Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kingabo

    őstag

    válasz mandin #8875 üzenetére

    Nálam nem csak azzal van a gond, hogy reálisan mutatja-e, hanem az eddigi 3 nap készenlétből lett 1 nap, ezen felül sokkal lassabban tölt. Kipróbáltam a registry hack-et, de sokat nem változtatot. 2 óra 0% akkunál újra akartam indítani, de már nem bootolt be. Ezzel játszok napok óta, de nem jutok előlrébb, 5% alatt meg folyamatosan nyávog/bekapcsol, hogy lemerül tegyem töltőre, vagy lőjem ki. Te állítottál valamit?
    Tangót próbáltad már? (droidosoknál az ilyen kérdés, úgy is nagyon megszokott :DDD )
    Zenét wmp-vel próbáltam lejátszani, de agyrém. Zune-nal felszinkronizáltam zenéket (amik szépen könyvtárakban voltak), de könyvtár szerinti nézetet nem találtam, csak előadó, meg stílus szerintit. Aztán valahogy sikerült kilistázni valami őrült sorrendben az összes számot, ott megjelent a szám címe, előadója, de lejátszáskor mindkettőre azt írta, hogy ismeretlen, lockscreen-en meg megint jól mutatta. Lyúzer error, vagy ez ilyen? Esetleg tudsz jobb lejátszót? Vagy ez már wp7 topik inkább?
    Ha elindítom pl a pdaimatejam romban lévő TouchExperience nevű progit, akkor 3-4-5 másodpercig csak egy fekete képernyő van. Ez Nálad is így van, vagy szar az sd kártyám?

    (#8874) Tikakukac: nem ez volt a kérdés. :U Nézd meg az aláírását és megérted. ;)

Új hozzászólás Aktív témák