- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nálam a ZTE Blade-et nézték iPhone-nak.
Tényleg hasonlít pár telefon, de vannak jelentős különbségek.
Arra hivatkozni, hogy valaki "benézi" és "átverik" egy vicc.
Persze, 10m-ről egy laikust megvezethet vele valaki, de ha leteszed az asztalra mind a kettőt a hülye is megmondja melyik az iphone.
Maga a "szabadalom" is "vicces".A 10.1 betiltását kérni meg szánalom. Komolyan. A Star Trekben évekkel korábban volt "tablet".
Ráadásul le volt kerekítve a sarka. Húúú.Tessék versenyezni szolgáltatással és minőséggel, tisztességesen.
Én tökre megértem, ha valakinek egy 4S kell. Nekem Note kéne.
Szerencsére lehet kapni mind a kettőt, így mind a ketten boldogan élhetünk.
Heppi end.♥"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
joey04
titán
Én úgy gondolom, hogy a Samsung azért lépte át a határt, mert nem csak egy dologban, hanem mindenben megpróbálja lemásolni az ellenfelét. Tehát szoftveresen is sok hasonlóság van, kinézetre is, de ezeken felül a csomagolás, tartozékok is nagyon hasonlóak. Ez így egyben szerintem már nem megengedhető. Aztán meglátjuk mi lesz a vége, ha valaha lesz is vége. Bár a "visszavágás" a Samsung részéről az EU szerint sem korrekt már.
Hozzáteszem, régebben a Nokia sikerkorszakában is érték hasonló vádak a Samsungot, csak a Nokia akkor nem tett jogi lépéseket. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Megkülönböztethető egyértelműen?
Meg.
Case closed.Engem nem izgat ez a téma ennyire. Bele lehet magyarázni egy csomó mindent, de lássuk be lassan a Rambus kispályás lesz az Apple mellett. Ez meg szerintem nem jó.
(#63) joey20:
"Ez így egyben szerintem már nem megengedhető."
Szerencsére annyi beleszólásod van, hogy ezt leírod egy fórumon."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Az Iphone elől-hátul üveg, és teljesen más minőségérzetet ad mint a gagyi samu műanyag.
Aki ezt összekeveri az magára vessen.Ez olyan, hogy a laikus csajok összekeverik az autómárkákat és típusokat is.
Pedig nem kell hozzá óriási megfigyelőképesség, hogy az ott egy Chrysler, az meg egy BMW, az meg egy AUDI.
'szt mégis azzal jön, hogy "fekete és nagy". Hábazze.A nyamvadt Q betű más. Az ott a típusjelzés. Olyan mintha a Samu nem Galaxy S-nek hívná, hanem Samsung Iphone-nak. Na olyat már tényleg nem szabad.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
zombinyul
addikt
Nem értem egy Acet hogy lehet vele összekeverni... Kockás gombok,kicsit vaskosabb kialakítás. Mindkettő érintős,fekete,és egy gomb van rajta(látszólag). Nem értem,akkor hogy mondhatták Rád,hogy jobb szemed van ilyen téren... Szvsz egy kerek lámpás Zsigulit sem fogok összekeverni egy kocka Skodával,csak azért,mert mondjuk mindkettő piros,és sedan...
Bárhonnan közelítem meg ezt a szituációt,szánalmas amit az Apple csinál. Ne így akarjon plusz vásárlókhoz jutni.
(ha kijön egy térerő hibás Samsung,azért is belesznek perelve,mert koppintják az Applet? )
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
félisten
Látható, tapintható, megkülönböztethető és más színű a kiegészítő.
Mi kell még? Írják rá öles betűvel, hogy "Samsung"? Az is megvan.De most komolyan, "hasonlít a töltő meg a kábel"? Nevicceljünkmár...
A kábelt, hogy a viharba csinálják másra? Ne két vége legyen, hanem három?(#70) zombinyul: Pont ma jött a hír "térerő hibás samsung"-ról.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
-
félisten
Mert bénák és nem tudnak megtervezni egy telefontöltőt.
Szerintem hagyjuk abba, mert kezd vicces lenni.Én nem értek a telefonokhoz, de az S2-nek egyszerű microUSB töltője van.
Pont ugyanolyan mint az összes többi telefonnak.Szerintem az Applenek nem azzal kéne kilógni a tömegből, hogy patent trollkodik, hanem, hogy összetéveszthetetlen minőségi cuccokat gyárt és elkérhet érte egy valag pénzt.
-
zombinyul
addikt
Mondjuk a töltő dolog jogos,ezzel kár is lenne vitatkozni. Viszont mutass egy gyártót,aminek nincsenek valami másra hajazó készülékei...(amit linkeltél Motorola(j) is tiszta Palm,meg Blackberry...)
És szerintem minden pereléssel kapcsolatos pontot vizsgálnak... Az eredményre én is kíváncsi leszek,bár hozzáteszem,nem vagyok Samsung fan. De az Apple amit művel,már kinyitja a bicskát a zsebemben...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mennyire hiteles az az oldal ahol fent van az Apple által fotoshoppolt kép amit a bíróságra is beadtak?
Ha egy töltő csatlakozónak a tervezése 100m dollár én k*rvagyorsan kirúgnék valakit.
De azt is aki 5m-ért másolja.Nem tudom miért nem szabvány USB-t használ a tab, lehet túl nagy benne az akksi.
-
Pete55555
addikt
2006: Motorola RAZR vs. Samsung SYNC: Tök máshogy néz ki a két telefon
2006: Motorola Q vs. Samsung BlackJack: BB koppintás mindkettő...
2007: Apple iPhone vs. Samsung Instinct: Közük nincs egymáshoz.
2007: Apple iPhone vs. Samsung Instinct, és Galaxy S vs. the iPhone 3GS: Már a kép is sántít, ugyanis a méretarány nem stimmel, a kijelző alatti gombok meg szerintem egyértelművé teszik, hogy melyik telefon melyik. (még, ha egy ACE-t tettek volna oda...)
Apple iPhone USB cable (2007) vs. Samsung Galaxy Tab USB cable (2010): Tervezz egy vékony kialakítású töltő/adatkábelt, ami máshogy néz ki.
2011: Apple iPad 2 vs. Samsung Galaxy Tab 10.1: Iderakhattak volna mondjuk egy Xoom-ot is, az is kb ugyanannyira hasonlít az iPad-re mint a Galaxy Tab
De látom rendesen ráfeküdtél erre a témára, és direkt ilyen oldalakat keresel, ahol a Samsungot hasonlítgatják, és vádolják a másolással, nemtudom, hogy ez téged személyesen zavar, valami károd van belőle, hogy ennyire rá vagy kattanva a dologra.
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Depression
veterán
"Talán egy kicsit jobban értek hozzá, mint az átlaguserek, legalábbis valaki ezt írta itt a fórumon"
Bocs, de ez megy aláírásnak.
#64: Minden egyes alkalommal ezzel találkozom, amikor ti az almát véditek, hogy "nézhetjük folrdítva", vagy fordítsuk meg a kérdést, meg iyenek. Tudod ez nem fordítás, hanem ferdítés.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
fordfairlane
veterán
Én nem is a szabadalomnál látom a gondot hanem, hogy a Samsung egy komplett formatervet lemásolt.
Ugyan már, az IT szabadalmi dolgok évek óta bagatell hülyeségek körül zajlanak. A mobilpiac újrafelosztása a tét, nem az, hogy a Samu tablet mennyire hasonlít az Ipadra.
x gon' give it to ya
-
zombinyul
addikt
"És akkor hagyni kellett volna, hogy továbbra is az összes cuccát másolja az apple-nek vagy milyen más módszer?"
Én ezt nem mondtam. De azért egy "ejnye bejnye" meglátásom szerint belefért volna(nem kellett volna rögtön pereskedni,le kellett volna ülni a nagyágyúknak,és erről beszélgetni egy sort. Bár nem tartozom azok a körök közé,így nem tudom,ez mennyire kivitelezhető)"Az apple-nek a design ha úgy tetszik a védjegye és rengeteg pénzt fektet ebbe a területbe."
Maximum fektetett,semmi radikális újítást nem hoztak a formaterven."A HTC-nél is látni, hogy egyedi telefonokat gyártanak és foglalkoznak a designnal, bár nekem a régebbi modelljeik jobban tetszettek."
Ebben egyetértek Veled. A HTC-k eléggé kilógnak a sorból,nyoma sincs copyzásnak. De nem is egy kategória árban(igaz,a Sony Ericssonok is eltérnek a többi gyártó készülékeitől)"Én is fel lennék háborodva, hogy ha készítenék valamit ami sikeres és aztán valaki lemásolná a munkámat, kivéve ha ezért fizet nekem. "
Szintén egy olyan pont,melyben egyetértünk. Viszont próbálnék olyan megoldást találni,mely sem a pénzkészletemnek,sem a piacon való versengésnek nem árt. Ez így volna fair,és ésszerű is egyben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest