- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Mert ha valaki dolgozik, nem kap se képet, se videót, se semmit ami multimédia, csak szöveget.
Mivel mostanában inkabb lefele terjednek a weboldalak, ezért főleg ott van hátrányban az 1:1, mert mondjuk csak fele annyi hozzászolás látszik akkora nagyítás mellett. De vonatkoztass el a hozzászólásoktól
Janez0085: A keszlethiany nem egynelo a sikerrel. Lehet hogy csak szimplan keveset csinaltak.
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Janez0085 #47 üzenetére
Ha van apk futtatási lehetőség, miért ne lenne minecraft?
macskea én szoktam fektetve netezni
Amúgy egy slider telefon kéne, olyan, mint az Xperia
pro volt. Abban adott a nagyobb kijelző és a qwerty, anélkül, hogy esetleg olyan fura kialakítása legyen, mint mondjuk a Passportnak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz gyurkikrisz #54 üzenetére
Próbáltad, ha szabad kérdeznem?
-
Cyberpunk
félisten
Istenem annyira nehéz elképzelni, hogy lehetnek a sajátunktól eltérő igények, felhasználói szokások is? Ez áll minden vita hátterében, jön valaki, aki szeri t ez szar, meg csak az a jó, amit ő használ, vagy csak olyan felhasználási mód létezik. Csomó felesleges szájtépés elkerülhető lenne, persze lehet vitázni, meg kell is, de értsük már meg, hogy nem lesz valami attól szar, mert nekünk nem épp megfelelő. Van aki erre várt, erre vágyott már rég,. és nem nagyon izgatja, hogy uram bocsás, csak emulálva megy rajta az Flappy Bird ect.
Unalmas, hogy a BB topicokban mindig a sárdobálás megy, ugyan ez megy az Apple esetében is. Ott szar, mert iTunes, mert nincs BT fájlküldés... mert, mert. Itt meg csődbemegyablackberryúgyis. Ja már évek óta csődbe megy.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyurkikrisz #58 üzenetére
Direkt nem válasznak szántam, csak amolyan általános kiakadás, a csőd helyet odalehet képzelni mást nyugodtan!
-
macskea
őstag
válasz gyurkikrisz #51 üzenetére
A szélesség a fontos, és ha nem fordítasz, akkor az ugyan annyi. Nem a szemeddel követed a szöveget, hanem pöckölsz egyet a kijelzőn, és feljebb scrollozod a hasábot. Legalábbis én így csinálom, de még monitoron is, pedig ott aztán lenne hely. Egyszerűen így kényelmesebb, gondolom én sem vagyok ergonómiai anomália.
Ami meg munkával kapcsolatos kép és videó, bőven megtekinhető ilyen kijelzőn is. Az igazi hátra a multimédiás használat mellett jön ki, arra tényleg nem való. Hidd el, ha ez a faktort kizárod (filmnézést és játékot), teljes értékű telefonod lehet egy qwerty mobil személyében. Nem próbáltad, nem tudhatod, inkább hidd el nekem, én próbáltam/próbálom mindkettőt.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
icezozo
addikt
válasz gyurkikrisz #58 üzenetére
szerintem inkabb te mert idejossz trollkodni
majd ha lattal kozelrol, vagy netan hasznaltal BB OS10-telefont akkor majd beszelhetunk de addig is keres magadnak mas szorakozast .
mert ertelmetlen hulyeseget azt tudsz irni
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
macskea
őstag
Tényleg qwerty csúszka kellene, mindenhonnan ezt hallom. Manapság már nem nagy cucc 7-8 mm-es készülékeket gyártani, legyen másfélszer olyan vastag, 12-13 mm. Szerintem teljesen élhető, ennyit nekem nagyon megérne. Szerintem másnak is. Amúgy rengeteg helyről hallottam már ezt a felvetést, sőt, valami kifordítható billentyűzetes BlackBerry szabadalom is keringett egy időben a neten. Na hátha, jövőre jönni kellene egy érintő kijelzős csúcsmodellnek is, hátha az lesz az.
-
-
icezozo
addikt
válasz gyurkikrisz #63 üzenetére
de biztos hulye vagyok
te mondtad
elfogadjuk es megertjukhttp://qwankido.hu/
-
macskea
őstag
válasz gyurkikrisz #63 üzenetére
Nem csak szöveg lehet egy weboldalon, hanem beágyazott videó, vagy kép is. Esetleg táblázat vagy diagramm, ha olyat néz az ember. Mondjuk ilyen esetben meg lehet fordítgani a telefont, de szerintem az nem kényelmes, de kinek a pap, kinek a papné. Szerintem szakadjunk le erről a témáról, mert mehet mások már unják, újat meg nem teszünk hozzá.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ó 13mm-ből simán
Annyi volt az Xperia Pro is, 3.7 inch-csel...
Lenne akkora akkor még egy bika akksi is beleférne
Amúgy az LG-nek van olyan készüléke, csak az sajnos alsó-középkategóriás Android, és csak a T-mobile USA-nál vehető megJól van, gyurkikrisz, látjuk, nagy hater vagy mit lehet tenni Ha annyira nem értesz egyet inkább menj el innen felesleges vitatkoznod
Szerk: látom, azóta írtál mást is, pedig teljesen felesleges felhúznod magad[ Szerkesztve ]
-
Manapság egy Nokia 515 és egy Samsung Primo után egy ilyen készülék maga lenne a megváltás munkakörökben.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
fgth
tag
válasz gyurkikrisz #67 üzenetére
Lejart a muszak? Mert te mindig minden BlackBerry hirben megmondod a tutit.
Csak az a baj hogy fingod sincs se a classicrol se a BlackBerry OS 10 rendszerrol.
De nyugodtan mert legalabb jot rohogok.[ Szerkesztve ]
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
macskea
őstag
válasz gyurkikrisz #67 üzenetére
Dobjál már egy linket, mert lassan mi is mennénk.
-
Cyberpunk
félisten
Kinek van ez kitalálva? Hát nekem. Én sokat irkálok mobilról, chat, email, fórumok. Ok ott vannak a jobbnál-jobb virtuális billentyűzetek, mint a swipe és a többi. Viszont jó, ha van visszajelzés, lehet jobb a swipe, mármint gyorsabb, de sokszor az agyamra megy. Ezzel szemben itt jól kitapintható billentyűk vannak. Kijelző ideális, mármint képarány szempontjából, és a mérete is már egész jó, használható a Q10 még kicsi lenne nekem, de ez a fél inch már pont az, ami kell. Nos én szinte sosem nézek videót mobilon, jelenleg 4,7"-os Samsung Galaxy Alpha van, ezen sem, de aki ismer tudja, hogy volt már pár ennél nagyobb készülékem is, nos azoknál sem használtam erre. Játék abszolút nulla nem kötnek le a mobil játékok, nincs rá idő, inkább kommunikálni szoktam, ha úton vagyok nem játszani. Viszont egy kompakt készülék kell, ez még az. Tehát candybar billentyűzet (én nekem bejön, szeretem), kompakt méret, egy jó kamera, jó DAC, jó üzemidő ezek fontosak, ezeket szerintem megkapom itt. Megéri e a 140 ezret? Nekem meg, mint írtam már noha a Q10-hez képest nem tud annyival többet, de az kiesik a kijelzője miatt, ráadásul itt a híváskezelő gombok abszolút pozitívumok. Nekem megéri, valószínűleg a megjelenése után nagyon hamar beszerzek egyet. Ja hogy nincs rá 5 millió app? Na és, nem hat meg, gyárilag is sok mindent tud. Egy szívfájdalmam van, hogy nem megy OS10-en a Strava, ez mondjuk elég gáz. De már tudom a megoldást egy olcsó, használt robot, amit amúgy sem sajnálok sportoláshoz magammal cipelni.
-
Picco
addikt
Egyet ertek teljes mertekben. Most valtottam nexusrol Q10-re, classic-al szemezek, de ugy latom eletemben eloszor inkabb XDA vagy valami mas forumra kell mennem informaciokert, mert itt egy par szemely hatasara kialakult "BB-rol jot vagy semmit" mentalitas eleg kiabrandito.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
eventus
veterán
Nem olyan rég volt egy másik Classic hír. Most csak annyi, hogy fehérben is lesz. Fehér szín ennyire felvillanyozott mindenkit? Mert nem szól másról ez a fórum sem, mint amiről szokott mindig: BlackBerry így, BlackBerry úgy..
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
macskea
őstag
-
Crafter32
őstag
Nekem a fehér telefon inkább női, mint uniszex. A fekete tetszik még mindig, de kinek mi. Beleéltem magam a kb 120ezer forintos árhoz, a 140 sem oly veszélyes mondjuk. Január véget ír a berryblog , addig még van 1,5 hónap. Sokat változhat még az ár. Passport ára is össze - vissza megy. Hol fel, hol le. Nem is merek előrendelni így.
-
Látnok
aktív tag
Na, ez az a telefon, amire a feleségem is azt mondja, hogy kell neki! Nem szereti az érintő kijelzőt, igazából ami neki nagyon fontos a fizikai híváskezelő gombok. Ráadásul fehér is...
A fekete változat, pedig nekem lesz jó a jelenlegi Q5 helyett céges telónak.
No, és akkor az itt (IS) olvasható vitáról. Teljesen felesleges. Különbözőek vagyunk különböző igényekkel. Céges telőm qwerty-s, imádom, tényleg nem gyorsabb rajta gépelni mint a Z10-en, de nekem is fontos a visszajelzés. Öregszem, az újaim már nem olyanok, pár soros e-mail válaszokra, visszaigazolásokra nekem tökéletes. Azonban naponta 1-1 órát utazom munkába és haza, ott jön jól a saját kis Z10-em amin bizony nem csak zenét hallgatok, hanem filmet is nézek. A Z30 még jobb lenne, de az már nekem a hordozhatóság szempontjából nem jön be.
Mindenki döntse el mi a fontos neki, és az alapján válasszon telefont/rendszert...persze az ár is fontos. Az viszont valós probléma, hogy sokan nem tudják kipróbálni ezt a készüléket, még annyira sem mint a többit, hiszen nagyon kevés helyen kapható (szolgáltatóknál sem). Márpedig igazán jó döntést csak alapos próba után lehet hozni, amire még a megtapogatás is kevés. Nekem szerencsém volt, mert a Z10 teszt elegendő volt a döntéshez a WP8 nokia ellenében. Droidom volt, és mivel abból is iszonyat drága ami már jó, így az iphon-hoz hasonlóan kilőttem azt is. DE mindenkinek más az igénye, és ezt tartsuk tiszteletben!
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest