- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumacher26
csendes tag
Oké köszi,nagyon nehezen megy a dolog..wifin megadtam a password de nem lépett be nemtim mit kell még állitani..és amit irtál ami blokkolja az hog tudom rákani telo?
Köszi,sajan tanulgatom a dolgot,elvagyok keseredve mert nem nagyon megy...már fontolom hogy eladom ezt 4orás készüléket... -
jorgi22
tag
válasz schumacher26 #201 üzenetére
Fogsz egyáltalán rajta mobilnetet használni??
Mert ha nem, legegyszerűbb a hozzáférési pontokat törölni (wap, data, stb.) és akkor nem tud felmenni a netre, vagy a szolgáltatódnál letiltatni a mobilnetet!!
Egyébként a menüben van egy Market ikon! Arra rámész, belépsz egy google azonosítóval, és utána onnan le tudod tölteni! Ez megy wifi-n keresztül is! -
csokimikulas
tag
válasz schumacher26 #201 üzenetére
Ne add fel, hidd el, megéri megtanulni a használatát. A netet itt tudod kikapcsolni: Settings/Wireless&networks/Mobile networks/Network Mode - itt rakd only gsm-re, így a 3g kikapcsol. A többi netre mászkálást pedig Settings/Account&sync és vegyél ki minden pipát!
[ Szerkesztve ]
-
schumacher26
csendes tag
válasz csokimikulas #203 üzenetére
Oké,köszönöm szépen hogy segitesz..progikat hogy tudok felrakni?oylan sok állitás van rajta hogy alig tudom mi micsoda,ez az én bajom..kár hogy nem magyar...
-
csokimikulas
tag
válasz schumacher26 #204 üzenetére
Keresd meg rajta a Market nevű alkalmazást, kapcsold be a wifit (ha van) és indítsd el a Marketet. Erről tudsz letölteni cuccokat. Írtam privátot, olvasd el.
-
schumacher26
csendes tag
Szaisztok
Segitséget szeretnék kérni...Market csak azt irja hogy loading,nemtölti be..milehet a gond?Köszönöm elöre is mindenkiek -
mrbig25
őstag
válasz schumacher26 #206 üzenetére
A Market-hez engedélyezni kell a Background data-t.
Ezt a Settings -> Accounts & Sync -> Background Data bepipálásával teheted meg.
Ha így sem jó, akkor ellenőrizd a teló böngészőjével, hogy a netkapcsolatod tényleg működik-e.
Ha így sem jó, akkor passzolok....
-
schumacher26
csendes tag
Rendben..Köszi müködik...kérdésem az lenne hogy valaki kb megtudná mondani mennyire elég a 100mb internet ezt fizettem elö telohoz..itthon van net nem érdekes,de ha máshol használom kb mennyit lehet használni egy 100mb???
Amugy marketrol letölteni erdemesebb ha itthon vok hogy ne számolja a letöltést ugye?
Ksözönöm elöre is -
jorgi22
tag
válasz schumacher26 #208 üzenetére
Ahol csak tudsz, használj wifit!! Főleg, ha programokat töltesz le!!
Mobilnettel való netezéshez pedig az Opera Mini böngészőt ajánlom, mert tizedére tömöríti az oldalakat!! -
RÁK_
tag
Erre én is kíváncsi vagyok, mert szeptemberre ígérték. Hátha megoldja [ezt] a bugot is. Bár, ha úgy jön ki, mint a HTC Tattoora a 2.1, akkor várhatunk rá... Pedig azt is hivatalosan bejelentették, hogy lesz update. Amúgy az én problémámmal találkozott más is? Nekem Desire telefonom van, azon frankón működik, barátnőm Wildfire-jén meg van ez a contacts vs. facebook friends probléma.
-
mrbig25
őstag
Szia!
Egyelőre senki nem tud semmit.
A külföldi xda-developers.com fórumán se tudnak konkrét időpontot mondani [de még közelítőt sem], pedig ott van egy pár jól informált ember
Egy szó, mint száz - várni, várni, várni...schumacher26: SMS íráshoz milyen segítő progi kellene? A virtuális billentyűzettel nem vagy kibékülve vagy valami más gond van?
[ Szerkesztve ]
...
-
schumacher26
csendes tag
köszi szépen letöltöm hozzá!!
Amugy oylan kérdésem lenne hogy youtube nem nagyon jön be ha be scannel egy képet...nemértem...
Amugy wifi sok helyen levan kodolva ..igy nem lehet...sok helyen azt használni..
Ja és sms iráshoz valami segitő progi stb?Tudd valaki valamit?
Köszönöm szépen mindenkinek hogy segit,de tényleg -
mrbig25
őstag
válasz schumacher26 #214 üzenetére
Sokan a "Handcent SMS" és a "Chomp SMS" nevű programokat ajánlják. Mind a kettő megtalálható a Market-en. Sztem próbáld ki mind a kettőt és csak utána dönts valamelyik mellett.
Ja és ha nem akarod, hogy új SMS érkezése esetén a gyári és az utólagosan felrakott program is nyivákoljon, akkor a gyári üzenetkezelő program értesítéseit tiltsd le.[ Szerkesztve ]
...
-
engusz
veterán
Majdnem két hete nyúzom a Wildfire-t. Naponta töltöm, és figyelem, hogy mi és mennyire meríti az akkumulátort. Sajnos még nem tudtam egyértelműen megállapítani, de az biztos, hogy a háttérben futó frissítések (e-mail, Freindstrem/Facebook/Twitter) rendesen beleharapnak az akkumulátorba. Érdekes módon a kijelző fényerejének visszavétele nem jár látványos eredménnyel.
Viszont minden egyes töltés után azt veszem észre, hogy egyre több ideig marad 100%-on a telep töltöttsége. Először percekben volt mérhető a csökkenés, de mára eljutottunk oda, hogy némi nyomkodás (~5 perc) és egy telefonhívás (~10 perc) után is teljes töltöttséget mutat. Érdekes jelenség.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
schumacher26
csendes tag
Sziasztok.Amugy valaki tudja hogy miért nincs magyaritás a htcre?vagy esetleg várható??
Ksözi elöre is
Sziasztok -
mrbig25
őstag
válasz schumacher26 #219 üzenetére
Egyszerű; az Android platform hivatalosan nem támogatja a magyar nyelvet és gondolom, hogy a HTC-nek nem a magyar piac a legfontosabb, ezért nem foglalkozik azzal, hogy külön magyar nyelvi csomagot készítsen. Így csak angol, német, olasz és francia nyelv van jelen alapból.
Az LG és a Samsung készített magyar nyelvi csomagot a készülékeihez, mert már nagyon régóta jelen vannak az itthoni mobilkommunikációs piacon és gondolom így még tovább tudják növelni a piaci részesedésüket...illetve az eddigi elégedett tulajok se fognak más gyártó után nézni. Ez jó nekik, mert sokan fogják az ő készülékeiket vásárolni, illetve jó a vásárlónak, mert kedves anyanyelvét láthatja viszont a telefonja kijelzőjén
Hogy várható-e magyar nyelvi csomag...jó kérdés, bár én személy szerint nem sok esélyt látok rá....
-
schumacher26
csendes tag
-
mrbig25
őstag
válasz schumacher26 #221 üzenetére
Van egy Profile Manager [vagy Profile Changer - nem emlékszem pontosan] nevű program, amiben létrehozhatsz különböző csengetési profilokat és ezeket időpont alapján be,-illetve kikapcsolhatod.
Létezik olyan program is, amivel a telefonodat tudod adott időpontban ki,-vagy bekapcsolni, de ahhoz rootolt készülékre van szükség + azok a programok fizetősek és Magyarországról nem elérhetőek [hivatalosan...de erre is van megoldás azt hiszem]...
-
engusz
veterán
Most jelzett a telefon, hogy új HTC Widget-ek érkeztek: Dice, Notes, Quick Record, Tip Calculator, Today in History.
Dice: ikon méretű dobóckák, amikre kattintva teljes képernyőn nagyban jelennek meg, majd a telefont megrázva lehet velük "dobni". Jópofa, mert animálva gurulnak és dolgozik a rezgőmotor is.
Notes: teljes asztalt elfoglaló jegyzet alkalmazás.
Quick Record: Hangfelvevő widget, ami a beépített Voice Recorder-t irányítja. A Notification bar-on jelzi a felvételt, illetve annak elkészültét is. Ikon méretű.
Tip Calculator: Huhh, lövésem sincs.
Today in History: teljes asztalt elfoglaló Widget, három füllel. Az Events fül alatt - ha jó a megállapításom - akkor azokat a történelmi eseményeket jelzi ki, ami a múltban, de ezen a napon történt. Lényegébe a Births és Death fül alatt is hasonló tartalmak jelennek meg. Természetesen angol nyelvű tartalommal.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
schumacher26
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segitség
A memoria kártya valamiért le "un" valamit csináltam és nem látom a dolgokat rajta,hogy kell vissza csinálni??
Segitsetek
köszönöm -
schumacher26
csendes tag
Még hozzá teszem nemtom mit csin de azt kéri hogy plasea insert card..nemtom mit csináltam...
-
engusz
veterán
válasz schumacher26 #226 üzenetére
Szerintem csak sima "Unmount SD card" művelet volt. Simán szedd ki a kártyát, majd told vissza a helyére. (Lehet egy kikapcsolás-bekapcsolás is megoldja, ha nem akarsz vesződni a hátlap lepattintásával.)
Sok felfedezni valót kínál a telefon, de ha nem tudod, hogy mit eredményez egy-egy funkció használata, akkor inkább ne menj neki.
[ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Sziasztok
Olyan problémám lenne ,hogy sehogy nem tudom a telefon rászedni videóhivásra valaki tudna ebben segiteni, vagy lehet nem is lehet mert akkor nagyon gáz?”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
engusz
veterán
Elvileg lehet használni a hátlapi kamerát ilyen célokra. Az más kérdés, hogy nincs túl sok értelme... Ki kell próbálni néhány programot, amik képesek a videóhívásra. (Aki keres, az talál.)
-
mrbig25
őstag
Tény és való, hogy vannak ilyen programok. Az már más kérdés, hogy ezek közül melyik működik a hátlapi kamerával.
Viszont ahogy Te is említed, ennek sok értelme nincs, mert még ha működik is, akkor nem látod a másik felet [max ha tükörben nyomja az ember ]Más: valaki esetleg próbálta már a WildPuzzle féle 2.2-es customROM-ot? Vagy bármelyik más 2.2-es customROM-ot?
[ Szerkesztve ]
...
-
engusz
veterán
Én már semmin sem lepődöm meg. Egy ilyen telefonnál 3G-t tiltanak, össze-vissza be- és átállítanak mindent, aztán meg videótelefonálásért sírnak, mikor elérhető több app market is, egyenként több ezer alkalmazással. (Az átfedéseket nem figyelembe véve.)
-
viktor82
őstag
-
engusz
veterán
-
Agony
aktív tag
Mrbig25 a Wildpuzzle ROM-mal már én is szemeztem az XDA-n de végül nem mertem felrakni. A rootolás és ROM csere garancia vesztéssel jár, vagy előtte van mód valamiféle teljes backup elkészitésére és a későbbi garanciális probléma esetén a visszaállitásra?
Rootolás után olvastam hogy nandrioddal lehet backup-ot késziteni, de a root miatt ha jól tudom már eleve gari vesztés van... szóval nem tudom.
Igazából Live Wallpaper és OC miatt érdekelne a Wildpuzzle 2.2, de túl friss még a készülék, de ha mondjuk lesz valami amúgy garanciába tartozó hibája és csak ez miatt nem javitják mert romot frissitek, az azért rosszul érintene.Te felraktad a Wildpuzzlet?
Start with a whisper, end with a scream!
-
engusz
veterán
Egy jofele live wallpaper-nek en is orulnek. Talan majd a 2.2-vel megkapjuk. (Aztan lehet megsem, mert jelenleg a "gyenge" processzorra fogjak.)
OC, mint overclock? Sok helyen lehet olvasni rola. Nem egy Wildfire procija megy 750 MHz korul. Ami szep eredmeny, de igazabol nem nagyon talaltam hosszutavu tapasztalatokrol irokat.
-
Agony
aktív tag
XDA-n többen irják hogy evvel a bizonyos 2.2 Wildpuzzle rommal stabilan megy 768Mhz-n a proci, és a programnak köszönhetően idle állapotban még akku takarékos is, mert visszaveszi a proci teljesitményét. Természetesen ez fenntartással kezelendő, mert még én sem tapasztaltam személyesen, de ha mondjuk nem is 768Mhz-n hanem csak 600-650Mhz-n futna stabilan akkor szerintem nem jelentene gondot a Live Wallpaper.
Rootolás és ROM-csere garanciára való hatásáról tudsz valamit Engusz?Start with a whisper, end with a scream!
-
engusz
veterán
Szerintem rafogjak a garivesztest... De! Biztosan vissza lehet allitani a gyari allapotokat. Gondolom egy soft-root eseteben eleg a hars reset is. A ROM frissites meg nem tiszta elottem, de ha kb. az a menete, mint egy Windows mobile-os gepnel, akkor azt is vissza lehet allitani.
En viszont megvarnam a 2.2-es gyari frissitest. Ha az nem hoz valtozasokat, akkor lehet fozott ROM utan nezek.
-
Agony
aktív tag
-
mrbig25
őstag
Hali!
Személyesen még nem próbáltam a WildPuzzle ROM-ot, mert még nem funkciónál benne minden 100%-osan.
Az hogy a root-olás garivesztéssel jár-e, ez egy érdekes kérdés. Azt mondják, hogy a root-olás illegális, meg hogy Google bácsi "eldádáz" érte. Kérdem én, hogy akkor miért van a Google Market-en több száz program, ami csak ROOT jogosultsággal működik? Mert gondolom mielőtt egy programot feltöltenek, az átmegy valamiféle ellenőrzésen.
Tehát, ha a Google engedi a ROOT jogosultságot igénylő programot feltöltését, akkor miért lenne tiltott a Root-olás? Ez számomra amolyan 21-es csapdája...
Másfelől az általad is linkelt shipped-rom-os oldalon található 2.1-es csomag mindent töröl és gyári állapotot állít vissza, tehát a root-olás és a főzött rom után vissza lehet állítani a gyári állapotot [ezt egyszerűen letöltöd elindítod és követed az utasításokat].
Az én készülékem rootolva van csak, viszont egyelőre maradok 2.1-nél.engusz:
A Wildfire-nél nem működik a soft-root, de ez már más kérdés.
2.2 pedig jöhetne már, mert kíváncsi vagyok rá. Bár az is elképzelhető, hogy a mostani ROM-omat fogom egy kicsit megnyírbálni, mert nekem nincs szükségem egy-két beépített, felesleges memóriafoglaló cuccra.[ Szerkesztve ]
...
-
engusz
veterán
Jelen pillanatban tényleg nincs rá soft-root, de úgy tudom, hogy dolgoznak rajta. Nekem csak a Bluetooth/Wireless Tethering miatt kellene. Viszont, ha belekerül a 2.2-be, akkor teljesen mindegy.
-
mrbig25
őstag
Igazából a jelenlegi rootolási megoldás se bonyolult és szerintem megéri, mert így készíthetsz backup-ot, használhatsz olyan programokat, amik root jogosultság nélkül nem mennek. Emellett van lehetőség valami Market-es buherára is, aminek köszönhetően az összes [fizetőst is] alkalmazást elérheted.
A tethering jó kérdés, hogy lesz-e 2.2-ben. Google-ban rákeresve az első találat májusi dátummal, hogy lesz benne, a második találat augusztusi dátummal, hogy hiányozni fog belőle - na most döntse el az ember, hogy mivan...
Bár szerintem gyártófüggő lesz a dolog. A HTC Desire 2.2-ben benne van a Wi-Fi tethering, de a Bluetooth tethering nincs megemlítve, szóval majd decemberben kiderül, hogy mit kapunk a Wildfire-hoz...már ha jön decemberben....
-
Agony
aktív tag
Vettem ma apámnak egy Voda 845-öt hogy kezdje szokni az érintőképernyőt és a világhálót... délután mondom bekonfigolom, kipakolászom az asztalra a cuccokat hogy neki már minnél kevesebb gondja legyen vele, erre mit látok?! LIVE WALLPAPERS!
Hát azt hittem lepetézek... 6990Ft-os telefon 2.1-es droiddal.Start with a whisper, end with a scream!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest