Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
válasz Brutális eb #5600 üzenetére
Akkor jó
Ha minden igaz feltettem, volt egy restart, újból végig kellett futni a beállításokon, de nyomát nem látom annak, hogy egyáltalán telepítve lenne-e. -
Brutális eb
addikt
?
Ott valami bibi van akkor.
Gyűrű a feloldo 3d-s a home?[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
maathe
senior tag
válasz Brutális eb #5602 üzenetére
Jelenleg ILYEN, és eddig is ilyen volt.
-
gyiku
nagyúr
-
Brutális eb
addikt
Úgy volt de de változott a terv
XDA-n már van is az officalból főzőtt rom.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
gyiku
nagyúr
válasz Brutális eb #5606 üzenetére
azt latom . viszont most viruos 1.29 van fent, es felraknam a 35ost, de csak 2.35ot talalok
hüllő
-
Brutális eb
addikt
A 2.35 nem az android verziószámára utal hanem a rom neve.ez egyben a legfrisebb.
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz Brutális eb #5608 üzenetére
ertem, de az zavar be, hogy van 1.31, 1.33, 1.35, mig 2.35 is
hüllő
-
-
maathe
senior tag
Importáltam a kontaktokat egy vCard-ból, a Telefon-nál mindegyik látszik, viszont az Embereknél csak az alap, Én kontaktot látom. Mi lehet a gond?
-
Gabi1288
csendes tag
Miért jobb egy főzött rom?
-
dome29
aktív tag
Még most sem tud nekem segíteni abban senki, hogy hogy tudom beállítani TV-kábellel, hogy kép is legyen, ne csak hang ?
Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
Brutális eb
addikt
válasz Gabi1288 #5613 üzenetére
Szia!
Első sorban egy köszönés nem ártott volna.
A kédésedre pedig:Általában jobban vannak optimalizálva és egyedi funkciókkal bírnak sok esetben pedig megkapják az elérhető legfrisebb android rendszert akkor is ha a gyártó már tesz a készülékre magasról,stb.(#5614) dome29
Hali!
Én űgy tudom nincs ilyen lehetőség a DHD-ban.
Max DLNA[ Szerkesztve ]
-
dome29
aktív tag
válasz Brutális eb #5615 üzenetére
Az nem létezik...
DLNA? magyarul?? nem nagyon vagyok toppon a témában..Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
Brutális eb
addikt
Ha a "lapos" tvd-ben van DLNA(Kézikönyvben nézd meg) akkor nem kell kábel simán mennek a képek videók.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Delutantol olyant csinal a telom, hogy magatol nem kapcsolja ki a kijelzot. A settingsben 1perc van beallitva. Uj programot nem telepitettem, volt mar kikapcs is.
Gyari rom van, nincs root sem. Talalkoztatok mar ilyennel? -
Brutális eb
addikt
Egyébként meg mi az,hogy az nem létezik?
Láttál te leírást bárhol a kézikönyvében,hogy támogatott a tv kábel?(#5618) obga
A virtuos rom nekem is szokta csinálni egy ujraindítás aztán jó ismét egy hosszú ideig.
Akkor ez valószinüleg valami gyári hiba.
Aksi ki két percre majd teszt.[ Szerkesztve ]
-
Gabi1288
csendes tag
válasz Brutális eb #5615 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a választ és elnézést, hogy nem köszöntem de a többi kommentnél sem láttam köszönést -
gilfoyle
őstag
válasz Brutális eb #5619 üzenetére
Mar az akksi ki is megvolt. Nagyon utalnam a factory resetet...
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz szomjas #5622 üzenetére
ez engem is érdekelne, főleg, hogy léptetés/play gomb van e valamin, ami működik.
cx400-2 megér 12kt szerintetek?
vagy a cx500 15kt?
illetve a k370 majd 20kt?esetleg valami olcsóbb, még a gyárit hozó/felülmúló megoldás? alapvetően mp3mat hallgatok (meg talán majd pici lossless, ha van értelme a telefonon), szóval nem az itthoni K530ltdm leváltása a cél.
apró nem játszik, külföldön élek.
szerk: ja igen, bármelyik füles működik vele egyébként, ha ez a kérdés, szabvány a csati. ereje meg megvan, az AKG530ltd fülesemet gond nélkül ki tudja hajtani megfelelő hangerővel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Brutális eb
addikt
válasz szomjas #5622 üzenetére
Hali!
Bármilyen jó hozzá csak a csatlakozó legyen 3.5-es jack.(Bár ez is szabvány az összesezetékes fülesnél)(#5623) proci985
12k-ért már inkább BT füles nem?
Pléldáúl
Vedd meg marketről a power amp lejátszót tud Flac-ot is egy jó fülessel tökéletes utitárs.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
válasz Brutális eb #5626 üzenetére
Ezeket szedtem le:
google+ (ezt mondták más fórumom, de önmagában nem oldotta meg a problémát)
adw launcher
adw notifier
smooth calendar
justreader
fancy widget
Ezeknek valamilyen összeakadása okozhatta a problémát. -
Brutális eb
addikt
válasz gilfoyle #5628 üzenetére
Nem hinném.
Nekem egyik sincs fent azok közűl amit felsoróltál mégis csinálja néha.
Látom sense ellenes vagy.[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
válasz Brutális eb #5629 üzenetére
Lehet, mindenesetre most jó.
Nem vagyok szenz ellenes, csak kipróbáltam mást is. -
johnwillow
tag
Hali! Létezik már downgrade nélküli root DHD-n? Tudna valaki ajánlani nekem egy magyar nyelvű oldalt, ahol szájbarágós DHD root leírást kapok. ThX.
-
maathe
senior tag
Próbált már valaki olyan ROMot, amin már a 3.5-ös Sense van?
-
Brutális eb
addikt
válasz johnwillow #5632 üzenetére
Ez őedig egy nagyszerü program ami nagyon megkönnyíti a dolgodat.
Fontos,hogy minden feltelepítve legyen amit írnak és minden úgy legyen beállítva a DHD-n is.
Ekkor szinte gyerekjáték minden művelet.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
kosturica
őstag
válasz johnwillow #5632 üzenetére
Hali!
Létezik!
A PDAfanclub gyik topikjában - ahogy az előttem szóló be is linkelte- találsz szájbarágós leírást a root menetéről.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
M43g
aktív tag
Ha minden igaz, akkor az elkövetkezendő napokban egyedül vagy csoportosan, de nekiállok egy magyar MIUI fordításnak
-
Brutális eb
addikt
Várós köszi.
(#5633) maathe
Volt már kérdezve nem is olyan rég és igen használtam és semmi gond vele.
Max az adott rom bug listáját érdemes átnézni ha van.[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Brutális eb #5596 üzenetére
Én is olvastam, hogy lehetséges, hogy lesz ilyen, de nem azt, hogy e hó végén, és pláne nem hivatalos forrás írta. Hol olvastad, hogy ilyen biztos vagy benne? Csak mert akkor szépen visszaváltok gyári ROM-ra, legfrisebb OTA-ra.
Ugyanis a legújabb Virtuous-al 3 akkukivétes fagyásnál tartok egy hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
dome29
aktív tag
Eddíg nekem minden rendben volt a Vodafone mobilnetem, kivettem a kártyát, átraktam egy telenorosat, és Most megint Vodafone..
MInden bevan írva, APN minden, és mentvevan, jó minden..
Be akarom a Mobilhálózatot kapcsolni, sikerülis..
De odavan írva kis betűkkel-- valamikor az hogy APN.el van valami gond, Valamikor meg csak WIFI.vel megy..Mi lehet a gond?
Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
Feribacsi555
senior tag
XDA én így szeretlek
Sense 3.5 -
oli.98
tag
válasz Feribacsi555 #5641 üzenetére
Ez a rom desire s-hez van. Jó DHD-hez is?
Google Nexus 7 3G, moto g
-
Brutális eb
addikt
válasz Feribacsi555 #5641 üzenetére
Fáziskésésben vagy eléggé.
-
Brutális eb
addikt
válasz randras #5638 üzenetére
XDA-n napok ota kint van a hivatalos rom.
Kb nulla értelme van visszaváltani gyári romra mivel mire kijön a főzöttek sokkal előrehaladott állapotban lesznek.
Sőt már most is.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz Brutális eb #5643 üzenetére
Nem vagyok fázis késésben. Már rég tudom, hogy van 3.5-ös csak most találtam egy értelmes cikket.
[ Szerkesztve ]
-
petiwr
senior tag
Esetleg valaki tud 3.5 sense rom hoz normális linket?
-
Brutális eb
addikt
válasz Feribacsi555 #5645 üzenetére
Felesleges ezen rugózni mire ez a cikk megjelent aki akarta már régen kipróbálta....
(#5646) petiwr
XDA?De segítek:
[link][ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Brutális eb #5647 üzenetére
Azt írják, hogy Super Wipe kell ehhez a bizonyos Android Revolution 6.1 HD-hez.
Azt találtam a Super Wipe-ról, hogy:"
You will need to reboot back into recovery
after running this. If you forget and try to
boot normally, you will have to pull battery to
power off.
"Most akkor hogy van ez, és miért, ti hogy csináltátok?
-
petiwr
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom fel telepíteni a 3.5 senset? vagy csak a mappákat másolom fel vagy hogyan kell? elég buta vagyok e téren :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest