Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szrobi66
aktív tag
válasz Fionella #5050 üzenetére
a bluetooth küldés működik, a lényeg hogy ne az astro filemmanageren keresztül küld, mert úgy nem megy, én úgy szoktam, hogy a Meridian médiaplayer van installálva, azzal úgy látod a számokat, mint egy filamanagarel, rámész a számra, hosszan nyomva tartod, kiválasztod, hogy Share, aztán Bluetooth, ígyműködni fog!
-
Fionella
tag
Megkérdezhetem, milyen progikat tettél fel, hogy ennyi helyed maradt?
Nekem eddig ezek voltak fent:ASTRO File Manager
Advanced Task Killer
Compass
Handcent SMS
IGO
Jewels
Lookout Mobile Security
MSN
Nimbuzz
Note Everything
Opera Mini 5
Star Translate
Sudoku Bomb
Swype
TuneWiki Media Player
Yz Free -
Zsé2003
aktív tag
Tudna valaki segíteni? Hogy lehet átállítani, hogy a számom ne legyen rejtve? 1.5 alatt már megcsináltam, de 2.1 telepítése után valahogy nem jön össze.
-
Fionella
tag
A 2.1 telepítése után amikor kérte a kód berajzolását, a dátum mellett ott volt egy kis jel és egy érték (talán %-ban). Arra gondoltam, hogy az akksi állapotát jelzi. (Lehet, naiv vagyok ) Most viszont már nincs ott. Valaki tud segíteni?
-
zero977
tag
Végül sikerült, felment hiba nélkül a 2.1.
Nekem kicsit csalódás, sok különbséget nem látok.
Van esetleg vmi összefoglaló, mik az újdonságok a 2.1-ben? -
tybcy
csendes tag
Nem tudjátok 2.1-re nincs valami program amivel végre telepíthetek programokat a memóriakártyára is nem csak a telefonmemóriára? Vagy ezt csak rootolással lehet megoldani mind1 hogy 1.5 vagy 2.1?
Engem ez zavar a legjobban a telefonban, ráadásul hiába uninstalálok, egy idő után megtelik a memória úgy, hogy alig van kb 10-15 megányi program fent. Mintha az uninstalnál valamit mindig fenthagyna és megint lehet factory reset.
-
próbakocka
senior tag
Használt herot vennék, ennek kapcsán kérdezném, mire érdemes figyelni, mik lehetnek a buktatók.
pl; Sorozatszámot mivel lehet ellenőrizni, stb ?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
Lord Soth
tag
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de kijött már a hivatalos 2.1 kis hazánkban is?
-
kenny123
addikt
Nektek átlag mennyi hely van a telefonotokon?
Nincs fenn sok program szerintem, de 58M memória nem kevéske picit?yo
-
Lord Soth
tag
válasz pepe1970 #5072 üzenetére
Köszi! Mik a legfontosabb változások az 1.5-höz képest? Ha jól tudom, akkor most már lehet file-ok küldésére/fogadására is használni a bluetooth-t, ugye? Egyéb? És még pár láma kérdés: ha csatlakozom a wi-fire, hogy tudom elkezdeni a 2.1 letöltését? Jól sejtem, hogy minden, ami nem az SD kártyán van el fog szállni? Köszi!
-
tybcy
csendes tag
Autokiller fent van, tudom mire gondolsz de nem az a problémám, én azt a 150 megát keveslem amire programokat telepíthetek (phone storage). Hiába keresek nem találtam megoldást SD kártyára telepítésre.
Lord Soth: igen, végre lehet bluetooth-on küldözgetni fájlokat, szép új market, rakás új widget Én rányomtam hogy Settings-About phone-System software updates-Check now és már rá is kérdezett hogy telepítheti e.
[ Szerkesztve ]
-
Lord Soth
tag
Köszi, akkor én is frissítek majd a hétvégén! A kontaktok meg sms-ek nem a sim kártyán vannak? Azokat nyilván nem lövi ki. Programoknál a már meglévő adatok nem szálltak el? Van pl egy moneymanager nevű progim, amiben az elmúlt 2-3 hónapot vezettem. Nem lenne jó, ha ezek elszállnának, de a program üresen megmaradna.
[ Szerkesztve ]
-
-
KaoszTom
aktív tag
Kimera 2.1-et próbálta már valaki? Kíváncsi lennék rá, de most a Villain 10.3 jól be van lőve...
-
Criton
veterán
Másnál is előfordul(t) 2.1 alatt, hogy a Contactok ami össze vannak linkelve a Facebook-al, Google-al, a friss képeket nem szedi le?
Értem itt, hogy egy Contact ha eddig módosította a profilképét, akkor az a telefonban a Contactlistán is megváltozott, most nem frissül a kép, mindig a régi marad bent és nem tudom miért.Egyébként ha a Contact-nak két profil képe van fent Facebookon (a Portrék-on belül), van a régi és beállított magának egy újat, akkor az újnak kéne elvileg megjelennie nem?
Vagy lehet a 2képet nem képes elválasztani, hogy melyik az új?Google valamint Facebook-al is össze van linkelve de semmi
[ Szerkesztve ]
-
aronocs
tag
Feltettem én is a 2.1-et, de azóta instabil a teló. Sokszor olyan, mintha valami system alkalmazást lőtem volna ki, ami újra kell, hogy induljon. Ilyenkor megjelenik a fehér kijelző HTC logoval, aztan Loading egy ideig.
Megnéztem, hogy talán az Task killer csinál valami huncutságot, de úgy néz ki, hogy nem. Másnak van ilyen problémája?Aut inveniam viam aut faciam.
-
Lord Soth
tag
válasz aronocs #5086 üzenetére
Én tegnap raktam fel a 2.1-et, azt tapasztaltam, hogy egy este alatt 50%-ot esett az akksi feszültsége. Remélem nem lesz megint ilyen jellegű hibám, mert már volt egyszer kb 2 hétig, hogy valami úgy zabálta az akksit, hogy csak na.
Az általad említett probléma nekem még nem jelentkezett - remélem nem is fog - igaz én még csak 12 órája álltam át az újra, és este nem túl sokat használtam a telefont.
Criton: Amúgy a contact-ok nekem is rakoncátlankodnak. Bállítottam, hogy csak a telefon memóriájában lévőket mutassa, de amikor ki akarok tenni egy shortcut-ot, hogy hívni tudjak valakit a home screen-ről, akkor minden létező helyről begyűjti az emberkéket (google, facebook, sim card, telefon).
[ Szerkesztve ]
-
Ninja-Metal
tag
Ti is azt vettétek észre, hogy a 2.1 óta kicsit akadozósabb a görgetés?(csak egy hangyányit..2.1 előtt nem volt)
-
OgreImre
senior tag
Nekem is felment kedden a 2.1. A contactok kicsit kavarodtak, de egy újraindítás megoldotta.
Viszont a telefon belső memóriája az elfogyott. A 165 Mb-ból 150 foglalt. Új programot nem telepítettem. Az értesítési sávon megjelent a Low on Space értesítés is. Amit találtam, az a Gmail Storage nevű alkalmazás (?) ami 65 Mb-ot foglal. Törölhetem-e?"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
schummy
tag
nekem viszont azót az sms-ekkel van gondom, megkaptam a számlát a vodafone számáról, viszont kitette ahhoz a számhoz egy ismerősöm fb-képét, ráadásul ma már küldtek több sms-t is, és még egyiket sem kaptam meg:S
-
Criton
veterán
Most megnéztem jobban, Google Contac-tból jönnek le az adatok ami ok, de mikor linkelem a Facebookra akkor a képet nem rakja be a név mellé, és azt veszem észre, hogy kb 1-2perc múlva már nincs link a Facebook-al, hanem visszaállt a Google-re, ötlet vagy másnak is van ilyen?
Én azt vettem észre, hogy a 2.1 egyébként gyorsabb szerintem mint az 1.5, de viszont sokkal több a hiba
-
Zoltán77
csendes tag
Jól látom, hogy a legtöbbeknek itt akinek a gyári 2.1 van fenn, valami nyűgje van az új szoftverrel?
Kissé elment tőle a kedvem (mármint, hogy várjak a t-mobile frissítésre) és inkább valamelyik főzött romot rakom fel mostmár. nincs kedvem kontaktokkal, sms-sel, low disk space-szel szívni...Mit gondoltok?
-
aronocs
tag
válasz Zoltán77 #5098 üzenetére
Előző hozzászólásomat revideálom.
A Task Manager okozta a problémát. Leszedtem, tettem helyette egy Advanced Task Killer-t, és azóta nincs gond. A terv most az, hogy visszarakok egy szűz Task Manager-t, mert az jobban bejön. Ahogy előttem a kolléga írta, valószínüleg kinyírta a Sense-t, de hogy miért, az rejtély.
Amit észrevettem, hogy a gyári böngészőben simább a görgetés, de ezzel eddig sem volt bajom. Az viszont, hogy ugyanaz a gyári böngésző úgy tördeli az oldalt, hogy egymásra csúsznak a linkek, kicsit elszomorít. Eddig simán csak azt használtam, mert elég volt, egyszerűbb volt, mint egy Dolphin. Most viszont nem kényelmes, mert olyan anomáliákkal ajándékoz meg, amik idegesítőek, mert a használhatóság rovására mennek.
Így leszedtem a Dolphin HD-t, ami úgy néz ki, be fog válni.Másrészt van egy-két apróság, ami mindenképp pozitív.
Hívás közben eleve ott van a némítás és a kihangosítás bazi nagy gombja. Ezt eddig csak menüből lehetett elérni.
Végre van teendőlistás HTC calendar widget. Pontosan erre volt szükségem. A Market-en nem találtam megfelelőt.
Ha már Market, van screenshot, aminek örülök.Alapvetően viszont úgy érzem, hogy egy kicsit távolabb kerültem a telefon lelki világától, de lehet, hogy csak nagyon friss az élmény.
Aut inveniam viam aut faciam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest