- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafi77
tag
Egy tanulságos dolog a Heromról - hátha más nem esik ebbe bele:
A napon hagyatm a a telót - mert nem gondoltam hogy nem lehet! Felmelegedett és lefagyott! Ezután egyre érdekesebb hibákat kezdett produkálni. Előbb a GPS hagyta el a jelet és fagyott meg a GPS szoftver, majd néha újra indulgatott, most - végül - az érintőkijelző nem veszi észre az érintést, vagy másol érzi hogy nyomom!
Megy vissza garira, és a szívem szakad meg
Ne hagyjátok napozni a HŐSt
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
tenke.
tag
a hősök éjjel szolgálnak
-
rjg
őstag
válasz Szafi77 #5352 üzenetére
Én nem hagytam napon, de használtam a kocsi szélvédőjére tett tartóban. Először a Sygicban vettem észre, hogy nem tudom a legalsó sorban lévő betűket megnyomni. Azt hittem szoftverhiba, úgyis ROM-ot akartam cserélni, felraktam a néhány hozzászólással korábban említett Chocolate-t. A hiba ennél is előjön, sőt, azóta több gyári és nem gyári alkalmazásnál is előfordul, hogy vagy nem, vagy nem ott érzékeli a kijelző, ahol megnyomom. Egy factory resettel még megpróbálkozom - most minden visszament a MyBackup Pro-val - és ha ez nem segít, megy vissza a T-hez szervizbe.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
Feltettem az igo-t és mo-n minden ok volt.
Viszont azután, hogy átértünk Ausztriába, az istennek sem talál műhold jelet.Tudja valaki mi lehet a problem, ill megoldás?
köszönöm
-
t_ferenc
őstag
Skacok, tudjatok hogy lehetne generic firmwaret felrakni a heromra? 3UK firmware van a telefonomon, es a 3UK nem nagyon akar kirukkolni a frissitett firmwarerrel. Koszi a segitseget.
if you fall seven times, stand up eight
-
Szafi77
tag
Én is a kocsi szélvédőjénél napoztattam Menet közben fagyott le a GPS! Töltőn is volt. Mikor levettem meleg volt készülék, és nem lehetett visszkapcsolni! Pár perc múlva lehült, és beindult. De egyre furábban működött, a kijelző is egyre használhatatlanabbá vált!
Próbálkoztam én is a romcserékkel! Végül felraktam a gyárit, de azzal is csiálta!
Két hét mire megcsinálják!
chros : köszi a részvétet
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
truefx
aktív tag
Sziasztok, JuiceDefender Ultimate-hoz tudna vki elérhetőséget adni? Kíváncsi lennék mit tud.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz Szafi77 #5359 üzenetére
Én is (majdnem) így jártam. Ment a navi szélvédő mögött, kint 38 fok. Egyszer csak kikapcsolt a képernyő, nem tudtam miért, visszakapcsoltam, aztán pár mp múlva megint kikapcsolt. Akkor már kapcsoltam mi lehet a baj, megnéztem és ötven valahány fokos volt a teló, a belső hőmérő szerint. iGO azonnal kikapcs, és a klíma befújó elé tettem pár percre.
Szerencsére nekem nem sérült. Nálam jelzett, hogy baj lesz...
-
-FreaK-
veterán
Kipróbáltam Juicepotter-el együtt, háát.. semmi olyat nem tud amit manuálisan ne tehetnél meg, én pl mikor nem használom a 3g-t,wifi-t,BT-t, akkor kikapcsolom. Na msot a progi ugyanezeket csinálja csak automatikusan és gombnyomásra. A Potter meg monitorozza az energiafelhasználást. Szerintem rakj fel egy Switchpro widgetet, az hatékonyabb (ezzel tudsz 3g-t is állítani, ellenben a gyári androidossal, sok más mellett).
-
-FreaK-
veterán
Most jött ki:
Chronos 2.2 Froyo
[link]Fontos infó a 2.2-es romokkal kapcsolatban, h elég bugosak lesznek mindaddig amíg nem lesz meg a .32-es kernel forrása, ugyanis ez a minimum a Froyo-hoz, van benne néhány dolog ami kell a normális működéshez.
-
Criton
veterán
Valami jó háttérképet(letisztult) tudtok? Sok helyen néztem, de sehol(Zedge,Deviantart...) sem találtam jót.
eldiablo : köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
gyiku
nagyúr
2.1nel hol lehet a htc weather widgetnel olyan varost beadni, ami nincs benne alapbol? 1.5nel google mapsnel kezzel odanavigaltam, es kesz, onnantol mar benne is volt. viszont most nem talalom
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
Criton
veterán
Szeretnék valami főzött ROM-ot felrakni, mert mindenki azt mondja jobb,gyorsabb meg minden
Nekem kártyafüggetlen Herom van updatelt 2.1-el. A kérdésem a következő, melyik ROM-ot valamint Radio nem tudom mit kell felrakni?
Nekem is kell Goldcard? Esetleg valahol egy rendes leírás hogyan lehet megcsinálni?Előre is köszi
Ja és ne olyan ROM legyen, ami nagyon jó meg csúcs szuper, de a kamera meg nem jó
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Ennél tud valaki segíteni ? #5377
-
-FreaK-
veterán
Settings->location-> use wireless location (pipa be)
Így megtalálja a gsm hálózat alapján is hogy hol vagy. Csak rá kell frissíteni a weatherre. -
gyiku
nagyúr
olvass utana, mert nem vagyok 100%ig biztos benne, azt meg nem akarom, hogy legyen egy htc papirnehezeked.
- goldcard
- olyan rom, amivel megy a flashrec, pl [link]
- recovery 1.6.2innentol idezem tothl-t:
"Ha az exe lefut akkor rajta lesz egy jó régi verzióju (kb. tavaly nyári) gyári htc hero komplett rom régi radioval, mindennel. Ezt a nap folyamán tudod használni, vagy akármeddig.A továbbiakban ha customot szeretnél, akkor ezt ne frissítsd.
A customhoz a következők kellenek majd :1. file manager, telepítéshez, astro vagy akármi
2. unknown sourcest engedélyezned kell a telón a telepítéshez a settingsben
3. új radio rom, flashrec.apk, recovery 1.6.2, kivánt custom rom letölt, sd gyökérben elhelyez
4. flashrec.apk telepít a telóra
5. recovery image flashel a flashrec alkalmazással
6. sd kariról mindent lement ha akar app2sd
7. sd kari particionalas a recovery imagebol (telo inditasa kishaz lenyomásával),
0 swap, 512 ext (ide rakja majd az a2sd a progikat), a többi fat328. wipe menüpontban fölülről az első 3mat csináld végig biztos ami biztos alapon.
9. flash from sd card, itt kiválasztod a custom rom -ot, ha kész, nem indítod újra a telót, hanem --- >
10. flash from sd card, és kiválasztod az új radio rom -ot. Ez nem települ annyira automatice 1 lépésben mint a custom rom. Ki fogja írni egy kis szüttyögés után, hogy melyik két gombot nyomd meg. Ha megtetted, akkor a teló pici szütyi után újraindul, látsz egy kis elsősegélydobozt, ne nyúlj hozzá. Ha végzett visszatér a recovery menübe.
Amikor már tudsz föl-le scrollozni a golyóval, indítsd újra a telót."hüllő
-
-FreaK-
veterán
Nem tudja vlaaki miért bootloop-ol a telóm? Most raktam fel Chronos 2.1.1.-et, majd első boot után a JIT patchet.
Jah meg is van: [link]
Ha másnak is ilyen lenne rakja fel a patchet.[ Szerkesztve ]
-
szrobi66
aktív tag
Srácok! Engem HTC IME MOD érdekelne, ami fut Cronos 2.1.1-en.
-
szrobi66
aktív tag
Megoldódott, kiszedtem a Villain12ből
-
Criton
veterán
Most nálam fordult elő, hogy az ébresztő nem ébresztett. Gyári ROM alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 8T – fazonigazítás