Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz viktorhu #10739 üzenetére

    Ebben az a vicces, hogy honnan tudod melyik volt a gyorsabb? Ezt csak úgy lehet tesztelni hogy egyszerre ketten kétfelé mentek.
    Persze van hogy bevisz 1-2 necces helyzetbe, de én például ma kirándultam. Nem tudom a "másik nyíl egyenes úton" milyen volt, mert nem arra mentem. Azt tudom, hogy a kacifántoson 1db lámpánál kellett megállnom, a többi részt folyamatosan haladva tettem meg. Ja mondtam hogy a délutáni csúcsban? Na akkor hogy is van ez?
    Olvastam már 1-2 ilyen térképhiba jelentést is (igen térképhiba :U ) hogy "belevitt a dugóba". Ahha, és merre akartál menni? Hát délbudáról délpestre, délután fél6-kor. Jó és merre vitt a Waze? Rákóczi híd. Jó, hát vihetett volna a Szabadság hídon is, csak az még nagyobb szívás, akkor ki a hülye?

    Persze szokott olyat is csinálni, hogy mész a főúton és akkor 2 sarokra menj le a mellékutcába, majd vissza. Én meg ott ülök, ahha, nope és megyek tovább egyenesen. Mert *én* döntöm el, valószínűleg nyernék vele 1 percet vagy kettőt, kivéve ha épp valaki nem tud kikanyarodni előttem. Amit nyilván nem lát a Waze. Vagy valaki parkol vagy bármi, ez benne van bárhol.

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák