget lehet jelezni kellene a rom készítőinek ezt az esetleges bugot. Egy biztos CMmel ilyet sose csinált, nem tudtam annyira agyonnyomkodni hogy ilyen meleg legyen....
Na mind1 a rempuzzle 2.4 full még kap egy esélyt és kiderül.... -
Karlitosz
tag
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, tényleg nagyon sokat segítettél...
De most őszintén, ha kikapcsolom a netet megy két napot, akkor minek okos telefon ha nem használom a netet? Amikor már ki kell kapcsolgatni ezt azt akkor már nem teljes értékű az élmény, akkor minek okos teló? Nem kell nekem 2-3 nap csak egyetlen egy napot bírjon ki ha sz@rrányomkodom akkor is de sajnos ez még annyit sem bír. Bár mondom lehet ebben a full verzióban valami másabb bár nemhiszem hogy maga az oprendszer másabb lenne csak több progi van így alapból... Egyébként nagyon szuper, hogy ezt a partíciózott részt tudja kezelni és auto ide pakolja az arra alkalmas appokat sajnos ez a CM asszem nem tudja... -
Toxic
tag
válasz Karlitosz #1456 üzenetére
Maximálisan igazat adok neked.. Az aksik még nem érték el az érintös telók szintjét.. Én visszatértem a symbianhoz e52.. Ez legalább elmegy 2napot.. A wildfire alapból sz@r,lehet javitgatni,de sosem lesz jó.. Elegem lett barkácsolásból,terminal,setcpu,root,task killer,stb.. Kiváncsi lennék egy átlag android felhasználó mit küzdhet..
temet nosce
-
zho-lee
addikt
Ha elmondhatom, az én androidom is szervízben van.
De veszélyes, függőséget okoz (nekem is minden megy rajta -ezért okos telefon)
Most egy nagyon király telóm van helyettesíteni: SE K850i. Háát, vért izzadok!
Inkább töltögetem én is az androidot -ha kész lesz.Bár azért az sem rossz a K850i-től, hogy hétvége felé kezdem nézegetni az akkuját, kell-e tölteni.. meg a fényképezője, ha valamit gyorsan "le kell lőni".. meg a zene..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Karlitosz
tag
Igen, minden okostelós ismerősöm erre panaszkodik, aki nyúzza annyak 1 napot bír, ami csak akkor idegesítő ha az 1 nap alatt nem 24 órát értünk hanem 12őt. Nekem a Cyanongen bírta 2-3 napot de borzalmas lomha egy rom meg a dizánja is hagy kívánni valót maga után.
Nem tudja valaki, hogy az említett Cyanongen modokból a Nightly verziók mit jelentenek?
A stable az a stabil gondolom van az experimently asszem az a kísérleti az a béta verziók de ezek a Nightly-k mik? -
Zirowe
nagyúr
Kösz, kipróbálom azt a romot.
Viszont se a swap (bőven elég a több, mint 200mb szabad ram), se az ext partíció (programot sem telepít, elég a beépített) nem játszik neki.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Karlitosz
tag
Szóval úgy néz ki abbahagyhatom a nyavalygást
Rempuzzle 2.4 ROM update-olva 2.43-ra úgy néz ki javították az általam elmlegetett bug-okat. A Rom nagyon stabil és gyors és 12 óra átlaghasználat mellett még 70%os töltöttségen vagyok úgy hogy még fel sem raktam semmilyen taskkiller szerű progit. Tehát valószínű nem lesz baj ... ki fog bírni akkor is majd 24 órát ha belakom nekem így már megfelel.szerk.: ja és nem tapasztaltam az emlegetett magától melegedést sem.
[ Szerkesztve ]
-
Karlitosz
tag
Tehát pár nap teszt után....
- Rempuzzle 2.4 ROM megfleshelve 2.43-ra itt a Rom és hozzá a 2.43 flash
- Android Assistant auto boost-ra állítva (30 perc) (kivételek: gmail, phone, dialer ilyesmik ... utálom mikor a telefonkönyvre nyomok és tölt...)Eredmény: nagyon stabil, pörgős rendszer gyorsabb mint a gyári eddig tényleg a leggyorsabb ROM
Akku: minden bekapcsolva (Wifi, MobilNet, AutoSync-ek stb) kivéve: GPS, LivePaper
- ha alig nyomkodom akkor 20% merülés 16-20 óra alatt
- átlagos használat 30% merülés 16-20 óra alatt
- sz@rrányomkodom 40-50% merülés 16-20 óra alattTehát megkaptam ugyanazokat az értékeket mint CM-mel.
Újra megszerettem a telefonom akár 3 napot (2éjszakát) is bír az akkum és pörög a rendszer, Wildfire én így szeretlek -
Zirowe
nagyúr
válasz Karlitosz #1464 üzenetére
2.40re rögtön a 2.43, vagy előtte a többi kettőt is kell?
-
Zirowe
nagyúr
Ezt akkor csinálja, ha nincs ext partíció.
Elég nagy hülyeség, de ez van.
Particionálj és rakd újra.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Karlitosz
tag
Igen nekem is van ext partíció sokkal praktikusabb...
-
manowarkill
tag
egyik ismerősömnek official 2.2.1 van a telefonján, viszont a viber bugos (nem hallja a másik felet fél perc után). rom csere megoldaná ezt a problémát?
-
thug
tag
Sziasztok!
rempuzzle-t honnan tudnék letölteni?
Köszönöm!Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
thug
tag
Illetve a kérdésem inkább az, hogy szerintetek melyik a legstabilabb és legjobb rom, ami tud magyarul?
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
thug
tag
válasz Karlitosz #1464 üzenetére
Okés!
Felraktam flashelve és olyat csinál, hogy ha pl a google play-t akarom telepíteni, akkor átugrik a rempuzzle indító képre dolgozik egy darabig, kvázi újraindul a rendszer és lám!
Semmit nem telepít fel!
Pl ugyanezt játssza marketből is!Mi lehet szerinted?
-
Zirowe
nagyúr
Ehhez pedig csak 8hsz-t kell visszaolvasni..
Write only üzemmód?!
-
thug
tag
Megint nem olvastam vissza... Bocsi!
-
thug
tag
Jelentem minden rendben a rom nem tűnik eddig rossznak, köszi nektek!
Viszont egy fruiti ninja úgy megy rajta, mint a csiga!
Ez normális ennél a telefonnál?
Vagy van rá valami megoldás esetleg, hogy pörögjön rajta a játék(ok)?[ Szerkesztve ]
-
S.Patrik
csendes tag
Sziasztok
Tudtok valami megoldást hogy gyorsab legyen ez a telefon???
Most RemPuzzleRom van rajta megflashelve!
Legaláb az angry birds menjen rajta simán. -
Karlitosz
tag
válasz S.Patrik #1484 üzenetére
Nem lesz jobb sose...
Ez a vas ennyit tud...
Én már megbarátkoztam a gondolattal, ha összegyűlik a lecsó egy új telóra akkor ez megy a kocsiba "multimédia centernek" Tud mp3-mat lejátszani, GPS, videoklippek, sőt még wifiel netezni is tudsz, lassan ezért már fel se törik annyira hulladék... -
thug
tag
válasz Karlitosz #1485 üzenetére
Bátyámtól kaptam én is egyet mostanában, de rá kellet jöjjek, hogy ez egy k@ki!
Bár ajándék lónak nem nézem a fogát, de azt hiszem megy a fiókba és marad a másik!
A szintén k@ki SE x8-am emellett egy Aston Martin!
Pedig, hogy vágytam rá...Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
Toxic
tag
nos,a billentyüzet bevitelt fel lehet gyorsitani... ezt letöltöd,majd recovery-böl telepited.. ezután root explorerrel a rendszer file-ok közül törlöd a HTC_IME.apk-t,úgyanis addig nem jelenik meg az új telefon billentyüzet..(ez nem qwerty) gyakorlatilag lecseréled a htc gyári lassú billentyüzetét LG-jére,ami nagyon gyors..
[ Szerkesztve ]
temet nosce
-
thug
tag
Van valakinek tudomása egy olyan ICS- rom-ról amiben minden működik? Egyet próbáltam a SplashIcsv02, de abban pl a kamera nem játszik!
-
S.Patrik
csendes tag
Várható RemPuzzleRom-ból újjab verzió???
Csak mert ami most van azon még csak a FROYO van! -
G-Vas
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült elég jó áron beszereznem egy ilyen telefont, de van vele egy problémám. Amikor csatlakoztatom az USB-kábellel a géphez, elkezd tölteni, de semmi mást nem csinál. Beállításokban pedig be van pipálva, hogy kérdezze meg csatlakozáskor... Letöltöttem a HTC Sync-et, de ez is azt írja, hogy nincs csatlakoztatva telefon. Valami ötlet?
-
Redboy84
csendes tag
Sziasztok ne haragudjatok a suta kérésemért de egy éve van ilyen telóm de nincs rajta nekem magyar nyelv ezt szeretném megoldani valaki tudna nekem ebben segíteni netán főzött romot feltenni rá?A csak vodafonos ott is vettem.A segítségeteket előre is köszönöm!!!
-
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Egyik ismerősöm vett egy ilyen telefont, és megkért, hogy állítsam át a nyelvet neki magyarra. Milyen megoldások léteznek erre? Új romot kell rárakni a telóra??
Ha igen, akkor annak mi a menete, és mit ajánlotok?
Galaxy SI és SII már csukott szemmel is megy, mennyivel másabb a HTC-knél ez? Kis leírás vagy tájékoztató jól jönne.
Persze, ha van egyszerűbb módja is a magyarításnak, akkor nem szórakozok vele.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest