- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz DeFranco #54898 üzenetére
Tippre azt mondom, hogy a gombokkal lehet váltani a színt, vagy lélegző módon folyamatosan változik.
Hasonló a Rapoo V20-hoz.Itt volt egy szösszenet az egyik ilyen egérről.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
XtremLor
őstag
válasz Saccco #54901 üzenetére
Nekem van rapoo v20, es ez az olcso is megjott hat kozuk nincs egymashoz, a rapoo anyagminosege is hozza a 10e+ kategoriat, a szoft is perfect dpi allitas a vilagitas is szemelyre szabhato, a teljesen off-ig.
Kepek alapjan nekem Kinbas vp x9-nek tunik ezt tegnap is irtam, csak a szitalas ter el.Nem talaltam en se semmit hozza, pedig tegnap kerestem. valami szoft jo lenne ehhez is.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
vizimento
senior tag
Ebayról több mindent vettem egymás után. Volt aminél semmi gond a fizetésnél (paypal), volt aminél "We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details, including your billing address." hibaüzenet. Eddig nem találkoztam ilyennel... Ez mitől lehet?
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
kenand
veterán
ÚJABB GERABEST KUPON PACK!
telefonok, táblagépek stb
Használjátok egészséggel!!!!!!!! -
Watcher45
tag
válasz Saccco #54901 üzenetére
Igen lélelgző módon változik a szín, tehát lüktetve vált, a pirosnál a mintázat szinte olyan mintha bellülről izzana az egér. Szoftvert sajnos nem adtak hozzá egy egyszerű barna papírdobozban volt bubis zacsiban, semmi extrát ne keressetek mellette. A dpi a görgő mögöti gombbal váltható, de hogy éppen mekkora értéken áll az rejtély számomra.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Ha nem fér be a postaládába a csomag és nincs itthon senki olyankor mi van?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Nestor16
senior tag
-
Watcher45
tag
válasz zsolti72837 #54909 üzenetére
Ha nem átvételes a küldemény akkor a postás jóindulatán múlik, hogy hagy-e értesítőt vagy odaadja a szomszédnak, házmesternek. Nálam ezek előfordultak már, sőt egyszer a lépcsőházban az ajtónk előtt a lábtörlőn találtuk az egyik csomagot
-
L4mie
veterán
URak, 5000 forint alatt tudtok ajánlani fejlámpát?
18650 es jöhet
+ 18650 es megbízható akkut, mert utoljára akkuval ráfaragtam gearbestéknél....hamis szart küldtekDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
zsolti72837
addikt
-
macilacus
senior tag
válasz aram01 #54881 üzenetére
Nekem még nem jött meg, de akinek megjött már az azt írta használható.
Én 7 gombost rendeltem anno, annál mikrókapcsoló csere kellet és azóta tuti, a trackballomnál ugyanaz volt a baj és ott is kellet cserélni a mikrókapcsolót, csak a tracball az több mint tízszer annyiba került.
A fiamnak ugyancsak 7 gombos kiválóan működik.Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
macilacus
senior tag
-
XtremLor
őstag
válasz Mr.Csizmás #54905 üzenetére
A milyen egeret valasszak topikban tudnak segiteni, nekem egy msi ds100 volt elotte, de akkor jott a snapup-bol nyert v20, az msi egybol ment aprora.....a kis kinai marka jobbnak bizonyult.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
válasz Watcher45 #54800 üzenetére
Kettőt rendeltem, meg is jöttek 18 nap alatt.
Eddig az egyik lett kipróbálva, egy 2 és egy 32GB-os kártyával. Mindkettőt olvasta, viszont "lötyög" benne mindkét kártya, azaz nem a legpontosabb a mechanikai felépítése (kikopott az öntőforma?).
Amennyibe került, annyit megért. De többet nem.
:-) -
majnz
tag
Üdv! Ez valós vagy kamu nyomkövetési szám?
SYBMY15292030
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
zsiz
őstag
válasz XtremLor #54924 üzenetére
Onnan kinéznek az ilyen kínai vackokkal.. tapasztalatom alapján félig-meddig jogosan Ott a minimum, amit meg szabad venni, egy Logitech G100s. Én is ottani ajánlásra vettem és egy kínai "géming" egeret váltott, amit egyszerűen nem tudtam használni, annyira gagyi volt (ilyen 7 gombos csoda volt az is [kép]).
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Egy kis segítséget kérnék... konkrétan ilyen műanyag karikát kellene szereznem, de nem tudom hogy keressem . bár azt se tudom lehet külön ilyent venni..
gondolom ezek szabvány méretek: 10centi az átmérője...Lumia 950XL
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Golyo69
senior tag
Ajánlott G9-es Ledes izzó?
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
macilacus
senior tag
válasz w.miki #54934 üzenetére
mea culpa
nem is mondtam, hogy mindenkinek a véleményét leírtam egyszerűen csak leírtam azt amire emlékeztem abból amit olvastam[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
zsolti72837
addikt
Dinnye vágó fém érdekelne, honnan jön meg a leggyorsabban?
-
attiati
veterán
furdokadba hajfogonak milyen megoldas jo?
a lefolyo dugoja ala kell befernie, ez itt a gond
-
beg
veterán
válasz attiati #54937 üzenetére
Kopasz barátnő
Az ilyen eurós és háztartási boltokban lehet kapni műanyag lefolyószűrőt, legutóbb 10 db-ot vettem 290 ft-ért, az évekig elég.Szerk. A gomba alá? Az nem nagyon fog menni. Én úgy oldottam meg, hogy kicsavartam a gombát és úgy ment bele a szűrő. Pancsikoláskor ha dugózni kell, akkor szűrő ki, dugó be, majd fordítva.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz spidersoft #54933 üzenetére
Ami elrepedt pakolás közben az plexi volt és nem volt vele semmi gond... Nem olvadt meg...szerintem lehet ilyent külön is kapni csak valahogy rá kéne jönnöm a nevére
Lumia 950XL
-
MittuDomain_
őstag
Wazz...
Elmegy az ember 10 napra nyaralni, és mi fogadja itthon?És mivel tuti tele van jó akciókkal, most olvashatom végig.
De köszi a közösségnek az aktivitást!
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
beg
veterán
válasz MittuDomain_ #54940 üzenetére
Csak figyelmesen, holnap röpdoga
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tonyrulez
őstag
válasz ZsoltG60 #54939 üzenetére
Körüveg spotlámpához? Biztos nem ez a neve, de ha bemész lámpaboltba csak érteni fogják
Biztos plexi volt? Eddig csak üveget láttam. Plexi 80-90 foktól már lágyul, egy 60W-os izzó felülete lehet 130 fokos is.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Laca1212
őstag
válasz MittuDomain_ #54940 üzenetére
Dehogy van tele...sör téma és a többi érdektelen mindenféle.
-
Tomi0703
addikt
Létezik bicikli kormányra telefontartó? Olyan kellene amit lehet forgatni vagy csak simán álló helyzetben van rajta a telefon.
-
Saccco
nagyúr
válasz Tomi0703 #54946 üzenetére
--------------------------------------------
más:
Úgy nézem, megint elszaporodtak a pénzparkoltató fake ebay listing-ek.NE vegyél belőle, csak mutatom!-> Alap esetben 40.000ft.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Watcher45
tag
válasz zsolti72837 #54931 üzenetére
Vártam ezt a Mi Band kettőt abban reménykedve, hogy még lejjebb nyomja majd a régebbi típusok árát, hát nem drágábba adják azokat is azóta
-
Watcher45
tag
Ugreen autós telefontartó [link] most ment el liciten 1.8 dolcsiért az orrom előtt, de végül nem licitáltam rá, nek tudom mennyire tarhat fixen ez a konstrukció. Ráadásul télen amikor a meleg levegőt nyomatja az ember az amúgy is melegedő készülék még nagyobb hőterhelést kaphat.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest