- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz Dluinet #43799 üzenetére
Igen, de vannak pro duo kártyáim, egyszerűbb venni ezekhez olvasót, mint kidobni ezeket és venni micro sd-ket + adaptert.
Banggoodos olvasók közt van valami normális, mert csak számomra nonameket találtam, pedig akkor lenne mire ellőni a kupont...
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
nagyúr
válasz w.miki #43801 üzenetére
eladott account, az eredeti aki gyűjtötte már nem használja
vagy $1-2-os cuccokkal hozta fel (azon is kereset), és most telerakta hasonló jól árasított fake termékekkel.valószínűleg 10-20 account-t kezel szimultán, amiből több még építés alatt van
ilyen szemétségek miatt nem kell messzire menni
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
w.miki
veterán
válasz Vertigo18 #43802 üzenetére
esetleg lehet, hogy klón, mert a GKB-n az s89 16GB ROMmal van, ez meg csak 8-at ír.
Vagy egy régebbi változat?Azt honnan lehet látni, hogy eladott account?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
nagyúr
válasz w.miki #43806 üzenetére
hidd el hogy nem kapsz semmit, ezen már én is végigmentem, csak más termékkel
de ha nem hiszel nekem, akkor csak bátran vedd meg, legfeljebb 3-5 hónap után visszakapod a pénzed a paypal-től, legfeljebb addig sem lesz tv box-od.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Blaise
veterán
EZ Egg Cracker tojásfeltörő és fehérje/sárgája szétválasztó eszközt rendelt már valaki?
-
fant0mi
őstag
válasz Blaise #43811 üzenetére
Nincs kedvem tojashejat ropogtatni a sutemenytesztaban.
Egyebkent en nem szeretem szetvalasztani a feherjet a sargajatol, ugyetlen vagyok. De van egy jo modszer. Beleutod egyben a tojast egy talba. Fogsz egy ures kimosott fel literes uditos muanyagpalackot, osszenyomod, ilyen allapotaban rateszed a tojassargajara, s elengeded a palackot az osszenyomasbol. Igy felszippantja csak a sargajat. Es mar szet is van valasztva. -
hcs57
őstag
Ezt vett már valaki? Működik ez? [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
w.miki
veterán
válasz andrisbandi #43809 üzenetére
pedig jó lenne egy megbízható TV box/stick
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Cavsfan
tag
Hali.Van egy visszatérítésem.Függőben volt a Paypal-on,rámentem,hogy teljesüljön.Erre egy része rajta maradt a Paypal számlán a többi úton van.Miért?Hogyan tudom levenni?
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Cavsfan #43821 üzenetére
Mivel nem refund, hanem simán pénzt küldött neked az illető, így nem megy vissza oda ahonnan fizettél, hanem a számládon van, én nem venném le, következő vásárlásnál levonja a PP és a többit a számládról vonja hozzá. Ennyi, szerintem felesleges megjáratni a pénzt a PP és a bank között, főleg, hogy csak X összege felett lehet kivenni (1500 Ft volt talán régebben, nem tudom most mennyi, ezt PP topikban talán jobban tudják).
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Azt tudom, hogy kitől, de mi az ajánlott micro sd kártya? 16GB-ost szeretnék.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dugesz77
őstag
válasz cris78 #43825 üzenetére
Én ezt venném 16-osban ha a sebesség a döntő. Mobilba meg ezt tenném.
Titkos favoritként ideraknám még a Mixza kártyát is ami tökéletesen működik jó a sebessége és árbajnok. Jó eladó,jó értékelés.[ Szerkesztve ]
-
sunone
aktív tag
BlitzWolf BW-LT1 lámpámat méregettem, mennyi áramot fogyaszt,
- kikapcsolt állapotban 14mA / kb 2W
- alvás funkcióban, legkissebb fénynél 20mA / 2W
- max fényerőnél, olvasás funkcióban 85mA / 10W
teljesítményfelvételt produkált. A V*A szorzat többre jönne ki, de a műszer magyarázott még valami fázis eltolást, talán azért lett kevesebb a felvett teljesítmény.
Egy telefontöltőt is kimértem, az töltéskor 65mA-t vett fel. -
cris78
őstag
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
csadi0011
őstag
Snap-Up-on ismét lehet olcsóbban venni HOMTOM telefonokat. HT3, HT7 : ~11,5e HUF; HT7 PRO: ~20e HUF; HT6 ~28,5e HUF
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli töltőpadból van esetleg ajánlott "olcsó" verzió ami megbízható ?!
Munkahelyemre vinném be és sajna volt már hogy apróbb dolgok eltüntek az irodából.....ha véletlen nem zártam fiókba.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
veterán
Vettem korábban egy USB-s EasyCap videoillesztő kütyüt. Működik szépen, csak a hozzá adott videó rögzítő program nem túl acélos, még a legnagyobb méretű állományba mentő beállításban is elég gyengécske eredményt ad (alul tudja múlni egy nem túl jó minőségű videokamera által rögzített képet is).
Milyen program ajánlott, ami együtt tud működni egy USB-s videodigitalizálóval és jó minőségben rögzíti a videót?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Jarod1
addikt
okoskarkötőről írtam egy szösszenetet aki vásárlás előtt áll
[link] -
spidersoft
senior tag
válasz Donki Hóte #43841 üzenetére
Szerintem maga az átalakító nem túl acélos... ha minden igaz, akkor 640x480-at tud, míg a VHS PAL esetén 576 sort jelent, igaz vízszintesen jóval kevesebb, talán 320 oszlopot tud. Amúgy működnie kellene bármilyen video digitalizáló programmal... Próbáld ki mondjuk az amcap nevűt, abban be lehet állítani a képfelbontást és a képkockasebességet, és tud menteni tömörítetlen aviba. Jókora filet eredményez, de a terás winyók korában néhányszáz giga nem okozhat problémát, megaztán először elég csak egy kicsit rögzíteni, hogy milyen lesz az eredmény, és ha meggyőző, akkor lehet neki helyet csinálni. Utófeldolgozás (vágás, zajszűrés, stb.) céljából is mindenképp ajánlott a tömörítetlen formátum. Az amcap megvásárolós program, jellemzően csak demókat lehet találni a neten (vízjelez), illetve van belőle mindenféle speckós verzió, egyikből ezt a menüt hagyták ki, másikból azt, attól függően, hogy a gyártó mit kért... mindenféle videorögzítő eszközhöz szokták adni, pl. a banggoodos mikroszkóphoz is adtak teljes értékűt.
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
van most valami ajánlott kisméretű egérpad?A fórumban csak a xiaomi nagy méretűjét találtam,de nekem laptophoz kellene,az meg nagy lenne.Valami egyszerű fekete minta nélküli érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest