Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Olvasd el a topik összefoglalót!
Google Nexus 5X
A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
ez mindig is érdekelt: mi a f***nak kell 64/128gb háttértár egy telefonba (azon kívül, hogy újabb muníció a "nekem nagyobb/kisebb" -féle pöcsméregetésben) ?
a képeket, videókat a jobb érzésű júzerek eleve felhőbe is szinkronizálják, annak meg nem sok értelmét látom, hogy az ember magával viszi 5-6 "-on a star trek vagy a barátok közt complete-t... egy-két combosabb játék legyen mondjuk 5 gb. aki többel játszik egyszerre, az úgyis függő, ott a konzol meg a pc is. tudom, elvégre én is így vagyok más meg mi foglalhat el 25-30 gb-ot egy telefonon? a lossless zenei gyűjteményem 3,2 gb (tény, hogy nincs rajta mondjuk egy mozart complete works)...."Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest