Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz maestro87 #52910 üzenetére

    és (#52911) Vertigo18

    Rossz a link, Liitokala feliratút rendeltem és az is jött, az volt a neve és az szerepel a "My Orders"-ben is. Viszont ha ráklikkelek a "view current product"-ra, akkor ez a Colaier jön elő. Biztos én is ilyen sz.rt kaptam, csak Liitokala felirattal. Hogy rohadna meg az eladó.

    A kínai rendelés veszélyei: lesz még vagy 2 hét, mire eljutunk a full refundig és közben továbbra sincs használható töltőm, ami méri az akksijaim által felvett "kakaót". Na mindegy, legalább a 18650-es, parlagon heverő akksijaimat feltöltötte, amiket Power Bank-ként szeretnék használni.

    Kitől vegyek ilyet, ha a LiitoKala Power Co., LTD nevű, 3525 pozitív visszajelzéssel rendelkező eladótól sem lehet? :U A Liitokala Official Flagship Store jobb, vagy bárki magára aggathatja ezt a nevet? Rendeljem meg Gearbest-ről? Nem adom fel, harmadszorra sikerülni fog! :K

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák