Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csarlee

    tag

    válasz Szultino #6413 üzenetére

    Én a helyedben először a telón néznék körül! Ha eddig nem volt semmi bajod a router-rel csak miután a Honor-t is csatlakoztattad a WiFi-hez akkor azért el kellene gondolkozni, hogy miért is... Szerintem van rajta valami szar ami ezt a nagy adatforgalmat csinálja és szerencsétlen router (nem írtad, hogy pontosan milyen modell) egyszerűen dob egy hátast a nagy adatforgalomtól. Ezért kellene egy WireShark a notira ahogy már korábban írtam mert azzal azt is láthatnád, hogy pontosan mi okozza a nagy forgalmat, jó esetben még azt is ki lehetne szűrni, hogy a telón melyik app az.
    RTS Treshold = Request To Send tulajdonképpen a "mikor küldheti a következő csomagot" kérés, ha ezt lejebb veszed akkor egyre gyakrabban kérdeznek egymástól. Ez elviekben stabilabb hálózatot biztosít de az adatátvitel lassul hiszen egységnyi idő alatt sokkal több RTS Treshold és egyéb kommunikáció is zajlik az adat terhére.
    Beacon Interval = Beacon az a csomag amiben a router a magáról szóló infókat küldi a klienseknek mint pl SSID, Timestamp stb. Ezt levéve kisebb értékre javítani lehet a hálózat minőségén, előbb felfedezhetővé válik.
    Szerintem normális működés esetén ezeket a paramétereket nem kellene piszkálni...

Új hozzászólás Aktív témák