Hirdetés
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Hét évig frissül az új iQOO
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strauss
senior tag
Sziasztok , Valaki fel tudná dobni vmi tárhelyre a Huawei okos vezérlőjét? Előre is ty.
-
Strauss
senior tag
Sziasztok a " képernyőfedvény észlelve" hibára tud valaki vmilyen megoldást? eléggé szívás , hogy nem lehet semmi appot feltenni , ill engedélyezni ez miatt.
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! 527 - re gondolom nem megy fel a 820 -as , 521 re , hogy tudok visszamenni ?
-
Strauss
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szia! Van. Az 527 es...
-
Strauss
senior tag
Valaki fel tudja dobni egy normális letöltőhelyre 04 -re az 527 es firmwaret? Előre is thx.-
-
Strauss
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Simán működik, mint eddig.
-
Strauss
senior tag
B507 Bétáról mennék az ój ROmra, de helyivel sem az 521 et , sem downgradelni nem tudom, lehet , h vmit rosszul csinálok? Vki help.
-
Strauss
senior tag
Gondolom B507 - re nem megy fel az EU rom, valaki leírná a sorrendet , hogyan tudok eljutni a Fullos Romig?
-
Strauss
senior tag
Aki B507/ B511 es után tette fel a stabil verziót ossza már meg , hogy van -e vmi különbség a 2 verzió között...
Előre is thx. -
Strauss
senior tag
Ezen a romon miért 3.0 emui van ? Nekem az 507 en 3.1 megy.
-
Strauss
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Tudom, de nem akarok vele xarakodni , ha netán tán mégis beüt a gebasz

-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tud vmi megoldást az FM rádió Halkságára? egyszerűen így használhatatlan buszon ...
-
Strauss
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat , hogy nagyon halk a rádió ? ( az alap romban és az 507 ben is ) csak a rádió a zenék rendesen, hangosan szólnak...
-
Strauss
senior tag
Feltettem Én is az 507 et, 1 napja van rajta, csak jót mondhatok róla, mintha kicsit gyorsabb, gördülékenyebb lenne, sőt a Mi band - em már feloldásra is használható.Egyetlen hibája , a már említett " nem lehet eltüntetni az alsó gombokat".

-
Strauss
senior tag
370 - 380 ROM között van vmi érezhető különbség ?
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Innen rendelt már vki ? mennyire használható?( Engem a videó megvett, és nem is drága...)
-
Strauss
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
S3 ról jöttem, ott megy rendesen
...
más: "alamédium" toknak mennyire örül a gép? Nagyon bezavarja , vagy használható? -
Strauss
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott mér olyannal , hogy egy progi nem volt kompatibilis a telóval ( play en nem lehet elérni : Angry Birds 2 ) netről leszedtem , feltettem de sajnos így sem működik. Van esetleg erre vmi megoldás?
Txh.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a kezdőpozíció a gond -- a többi tényleg úgy van ahogy írod 

Teljes az életem
...