Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz randras #5200 üzenetére
Akkor kezdeném, amit bemásolok az szó szerinti idézet
"nem viccből nem olyan egyszerű megszabadítani a telót az eredeti rendszertől"
"törvénysértés az lehet durva ezért"
"de tuti nem legális"
"nem hivatalos winfost telepíteni miért lenne illegális? ennyi erővel..."
"az eredetit levenni nem jogtiszta"Fontos. Nem időrendbe vannak rendezve és nem egymás után következtek.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
válasz Feribacsi555 #5201 üzenetére
Mond meg a haverodnak engem nyugodtan feljelenthet.
De az egész XDA-t is.
Most nem azért de ha így is lenne akkor az a törvény amit naponta egész országnyi emberek hágnak át úgy,hogy senkinek nem ártanak vele teljesen felesleges.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Feribacsi555 #5201 üzenetére
Hali!
Bocs, de szerintem ez marhaság.
Pl.: veszek egy laptopot és leszedem róla Bill művét és ráteszek egy ingyenes op.rendszert, az szerintem nemcsak normális hanem még szükségszerű is
Persze ha nem valami ingyenes(jogtiszta) kerül fel a helyére az már más tészta.Üdv: MaciLaci1970
[ Szerkesztve ]
-
oli.98
tag
válasz Feribacsi555 #5199 üzenetére
Idézet az android portalról: A legális-illegális kérdéskör nagyon érdekes. A google anno felszólította az egyik legelterjedtebb ROM készítőjét, hogy az ő zárt forráskódú alkalmazásai nem kerülhetnek bele. Ennyi. A többi része szabadon felhasználható, nem véletlen, hogy a Motorolától kezdvemajd minden gyártónak van saját változata. Az android olyan, mint valami kis linux. Nem szoktunk a linuxról beszélni, hanem megnevezzük, hogySuse, ubuntu, debian, stb. Android esetében is kialakulóban vannak ezek a változatok, s léteznek emellett különböző verziók.
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 7 3G, moto g
-
Feribacsi555
senior tag
Azt mondja a haver, hogy egy-két helyen beletudna kötni a leírtakba, amiket írtatok, de nem fogja megtenni, mert megsértem a jogait azzal, ha kikopizom az írásait
-
Brutális eb
addikt
válasz Feribacsi555 #5205 üzenetére
Küld már ide a haverod.Vagy mondok egy jobbat igyon egy hideg pilsenit ami lehűti kicsit majd használja a rossszlanyok.hu weboldalt.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Brutális eb #5206 üzenetére
kinek a rom, kinek a pr0n?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Brutális eb #5206 üzenetére
Vazze! Nincs is ilyen oldal.
énmegmáúgyrákészültem....... -
Feribacsi555
senior tag
válasz MaciLaci1970 #5208 üzenetére
De van!
Csak így: ssz
nem így: ssszA gugli kidobja, de az oldal nem jön be :S:S
Update:
így tuti kidob vmit: sz[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
A barátod hülyeséget beszél. A garit bukjuk max, de azt sem mert semeddig nem tart visszacsinálni az eredeti állapotot.
A SIM unlock-olás na az a törvénysértő.Hope was the right choice, and it always will be.
-
oli.98
tag
Enyém is. A sim unlock=radio s-off? Úgy tudom, a radio s-off tól független lesz.
A custom romok felrakásához mindkét s-off kell?
-
MaciLaci1970
aktív tag
Hétvégén volt szerencsém egy Sensation-t nyomogatni egy kis ideig és tényleg gyorsabb mint a DHD.
A kijelző felbontása az nagyon ott van (szintén 4,3"-os), viszont mások az arányai hosszabb és keskenyebb ezért akinek kisebb a keze azoknak is tudom ajánlani.
Persze csak akkor ha nem balkezesek - mint én is - mert csatlakoztatott USB kábellel bal kézzel nem lehet rendesen megfogni ugyanis a kábel útban van.
A telefon gyári állapotú volt és így ugyan olyan gyenge a hangereje mint a DHD-nak volt anno ebben az állapotban. A füles az szintén megegyezett a miénkkel.
Tudom ez nem igazán fontos részlet, de a hátlapja egyben vehető le, és ezt így valahogy sérülékenyebbnek éreztem.
Sajnos az aksi időről nincs tapasztalatom, de ha jól emlékszem 1530mAh volt ráírva. -
TOZ
addikt
válasz MaciLaci1970 #5215 üzenetére
Ugyan ezt tudom elmondani 3D Evorol. Tegnap fogdostam egyet. Durvan gyors. A keparany valahogy fura. Keskenyebb es hosszabb, erzesre. Melle rakva a dhdt kisebbnek tunt a 3D.
Az anyaghasznalatban a dhd veri. A 3D gumi boritas erzetet ad. Nekem a fem jobban bejon.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Na látjátok, ugye hogy gyorsabb az SGS2. Személyesen is volt szerencsém megtapasztalni. Kár hogy gagyi műanyag az egész.
De mielőtt jól le lennék oltva itt szeressük a DHD-t eddigi legjobb készülékem
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Brutális eb
addikt
Vakker gyerekek.Van ilyen oldal.[link]
18+Megy a google navigáció.Jolán szépen pofázza az itinert
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
oli.98
tag
Most csináltam meg az S-ON-t a telefonomon és T-MOB101 volt a cidem
Ez a német t-mobil-é, szóval ez vagy nem volt kártyafüggetlen vagy illegálisan kártyafüggetlenítették.Google Nexus 7 3G, moto g
-
Brutális eb
addikt
Hal!i ugyanilyen az enyém is.
Akkora t-mobil logóval indúlt amikor megvettem,hogy a szemem beszakadt.(Persze azóta már eltüntettem)
Bár megette a voda káryám.
Remélem nem leszek tíltva mint a telenoros 200 szifon.[ Szerkesztve ]
-
oli.98
tag
Egy számítógépes bolton keresztül vettem. A bolt kitől vette, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz MaciLaci1970 #5226 üzenetére
En sem. Monyuk az LG 3Dtol azert jobb volt...
-
Cyberpunk
félisten
válasz MaciLaci1970 #5226 üzenetére
Én annál hamarabb. Hiába nem bírok a véremmel
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz MaciLaci1970 #5230 üzenetére
Az nem rossz, játékra a gamepad miatt Én nekem a vágyálmom egy HTC például: természetesen full fém, qwerty gombsorral, 4,3" WXGA felbontású kijelzővel. S lehetőleg a Z-nél jobb nyitómechanikával 2 mag stb..
Na egy olyanra szívesen cserélnék azonnalHope was the right choice, and it always will be.
-
MaciLaci1970
aktív tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz MaciLaci1970 #5232 üzenetére
Persze lehet. Meg kell is.
Én tegnap vettem egy "Thumb Keyboard" nevezetű bill.t a Market-ről 500-at simán megért.
De azért a fizikai a tuti.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Feribacsi555
senior tag
Van egy olyan alkalmazás a dhd-ban, meg szerintem a többi androidba is, hogy levelezés.
Ebben a levelezésben akármennyi gmail fiókot beállíthatsz. Ha a 4 ből az egyikre üzenet érkezik, akkor azt jelzi és állapot sávot lehúva egy kattintással már az aktuális fiókba van.
Azt nemtom hogy menti le az üziket, de azt tudom, hogy ha nincs net a közelben az anno betöltött gmail emailokat akkor is meg tudom nézni.Más:
Virtuous 1.29
Mostanában fagy a képernyő. Nem tom mi van vele, de egy adott óra vagy nap után, ezt pontosan nem tudom, egyszerűen bedöglik a kijelző, akármit nyomkodok nem reagál csak a gombokra. Újraindítás megoldja. Tapasztalt már valaki ilyet? -
klayton#1
tag
Használ valaki Cyanogenmod Nightly-t?
Végigpróbálgattam már mindenféle Sense, No-Sense ROM-okat, jelenleg MIUI-t használok (ami szintén nagyon jó, de nagyon csábít vissza a Cyan.
Még korábban egy Desire-n használtam az akkori stabil verziót, viszont volt vele jópár probléma, többek között, hogy a mobilnet és a gsm kapcsolat is meg-megszakadt, illetve ha nem volt valamilyen internet elérésem, valami miatt belassult az egész rendszer (bár gyanítom, hogy ez nem a ROM hibája. Ezek mellett a gyorsasága és a "natúr Android" jellege miatt gondolkozom a váltáson.
Kinek milyen tapasztalatai vannak a ROM-mal?
-
Brutális eb
addikt
válasz klayton#1 #5235 üzenetére
PDA fanclub Desire HD topikjában sokan használják nézz át.
(#5234) Feribacsi555
Nem tapasztaltam de van már egy hete 1.31 frissíts.
Egyébként egyik nap elbaltáztam valamit a sok gányolással bedühödtem és csináltam egy full frissítést lezúztam az sd kártyát is és most még gyorsabb a virtuos.Persze lehet placebo[ Szerkesztve ]
-
Feribacsi555
senior tag
válasz Brutális eb #5236 üzenetére
Nincs kedvem felrakni az 1.31-et. Sztem nem tartalmaz új dolgokat, amik nekem kellenének. Inkább várok még az 1.33 ra, hátha abba lesz már vmi jobb dolog is.
-
randras
veterán
válasz Feribacsi555 #5238 üzenetére
De van benne új, a virtuous overclock tool, amit használva nem laggolsz csökkentett órajeles wake-ből felállva. Egyébként, nekem is volt hasonló képernyős gondom, de az már az 1.31-el...
-
Brutális eb
addikt
válasz Feribacsi555 #5240 üzenetére
Csomó más is van benne.
Javitások ezaz.
Akkor szenvedj csak tovább. Én inkább lezúznám nyomnék egy friss telepítést,hogy kiderűljön szervizbe megy e a készülékem.....
Kb 20 perc sincs az egész mindenestűl nulláról telepítéssel.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
oli.98
tag
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz Brutális eb #5241 üzenetére
PDA-n nem kaptam rá választ, remélem te meg tudod mondani.
Skype megy a VU-n bluethoot-al? -
oli.98
tag
válasz Feribacsi555 #5245 üzenetére
A frissítés olyan, mintha másik romot raknék fel, tehát backup nélkül elveszik minden?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok Srácok. Jelentem, hogy az utángyártott 1800mAh-ás akksim bekakilt. A teló hangerőszabályzó gombja meg kiugrott a helyéről. Megy a HD szervizbe. Amúgy az akksival meg sztem olcsón megusztam, mert meg volt puklisodva a felülete és szerintem nem sok kellett volna, hogy kijöjjön belőle a cucc.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Brutális eb
addikt
válasz Feribacsi555 #5245 üzenetére
"Mostanában fagy a képernyő. Nem tom mi van vele, de egy adott óra vagy nap után, ezt pontosan nem tudom, egyszerűen bedöglik a kijelző, akármit nyomkodok nem reagál csak a gombokra. Újraindítás megoldja. Tapasztalt már valaki ilyet?"
Ez te írtad vagy a kismanók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest