- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Pl. a t-mobilos változat hardverileg egy az egyben HTC hero, de alapból egy minimálisan módosított rommal jött, és mintha egyes országokban is lettek volna apróbb eltérések, de a háttérképeket az előbbi biztosan, de az utóbbi nem tudom, hogy mennyiben érintette. Az eredeti rom amúgy 1.5-ös android volt, de majdnem egy évvel később megjelent rá a 2.1 is. Amit linkeltél képeket, azok ismerősek, de megmondom őszintén, hogy nem emlékszem, hogy azokon kívül volt-e más, vagy melyik romban voltak.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
AttyVin
aktív tag
Nálam a "gyári" 2.1-es verzió van fenn az 1. frissítéssel (elég régi) és ebben a link képeiből 16 található meg.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
smirdex
tag
Sziasztok!
Egy ideje egy T-mobile G2 Touch készülékem van. Most úgy tűnik a családban máshoz kerül, ezért jó lenne rá magyar nyelv. Visszaolvasgattam , de már nem minden link volt élő, ami szükséges az okosításhoz.
Ha van akinek megvan a root-oláshoz , magyarításhoz szükséges link a fájlokról, leírásokról , akkor azt nagyon megköszönném.
Még mindig goldcard-olni kell először?[ Szerkesztve ]
-
cbalazs01
csendes tag
Sziasztok !
Segitséget szeretnék kérni. Már régen szereztem egy ilyen készüléket. Úgy döntöttem, hogy előveszem. Beraktam a SIM - kártyámat és teljessen szépen elindult a készülék. Kiirta, hogy új szoftver jelent meg.
Nekiáltam a szoftver letültésnek, ami szépen lezajlott letöltötte a netről és utána fel is telepitette. De sajnos az ijrainditás után a HTC logonál nem ment tovább.
Megprobáltam a HARD RESETET de sajnos az sem segitett.
Most ott tartok vele, hogy sajnos ha bekapcsolom a készüléket abban az esetben a HTC feliratig megy csak el.
Szoval ha tud valaki segiteni, hogy hogy tudom ujratelepiteni úgy a készülék szoftverét, hogy használható legyen a telefon azt megköszönném.
Várom mindenkinek a válaszát.
Balázs
blazius01@gmail.com
Alaplap neve: Gigabyte Z590 Aorus Ultra / CPU típusa: Intel Core i5-10600KF / CPU Hűtő: Be quiet Dark Rock 4 / Memória: 32 GB. Kingston Fury Renegade KF3600C16D4/8GX / VGA: XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition / Billentyűzet: Logitech G910 / Egér: Logitech G903 / Füles: Logitech G935 Artemis Spectrum /
-
AttyVin
aktív tag
válasz Seraph 16 #9147 üzenetére
Na, nagyjából eddig tartott az "új akku"!
Most már szinte gyosabban merül le, mint a többéves eredeti gyári, pedig csak kb. 4-5 hónapja van használatban, pedig nem is 700 Ft-os "e-bay-es" volt (látszólag).
Van-e ötlet, mit és hol érdemes venni helyette?
Köszönettel.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
őstag
válasz AttyVin #9164 üzenetére
Sajnálattal hallom. Nem tudok tuti helyet, de én pont emiatt szeretem az ebayt. Jó eséllyel az sem bírja addig, mint az eredeti, de abból hármat veszel, mire ebből egyet.
De ha már itthon vetted, nem tudom, hogy garanciát mennyire lehet ezekre érvényesíteni, de ilyen szintű romlásnál még az sem kizárt. Emlékeim szerint kb. 1 évig nem sokat romlott az eredeti akku, utána viszont hirtelen.Én már lassan a cserén gondolkodom, 3,5 éve megvan, nagyon szépen szolgált, szinte karcmentes, és még mindig nagyon jó kézbe venni, de a digitizer néha saját életet él, az akkuja nem bír sokat, egyre kevesebb program van 2.1-re, így már nem tervezek sokat rákölteni.
-
AttyVin
aktív tag
válasz Seraph 16 #9165 üzenetére
Hát, most már én is egyre jobban gondolkodom valami cserén.
De a felsoroltakon kívül még mindig nehezen látok olyat, ami az én egyszerű igényeimnek jól eleget tudna tenni (telefon, GPS, kevés net, stb. ÉS HTC-S ÉRZÉS!).
Az enyém kissé viseletesebb, mert sajnos esett már egy párszor, de komolyabb baja nincs.
A nagyobbik fiamnak Samsungja meg iPhone-ja is van (az utóbbit nem is használja), a kisebbinek Sony-ja, de egyik sem igazán tetszik. Az iPhone túl "zárt" rendszer, a Samsungnak nem elég jó a GPS-e, a Sonynál meg a menürendszer gyenge. Nem beszélve arról, hogy annyi csili-vili alkalmazás, menü, stb. van beléjükzsúfolva, ami nekem teljesen felesleges.
Ráadásul a Hero jó robosztus, "fémkeretes" jószág, a többi meg kis tojáshéj...
Ha van valami irány, hogy manapság mit érdemes venni, szívesen venném az ötletet.
Üdv, Vino
-
őstag
válasz AttyVin #9166 üzenetére
Hát nem egyszerű a helyzet. Ugyanígy van a családban samsung, sony és iphone, igazából mindegyik teljesen jó, de valóban a htc-nek van igazi minőségérzete (na jó, az iPhonenak is van és bár sokan szidják/nem szeretik, szerintem kiváló készülék, mivel céges, ezért nem lett jailbreakelve, így nem tudom, hogy a zártsága mennyire oldható). A felső kategóriákban szerintem már több márkának is van masszív háza, de én most max. 50-ig nézelődőm. A motorola atrix 2-vel már szemezek egy ideje, és lehet az is lesz a végén, de még valószínűleg megvárom a sony xperia m-et, mivel annak itthon is van supportja, erős benne a gps és elég új ahhoz, hogy még kapjon frissítést, de az is egy vékony kis műanyag lesz. Nagyon sokan ajánlják még a kínai márkákat (pl. Jaiyu g3s), de ott általában gyenge a gps és a kamera.
Ezekből az atrix 2-t javaslom, hogy nézd meg. Az régen egy felső kategóriás készülék volt, így elvileg elég jól össze van rakva. A nagy hátránya pont a korából ered, azaz JB is már csak félhivatalos forrásból van rá. Illetve csak gsm boltban kapható, így a garancia/szerviz kicsit körülményesebb. A htc sajnos nagyon túláraz, és most magánál a cégnél is vannak gondok. Bár nekem is volt már olyan, hogy a kezembe adtak egy htc one v-t (hasonlít is a herora), és akkor majdnem azt mondtam, hogy gyenge hardver ide vagy oda, akkor is ilyen kell.
-
AttyVin
aktív tag
válasz Seraph 16 #9167 üzenetére
A legújabb Desire X esetleg milyen lenne?
Ez sem a legutolsó kiadású, de elég jókat írnak róla.
A kijelző mérete nekem elegendőnek tűnik (nem tepsi nagyságú, csak 4"), eléggé minőségi masina (igaz, nem "fémvázas"), az ára sincs nagyon az egekben, stb. Ugyanakkor ez is HTC-s érzés.
Igaz a HD kép/film kimaradt belőle, de ezeket nem mobilon nézem.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
őstag
válasz AttyVin #9168 üzenetére
Azt sajnos nem ismerem. Így első ránézésre a gpu valamivel gyengébb, mint amik mostanában mennek, ez nem tudom miben mutatkozna meg a mindennapi használat során. Szerintem, amikre te írtad, hogy kell a teló, ott nem sokban, de tényleg nem tudom... Kérdezz rá a milyen okostelefont-os topikban ott biztosan ismerik a típust, esetleg tudnak még alternatívákat mondani.
[ Szerkesztve ]
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Került hozzám egy ilyen G2-es, tudnátok segíteni a rootolásban és a costum rom feltelepítésében? Stabil romot szeretnék rátenni, nem kell semmi extra, csak a lehetőségekhez képest gyors legyen!
nagyon köszönöm előre is a segítséget!
-
Barnuss
tag
Kár, hogy szépen lassan egyszer csak sorba kijelzőhibásak lettek
-
Perijon
tag
Szevasztok!
Tudom, már kicsit kihalt a fórum, de azért lenne egy kérdésem.
Mennyire érdemes a korábban már sokszor dicsért Heroin ++ romot feltenni? Sebességben, stabilitásban mennyivel nyújt többet, mint a legfrissebb gyári?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest