Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz tuareg85 #6201 üzenetére

    Erre mar akartam Neked irni, nalam is vannak hasonlok. Szerintem ez a sok bt eszkoz bekavar.

    Nalam is reggeltol-estig megy a bt mi band miatt (amikor itthon vagyok, akkor meg a smart lock a folrajzi helyzetre van allitva). Szoval reggel bekapcsolom a bt-t, mi-banddal parosodik. Aztan beszallok az autoba, ott kapcsolodik az autohoz. Aztan kocsibol ki, ujra mi band-del kapcsolodik, es igy tovabb.

    Amikor edzeni megyek, akkor nalam is kezdodik a cirkusz :DDD a mi band-et mar nem is viszem magammal, mert bekavar.. Nalam az valt be, hogy amikor leallitom az autot es kiszallok, kikapcsolom a telefonon a bt-t (addig ugye az autoval volt osszekapcsolodva a telefon). Ezt kovetoen bekapcsolom ezt a bt fulhallgatot, majd csak ezutan kapcsolom be a telefonon a bt-t es hallom a fulemben, hogy connected. Ellenorzeskepp azert mindig elinditom a deezert vagy yt-t, hogy tenyleg szol-e a fulemben. :)

    Amugy jo ez a fulhallgato (bar eleg gagyi ez a nev meg az egesz konstrukcio, de meglepoen strapabiro, nem esik ki edzes kozben es birja az izzadtsagot). Rendszeresen van hasznalva, egy eve megvan lassan es semmi baja, nagyon jol birja. Reges-regen volt egy moto s9, na az rendszeresen beegetett, mert megszakadt a bt kapcsolat es a telefonbol uvoltott a zene :DDD Meg volt egy plantronics backbeat fit is, az nem lett volna rossz, de behallatszott a kornyezet zaja (ez direkt ilyen konstrukcio egyebkent, nekem nem valt be).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák