Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz WhiteWalker #11128 üzenetére

    Eredetileg nem akartam már erre reagálni, mert te nem értetted amit én mondtam.
    A nonszensz az volt, hogy idekeverted a megyei matricákat. Értem, hogy az időpontot kb összeegyeztetted, de azt nem kell tudnod, hogy pontosan milyen fejlesztés áll a hátterében, ez mikor került bele a routing algoritmusába, a szerkesztés miket érintett és úgy egyébként hogy kapcsolódik ide az egész.
    Nem is várom el hogy ez mindenki tudja, mert tök felesleges infó. Ezért írtam azt, hogy hidd el nekem, ha azt mondom hogy ennek (mikor merre visz a Haller utcán vagy sem) az égvilágon semmi köze a megyei matricákhoz. De tényleg, ez biztos. Viszont te ezt leírtad többször is, erre mondtam hogy ezt a részét ejtsük, mert nem tudod hogy az az oka-e de szajkózod, "hasraütésszerűen", 'biztos az volt'. De nem, nem az volt, semmi köze hozzá, de most a legnagyobb jóindulattal mondom hogy semmi köze hozzá.

    Na most amit te félreértettél, hogy merre visz meg dugóba meg kertek alatt. Az egy dolog, hogy én meg vagyok vele elégedve, az én ízlésemnek megfelelő a dugó meg a kertek alatt variációja. Úgy értem hogy amikor releváns akkor megyünk a kertek alatt. Ez ugyanúgy egy szubjektív vélemény mint a tiéd, ami nem mindegy az viszont az, hogy ha visszaolvasod a kommenteket - akár itt, akár más fórumon / közösségi médiában - de tényleg mindet elolvasod, azt fogod tapasztalni hogy egyszerre és kb egyenlő anyárban van az, aki arra panaszkodik hogy "belevitt a dugóba" meg az aki arra, hogy "feleslegesen levisz a főútról". Számomra ez azt jelenti, hogy nincs baj. Miért? Mert két ellentmondásos dologról beszélünk, mindkettő egyszerre nem lehet igaz, vagyis dugóba is visz, ha az a jobb, meg kertek alatt is visz, ha az a jobb. Persze előfordulhat olyan hogy "nem követtem és akkor is x perc alatt odaértem", természetesen pár perc eltolódással simán. Én tegnap meg ma direkt kipróbáltam, beleálltam a dugóba meg kertek alatt is mentem (amúgy mindkét nap kertek alatt vitt volna). Sok különbséget nem éreztem időben. Na most ha én utálom a jobbkezes utcákat akkor utálom ha kertek alatt visz "feleslegesen". Ha araszolni utálok akkor meg a "dugóban ülni" utálok, de nem ez a szempont, hanem a lehető legrövidebb, korábbi tapasztalatok alapján leginkább tartható érkezési idő.
    És volt már olyan igen, reggel Hungária körút, én is ráncoltam a homlokomat, de az Árpád hídtól az M5-ig úgy tudtam folyamatosan menni, egy 40-es átlaggal, hogy egyszer kellett csak megállni a Hidegkúti Nándor Stadionnál. Leesett az állam, honnan tudom ezt előre? Nem tudom! Nem tudom mi vár az egyik vagy a másik úton, idegeskedhetek hogy hú én 3 perccel beértem hamarabb mert milyen szuper voltam, rávertem a Waze-re. Vagy hátradőlök és azt mondom hogy 48 perc? Oké, az teljesen jó lesz, megyünk amerre mondja. (Kivéve 1-2 szakasz amerre nem én szeretek, de amúgy tök jó meg használható, csak nekem nem tetszik. Akkor azt elkerülöm, ennyi.)

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák