Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mythsardan

    aktív tag

    blt.62
    Nem bántásból kérdem, de muszáj mindig minden apróság miatt új kérdést feltenned itt egy új hozzászólás keretében? Pusztán csak azért kérdezem, mert lehet egyedül vagyok ezzel, de borzasztóan irritál, hogy feltételezem felnőtt ember létedre minden kis apróságra rákérdezel ahelyett, hogy körülbelül 20 másodpercnyi keresgélés után magad is megtalálod a választ.

    A minap sikerült leejtenem a szeretett készülékem... Szálltam ki a kocsiból és a telefon az ölemben volt, amiről sikerült megfeledkeznem. A Dot View tokom sikeresen megvédte a telefont, még úgy is, hogy betonra esett, azonban sajnos a szeretett tokomnak letört 2 sarka, illetve megsérült a másik 2. :O Viszont szerencsére utolsó leheletével is védte a telefont, így azon csak egy kis sérülés keletkezett a bal felső sarkánál, amire esett, ami annyira nem látható, de én tudom, hogy ott van és idegesít... :(((

    Mi a tanulság? Jobban véd a dot view tok mint gondoltam, viszont sajnos életét kellett áldoznia, hogy megóvja hőn szeretett telefonom.

    [ Szerkesztve ]

    twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080

Új hozzászólás Aktív témák