Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamas25

    csendes tag

    Huawei használóktól kérnék segítséget, mit válasszak? P9 vagy Honor9, esetleg ér annyival többet a P10? Telekom már kifutóra írja a P10et :Y . Egy éve jött ki, úgy látszik nem vagyok képben, hogy mennyire pörögnek mostanában a telefonok.
    EMAG árak, forintban -> P9 32gb: 100.000; Honor9 64gb: 114.000; P10 64gb: 136.000.

    Szempontok:
    Legfontosabb szempont a kamera - döntő többségében makrózni - munka miatt. Nem vagyok fényképezés guru, tehát automata beállításokkal használnám -> gyorsan, jó képet. Gsmarena photo compare nem sokat segített, tudtok esetleg valami jó összehasonlító oldalt ajánlani? Még annál is jobb lenne személyes tapasztalat.
    Ha esetleg megerősítitek, hogy a kamerában minimális különbség van (én úgy látom) akkor a P9-nél esetleg negatív lehet, hogy már 2 éves model, nem kapja meg az Oreot. Emiatt talán Honor, aminek a Mobilaréna tesztjében lévő makró fotók alapján még jó is lehet. De a Honortól meg árban már nincs messze a P10.. Képstabilizátor mennyit számít? Érdemes ennyit kiadni, ha úgyis folyamatosan jönnek ki az újabb telefonok? Nyilván ezt nekem kell eldöntenem, hogy kiadok-e egyáltalán annyit, de érdekelne, hogy ki hogy döntene. Mit láttok pro és kontra.

    IPS NEO-ról olvastam itt negatív véleményt az első lapon, a Honor LTPS IPS-e jobb?

Új hozzászólás Aktív témák