- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
Ez milyen?
Infrás hőmérő - $7 és még lehet pontozni. (max $4,9-ig elvileg)#Gearbest
Xiaomi Fan
-
mirci18
addikt
válasz havri1 #52800 üzenetére
Persze nála.
De engem nem szivatott.
Volt egy 7-8 hónapos samsung kártyám írtam neki hogy hibás.
Jött a szokásos levelezés hogy vagy küldjem vissza vagy gariztassam a samsunggal.
A gariztatást nem választottam mondtam én a pénzt kérem vissza bár azt nem ajánlotta fel.
S érdekes módon a pénzem visszaküldte a kártya postázása nélkül.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
havri1
félisten
válasz mirci18 #52804 üzenetére
Nekem is ez volt a levelezés, de én azt válaszoltam neki, hogy inkább visszaküldöm neki, és cserélje már ki. Erre írta, hogy ok, csak 5$ -t kér a postázásra..Lehet vételárat kellett volna kérni, csak hát az 1 éves kártyára már nem vagyok ilyen tekintetben jogosult, paypal is 180 nap..
[ Szerkesztve ]
havri
-
dugesz77
őstag
Ezek érkeztek mostanában:
Prizmás tv néző szemüveg. Működik,egész kényelmes,egész nagy a látószög. Ennyit megért. Már a Bakancslistában kiszúrtam de nem gondoltam,hogy ráálltak a gyártására. Június 6. rendelés és 24. ért ide.
NEXBOX A95X Androidos tv box. Preorder-ben vásároltam átszámítva 6270 Forintra jött ki. Végül is nem rossz, bár néha meg-meg akad. 4k-s filmeket szépen viszi de ez a frekvencia állítgatás (nem tudja automatán mint egy Openelec) menüből nem az igazi. Játékból párat próbáltam háromból kettő kilép . Majd még utánanézek mit lehet vele kezdeni ,van fóruma ennek is.
Június 03 rendelés tegnap 27.-én érkezett meg.
Usb 3 hosszabbító kábel. Elég sprőd,vastag. Hátlapi usb csatlakozóról 120-140MB/s olvas a Sandisk ultra Flair 64 pendrive-ról tehát a sebesség rendben. Június 13. rendelés.
Univerzális kulcstartó távirányító. Már sokszor leírták, olcsó működik,könnyen tanítható. Május 18. rendelés pont egy hónap alatt ért ide.
Melamin "csoda" szivacs. Sajnos a nagyon olcsó verzióból nagyon felhígult a piac,sokadszorra már nem azt a minőséget kaptam mint régebben. Most tettem egy próbát a drágább,préselt verzióval. Na ez igen. Két mosogató és egy fürdőkád áttörlése után alig hiányzik belőle. Jól dolgozik,szép lett a végeredmény. Ez után csak ezt a verziót fogom már venni. Igaz itt 10db majd 2$ de ennyit mindenképp megér. -
BullZeye
veterán
válasz powerwade #52776 üzenetére
Ez hogy 199 Forint? Itt ahogy nézem a legolcsóbb is 790, mi a titok?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Beni2360
félisten
-
w.miki
veterán
Megjött a Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition ) kislámpa.
Tetszik, egyetlen bajom van vele: nagyon erős a fénye.
Van ennek olyan változata, ami csak 1 fokozatú, és kb. olyan a fényereje, mint ennek a 2-es fokozaton?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
attiati
veterán
gearbest-en be lehet állítani árfolyamfigyelőt?
-
-
-
titán
Nemrég érkezett:
Ultravékony Powerbank 2600mAh Tényleg nagyon vékony, kényelmes vinni bárhová, észre sem lehet venni a jelenlétét. $3,6-ért vettem. Netes adatok alapján 2000mAh a kinyerhető kapacitása, a 3300-as telefonomat pont 60%-ra tölti, szóval ezt meg tudom erősíteni.
Ledes szúnyogcsapda 4-et vettem. Jól működik, fogja a szúnyogokat, meg az apróbbakat. Két hét alatt megjött. A csomagolása haláli. Mintha most jött volna a kilencvenes évekből, annyira értelmetlen rajta minden angol szöveg.
Ma jött:
72x 5730 ledes SmartIC-s Foxanon E14 kukorica "izzó" 6db érezett. Nagy a fényereje, szemre erősebb, mint a 11W-os kompakt fénycső, amit váltott. Nem villog, stabil a fénye. Szállítás 20 nap volt
Picike zseblámpa Még nem jött meg a 14500-as akku hozzá, nem tudtam kipróbálni. Egy hete rendeltem. Vihargyors szállítás.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dugesz77
őstag
Érkezett még egy-két apróság az előző hozzászólásból lemaradt:
Nitecore T Series Tube kulcstartó lámpa. Bár Eu-ból rendeltem május 7.-én mondhatni rossz időt futott . Amúgy nagyon kicsi mégis kellő fényereje van. Usb-ről tölthető, jól használható.
Üvegszálas edénytisztító bigyó. Alu fazekak,serpenyők aljára tökéletes, jobb mint a fém dörzsi, de vigyázni kell vele mert könnyen belemegy bőr alá is a vékony üvegszál tehát kesztyűben érdemes használni.
Május 28.-án rendeltem.
Fokhagyma,gyömbér reszelő. Fokhagymát reszeltem jól dolgozik. Azt,hogy mennyire lesz tartós majd az idő megmondja. Gyorsan jött június 16.-án rendeltem.
Tegnapra (László napra) pont beesett apumnak egy "szokásos" Veithdia napszemüveg fekete keret kék üveg kombinációban. Ma fel is avatta ,pecázott benne, nagyon tetszett neki. Most egy kicsit lassan ért ide május 31. rendeltem de éppen időben ért ide. -
veterán
Chuwi hi8 pro tabletről van valakinek tapasztalata?
Chuwi Hi8 Pro Tablet PC http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_343663.htmlLegfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
Negyed óra múlva Snap-up. Lehet rámegyek a Raspberry-re Azért most sem erőltették meg magukat az akciókkal
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz schawo #52841 üzenetére
Hát igen . Lassan az arduino UNO-t is chipses zacskóba rejtik ajándékként úgy lement az ára . Egy Tracking Robot autót viszont leütöttem. Egész jópofa ráadásul kittben adják,szeretek forrasztgatni. Gyerekeknek szórakozni jó lesz.
Beni2360: paypal-ig eldobott de ott "sorry".. Csak 1 db volt azt meg nehéz(nem lehetetten) elhozni.
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Veithdia csajos napszemüveg. Eddig csak ezzel a példánnyal volt dolgom, ez alapján azt kell mondanom, nem értem mi ez a nagy felhajtás a márka körül itt a fórumon.
Összevetettem egy fél dolláros napszemüveggel és anyagában szinte teljesen azonos vele, ugyanaz a gagyi kínai műanyag hatás. Egy Polaroid ehhez képest prémium.
A reklámfotókon jól mutat a körítés, a tok meg a törlőkendő, de ezektől sem kell sokat várni.További képek az album végén.
-
veterán
válasz chatran #52848 üzenetére
Persze nem jöhet be mindenkinek, de nekünk bevált.
Több darab van itthon. Ennyiért nem igen találtam jobbat, de még drágábban sem.Most találtam, venni kéne. :
Original Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor http://m.gearbest.com/living-appliances/pp_344665.html[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest