- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
Tudtok valami olcsó általános zsírt egér görgőhöz (Scroll wheel) és ami jó mondjuk műanyag fogaskerekekhez is (RC autó, Cd-rom tálca mechanika)?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, a sinceritys Transcend pendrive-om lifetime garis. Az akkor itthon is az? (annál a budaörsi cégnél)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz choco01 #43553 üzenetére
540 Ft, az csak a tracking, ugyanolyan postával kapod, mintha ingyen lett volna, csak nyomon tudod követni, a feladás pedig bolt függvénye, ahogy a kolléga írta 1-2 naptól akár több hétig is...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Oroszlánom
tag
válasz gergom91 #43546 üzenetére
Sziasztok!
Honnan lehet kitalálni, hogy eu.-ból jön-e?
Én ilyet szeretnék a lányomnak: http://www.tinydeal.com/lenovo-a806-5-ips-hd-mtk6592-octa-core-android-44-4g-lte-phone-p-153243.html
De ha Kínából jön akkor még terhelheti egyéb nem kívánatos költség. Köszönöm a segítségeteket!!! -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Oroszlánom #43557 üzenetére
Oda szokták írni, ha EU raktárban is van, ez kínai raktárból jön, szóval + 0,27% + 2000 Ft kezelési költség, ha neked így megéri, akkor rendeld, ezt mindig hozzá kell kalkulálni, ha Kínából jön 6000 Ft felett.
-
gergom91
tag
válasz Oroszlánom #43557 üzenetére
Szia
Ezek a telefonok mind EU-ból is rendelhetőek, a szállítási opcióknál az ár alatt ki lehet választani hogy Kína vagy Németország-ból kéred (A német párezerrel drágább, viszont hamar megérkezik és semmilyen más plusz vámköltséggel nem jár)
Az általad bemásolt telefon ha jól látom nincs EU-s készleten, ezt csak Kínából tudod megrendelni. -
Ciccuka
veterán
Nem igazán, mert olvastam, hogy abba általában belekevernek olyat, ami miatt itt hátrányban lenne.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bandigyerek
senior tag
Hi!
Megpróbáltam beállítani azt a mobilos biztonsági részt, ami az összefoglalóban van. De egyrészt nem úgy nézett ki a dolog, ahogy a képen volt, (update), hanem valami "get started" volt kiírva. Gondoltam először azt kell, hogy legyen update. Megcsináltam. Na, azóta nem tudok belépni a PayPal-ra. Kértem jelszócserét, de úgy sem enged bejelentkezni. Tanácstalan vagyok. (Meg PayPal-talan)
Valaki? (Angolul nem beszélek, csak fordítgattam amit kértek. Nem hinném, hogy hibáztam.) -
snpetit
aktív tag
válasz bandigyerek #43564 üzenetére
próbáld másik böngészővel, nekem Chrome-mal csinálta ma, hogy nem adta be az sms küldő oldalt.
-
Kékkutya
csendes tag
válasz bandigyerek #43567 üzenetére
ugyanez, ugyanitt... és még két ismerősnél is.
-
zsiz
őstag
válasz bandigyerek #43569 üzenetére
Legalább nem egyedi probléma --> hamarabb lesz rá megoldás
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
törölt tag
szó volt az autós tartókról. Nekem ilyen jött 3 hete:
kattEgyelőre egyszer dobta el a telefont, de az az én hibám volt (láttam, hogy nem tapadt fel rendesen a kamerától, de gondoltam jó lesz...)
Kíváncsi vagyok meddig lesz jó Napi használatban van, eddig nincs panaszom rá. -
Game-over
aktív tag
USB fejet le lehet cserélni? Mármint megoldható házilag?
Mert a BG-n vett usb-s talpmelegítő kicsit leégett, de mivel külön csatin vannak a talpbetétek (ahol nincs rövidzár), így elég lenne az usb-s végét lecserélni, ha van rá mód.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Holnap megint lesz telefon snapup-ban, de most mintha picit drágábban adnák, de több darab lesz. Vagy a múltkor nem ugyanezek lettek volna? Nekem úgy rémlik ezek voltak. Na végül is nekem mindegy, én nem veszek, csak szólok hátha érdekel valakit.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Jannn
aktív tag
válasz choco01 #43523 üzenetére
Nekem már rögtön az első rendelesem sem jött meg tőlük, 3 hónapig szivattak, aztán végül a paypalnal kellett reklamalnom. Soha többet Geekbuying rol semmit (ebayrol, banggoodrol már rengeteg csomagot kaptam) pedig a tronsmart kábel pakkot csak náluk láttam (ezt vettem VOLNA tőlük ha feladtak volna)
-
DJ. Ru$y
félisten
Tegnap jött egy ilyen tőle, 8 nap alatt megjött, ingyenes TN-rel. viszont úgy néz ki gyári hibásat kaptam, a csomagon nincs sérülés, de a termékben a nyák mozog és valami zörög is benne, most megy a levelezés az eladóval.
Orico & Aukey, ugyanazt kapjuk, csak más csomagolásban, az én HUB-om is teljesen ugyanez, csak Orico van rá szitázva és a csomagolásra nyomva.
Nem mertem bedugni és bekapcsolni még, nehogy nagyobb kárt tegyek benne, ha leleveleztem az eladóval és hajlandó valamit tenni, akkor megírom majd. Addig ajánlott, mert elég gyorsan reagál, és nem próbál kibújni a dolog alól.
-
XtremLor
őstag
Konyhapult megvilagitasra nincs valami jo otletetek? Eleg sotet van a sarokba, igy jo lenne valamit felrakni!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
-
bul07
nagyúr
Nézzétek az postaládátok banggood gyerek cipős kérdőívet küldözget, kitöltés 100pont
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz kirkri #43587 üzenetére
Nem tudom, de hogy honnan vette hogy van gyerek
Bár múltév elején vagy korában rendeltem gyerekholmit, unokahúgomnak rendeltem pár dolgot, sapkát gyerekruhát ilyeneket lehet azért kaptamKérdések olyanok voltak hogy hány éves, milyen cipőt, milyen színt, honnan
Így néz ki az email[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Most érkezett meg egy Banggoodos rendelésem, 2db kis BT hangszóró. A problémám, hogy csak 1 db töltőkábelt adtak melléjük.
Már megreklamáltam, csak kíváncsi vagyok, hogy esetleg itthon lehet ilyet szerezni, pótolható valahogy?
Let's begin, de gozaimasu!
-
XtremLor
őstag
-
DJ. Ru$y
félisten
Persze, sima DC adapter szerintem. Vagy ilyen átalakító szett, ha van egy ehhez való DC-s töltőd.
-
_ak_
addikt
válasz XtremLor #43591 üzenetére
És tényleg! Köszönöm a tippet, eszembe nem jutott volna.
DJ. Ru$y: Sajna így külön töltő nincs, meg ajándéknak megy egy harmadik félnek, szóval nem is tudom kideríteni, csak amíg nem küldik utána a hiányzó kábelt, addig is használható, továbbadható.
Mondjuk máskor már jól jött volna otthonra is egy ilyen univerzális töltő, de a kinti adapterekben nem igazán bízom vagy legalábbis nem találtam "márkásabbat" még.Let's begin, de gozaimasu!
-
fecus
őstag
Ez mit jelent a Gearbest-en:
2016-02-24 02:57:00En route to DHL eCommerce Distribution Center
2016-02-24 02:42:00Electronic Notification Received: Your order has been processed and tracking will be updated soonAz a soon már jól elhúzódott
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
veterán
-
cris78
őstag
válasz Donki Hóte #43595 üzenetére
sok xiaomi usb-s lámpája van
csillár lesz belőleLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz cris78 #43596 üzenetére
Nem, csak egy 4 portos laptopom van, egy PC-n manapság már nem ritka a 8-10 USB port sem szerintem kivezetésekkel akár több is. Mivel a laptopom nem dokkolható, így kellett egy ilyen, néztem még a Thunderbolt dokkolókat, de mocskos drágák.
Sziamóni lámpákhoz elég lett volna egy külső tápos USB2-es, de nem is mondasz hülyeséget, van vagy 5-6 lámpám + Zapalsos... Na jó, ennyire én sem vagyok elvetemült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest