Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz KROK640 #30196 üzenetére

    Hát én is ismerem őket, pont ezért nem engedem be ;]

    Komolyra fordítva a szót, nekem ott ne zavarja a családot, két gyerek játszik, tv-t néz, tanul. Feleségem is csinálja a dolgát, semmi szükség rá, hogy ott kerülgessünk valakit.
    Ha nem bízik bennem, akkor úgy sem ide hozza, ha megbízik, akkor meg ez van. A szervizben sem engedjük, hogy ott várakozzon vagy mászkáljon, "leltározzon"...
    Az, hogy mi a baja, arról előre ki van faggatva, részletesen. Sokszor én sem tudom mikor kezdek hozzá. Először eleve a teraszon kitakarítom (télen az előszobában). Utána pedig általában hajnalban csinálom ezeket munka előtt vagy hétvégén mielőtt felkel a család.
    Vagy ha olyan, hogy ügyfél dolgozójáé akkor a szerelős rész itthon, de a telepítés már bent melóhelyen is megcsinálom a rendes munkám mellett. Az úgyis csak "gombok nyomogatása" :)
    Kipróbálni pedig tényleg nem akarom, hogy itt játszogasson rajta... én letesztelem rendesen mielőtt visszaadom, majd otthon próbálgatja. Plusz alkatrészek meg mindig vannak itthon, eladásra szánt monitor, meg mindenféle átalakító, táp, bill, egér, teszt videokártyák, ramok, meghajtók... ott nála semmi. Akkor hogyan csináljam.Jó ez nekem így :)
    Nagyon régen elmentem gépet szerelni, még a 386-486-P1 korszakban. Az egész család 10 percig keresgette az egyetlen csillag csavarhúzójukat, hogy szét tudjam kapni a gépet! Az ilyeneknél végleg leálltam róla. Nem cipelek mindent bicajjal körbe a falun...
    Ahogy öregedtem meg teljesen elkényelmesedtem, mint a viccben az öreg bika :D

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák