Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz focvis #2872 üzenetére

    Ez az adapter tetszik.
    Holnap tervezek venni egy telot (meglatjuk mennyire lesz a hirdetett arakon), de adapter az nem lesz hozza...nincs folosleges ?
    A boltok ahol neznem a telot :

    XXL gsm :
    nem irtak jot rola akik ott akartak venni es a forumba vannak, allitolag azsiai verziot akarnak annyiert adni amennyi a legocsobb ar, es a normal meg persze dragabb...amde most az oldalukon azt latom, hogy [H791-es] ami kaphato, es az eu-s, bar raktarkeszlet infot nem irnak. Ha nem eu-s akkor nem 791-es.

    Mobilcorner:
    A honlap szerint H791-es, van is raktaron elvileg afas arat irnak ki, de masnak volt mar tapasztalata aki 0%-os afas szamlat kapott toluk.

    RBX:
    weboldal szerint [van raktaron], kerdes, hogy afas szamlat adnak-e, es iemei szamot rairjak-e ?

    Vip-phone:
    itt is jo ar, kerdes van-e raktaron, szamla, imei.

    Turbado:
    Ez eleg kettos, mert van ez es van ez , de az elso neveben van valami "de" jelzes is...itt azt irjak van raktaron (mindketto fajta), mar csak a szamlakerdes marad

    Van meg HA-s hirdetes is hasonlo aron ahol pippin80 forumtars hirdet...elvileg olcsogsm nevu bolt(ok) ahol lehet is beloluk akar raktaron, de a szamlkerdes itt is fennal, viszont ezt mar privatban megkerdeztem gondolom holnap valaszol.

    Ezeken felul csak dragabbakat talaltam amik nem erdekelnek mar, de ha a fentiek valamelyike rendes afas szamlat ad imei-t rairva es van raktaron valamint atveheto szemelyesen, akkor oda fogok menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák