-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Digitalpimp #81448 üzenetére
a pártartalom mérő része mennyire pontos?
-
andrisms
aktív tag
Újra van -2dolláros Rock - Store kupon, ha valaki szeretne még olcsó autós töltőt! Így újra 1.44dollár lesz a vége.
-
törölt tag
A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy ha a fogkefe három hónapnál hosszabb ideig van használatban, hatékonysága jelentősen csökken, és így a fogakon és a fogínyen plakk képződik a rendszeres fogmosás ellenére is. Ezt a szabályt felülírja, ha valaki náthán, influenzán, szájüregi fertőzésen vagy torokgyulladáson esett át, ezek után feltétlenül újra kell cserélnie a fogkefét, különben a sörtéi közt megtelepednek a kórokozók, és visszafertőzhetik a fogkefe használóját. Ha nem volt fertőző betegsége, a fogkefén idővel akkor is nő a baktériumok száma, ezért mindenképp célszerű újra cserélnie a régit. Ne várja meg, míg a fogkefe használhatatlanná válik, és a sörtéi elkopnak.Lehet barmennyire eredeti oral-b kuka mikor eljon az ideje. Ennyit az utangyartott is kibir.
-
dugesz77
őstag
válasz pajszer91 #81453 üzenetére
Erős közepesek. Én a cipőfűzősöket teszteltem.
Más. olcsóbb 4-5 portos Gigabites Switch-et keresek. Jó lenne Eu-ból ,viszonylag sürgős. Tudom itthon sem annyira drága de mégis kintről olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz #39868659 #81454 üzenetére
Erre már céloztam, hogy van megoldás. Nem is túl bonyolult.
Ne járjuk már körül megint ugyanazt. :-)Ez egyébként a webetegről származó cikkből van és a normál fogkefére vonatkozik amit tényleg ajánlott cserélni.
Igazából nem a cserélgetés a lényeg, hanem a fertőtlenítés 3-4 naponta, hiszen már a következő alkalommal felülfertőzöl, tehát ha egy hónapig használsz fertőtlenítés nélkül egy rosszabb minőségűt semmivel sem jársz jobban, sőt.
Eredeti (Genuine item has tightly packed bristles and soft rubber floss blades)
[link]És hamisítvány (Counterfeit has Firm rubber blades and loosely packed bristles which are a different colour and not as soft to touch)
[link]A Curasept Perio-t se véletlenül írtam fogmosás után.
De ez már nagyon off itt.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
retesz147
addikt
Megéri ez a Netac 64 Gb microSD?
Vannak vele tapasztalatok?Kell vennem microSD-t akciókamerába, ha jó, akkor beruházok egyre.
Xiaomi 13 eu dev...
-
daver88
aktív tag
válasz dugesz77 #81455 üzenetére
Nem kínai, viszont EU, de nem is magyar...KATT --> és még gyors is, és még garancia is van (nagyjából minden teljesült)
Nekem ilyen van, hibátlan...a normális (gondolok itt megbízható) kínai forrásoknál is 12-15 EUR-nál kezdődik, akkor már az ~1000 Ft különbséggel szerintem nem kérdés, hogy melyik a választás
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
A héten volt már új Digoo hőmérő?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Digitalpimp
senior tag
válasz DeFranco #81451 üzenetére
Passzolom. Nincs igazán komoly alternatíva itthon amivel összetudnám nézni. A sima mechanikus 400 Ft-os pára-hőmérőhöz képest kb. 10-15 %-kal kevesebbet mutat. A hőmérője a TFA időjárás állomáshoz nézve korrekt. 1 C-fokon belül van. Ezt is egy ilyesmi készülék ihlette: [link]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
dugesz77
őstag
Én egy ilyen Digoo csörgőórát rendeltem a héten. Kíváncsi leszek rá. Pontokat beváltva 4,14$
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Sziasztok!
Akarok venni, egy ilyen Tükörbe épített tolatókamerát
Használ valaki ilyet? Mik a tapasztalatok ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
dugesz77
őstag
QCY is kuponozik. 3$ kupon 3,01-től használható és amúgy is egész jó akciók vannak. QY7 Sport bt füles pl. így 7,91$ ért elhozható.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz *Ropi* #81383 üzenetére
Kiprobaltam AptX kodekkel is, teljesen szépen szól. Szerintem egyszeruen csak ráált a fuled arra amit használsz, én nem találok kivetnivalót benne.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
milyen aránylag olcsó USB C kábelt ajánlotok? -
tam@s
tag
Sziasztok! Csak ma, akciózik az Orico. Tapasztalatom nincs a minőségével, de visszaolvasva a fórumot sokan vettek már belőle.
-
s7evcsenko
addikt
Ilyen autós telefontartót vett már valaki kintről?
Van valami ajánlható alternatívája ennek?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
BullZeye
veterán
válasz dugesz77 #81471 üzenetére
Standby time: about 175 hours
Charging time: about 2 hoursCsak a lényeget sumákolják el, hogy meddig használható egy feltöltéssel, picit gyanús.
QCY QY7 egy Xiaomi Hybridhez képest minőségre milyen? Használta valaki mindkettőt?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
dugesz77
őstag
Persze, csak én azt hittem sikerült a most kattintásra adott "ingyen" 5 dolcsist ellőni. Ha az jó lett volna akkor 10$-osra simán rámentem volna Aztán bedőltjük vele Aliexpresst
(#81491) BullZeye Amazon-on szoktam értékeléseket olvasni (általában GB-n, BG-n túl jóra értékelnek mindent, vagy szűrik az értékeléseket ) Kap hideget -meleget de a 2 óra töltés 5-6 óra lejátszás lehet az igazság.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
mágneses vagy hasonló elven hűtő oldalára rögzíthető kisméretű táblát milyen néven keressek?
olyat szeretnék, amire letörölhető filctollal lehet írni, mint a tantermekben lévők.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DrojDtroll
veterán
kell egy 7.4V-os lipo aksi és egy töltő hozzá, hogyan tudom ezt legolcsóbban megoldani
-
206 cc
senior tag
válasz DrojDtroll #81495 üzenetére
Szia!
Bocs,de mihez kell az akku ?...a méretei miatt kérdezem.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz DrojDtroll #81497 üzenetére
Szia!
A legolcsóbb verzió ,ha hirtelen kell,akkor azt hiszem így kivitelezhető.
Itthonról az akku :18650 bőven terhelhető innen érdemes...megbízható a srác,vettem többször is tőle többfélét!
Az akkuhoz taró : [ez a verzió] a kábeleket érdemes cserélni,mert nem valami minőségi a gyártás ez kintről olcsóbb ,de sok idő....
Az akkuhoz töltő elektronika [sajna ez egy cellához való és elég dragán adja az illető kintről kb. 30-40 cent darabja....és ugye kicsit mókolni forrasztgatni kell illetve kell hozzá ugye egy egyes 18650 tartó is [ilyen]
Ha egyszerűbben oldanád meg a töltő részt akkor inkább rendelj kintről komplett jóminőségű töltőt ami többcellát is tud egyszerre,ha olcsón akarod és szeretsz barkácsolni van ilyen töltőpanel több cellához is fillérekert pl [ilyenre gondolok ....Ali-ról mindez fillérekből megvan !
Az akku viszont ez a legolcsóbb ,persze ha kisebb helyre kell tenni vagy könnyebb akku kell akkor inkább [ilyen akkukat] javasolnék,de ezekhez drága a kesz töltő èrdemes építeni alkatrészekből.....
Találtam egy olcsóbb többcellás töltöt a második akkutipushoz [link]
Bocs kicsit belemelegedtem a témába...[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest