- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz KaiotEch #33955 üzenetére
Segítek: Milyen SSD-t vegyek?
Kifejezetten nem ajánlott típusok, melyek nem megbízhatóak, vagy nem hozzák a specifikációk szerinti értéket!
Kingston: V100,V200, V300Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
nagyúr
válasz Ciccuka #33956 üzenetére
Rendben, de Te mindent elhiszel amit mondanak? Attól még lehet jó. Sőt most mondom én is, hogy semmi bajuk sincs. Félre ne értsd én nem meggyőzni akarlak, de azt odaírta 1 ember, néhány ajánlás után, el lehet térni attól, ami oda van írva. A suzuki sem egy ajánlott autó, nem hozza az elvárt dolgokat, mégis millió számra veszik az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Ciccuka #33956 üzenetére
Azét kerül a nem ajánlottak közé mert ugyan azon a néven V300 kiadtak egy újabb verziót ami nagyon lassú lett(NAND típus is változott), viszont szinte a teljes internet a régi széria méréseivel tesztjeivel van tele , tehát megtévesztő az egész
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Ebből vettem.
Burkolattal, utána burkolat nélkül szereltem fel.
Régebben is volt már párszor, de mindig túladtam rajta.
Borzalmas a minősége számomra. neten találsz róla videót. key 808.
Poénnak jó volt, hogy láttam a házunk felülről.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
huliganboy
addikt
Ma érkezett ismerősnek:
Minősége: "Én mondtam hogy ruhát nem veszünk Kínából..."
[ Szerkesztve ]
-
-
206 cc
senior tag
Gyerkőcöknek ajándék mellé.....
Más... esetleg egy ilyen szemüveg gondolom nem veszik el olyan könnyen??!! Olvasom a topikot és kissé nyugtalanít hogy sok csomag nem érkezik meg a GB-ről. Én még nem rendeltem innen ezért is érdeklődöm..megrendeljem??
Általában Banggodról vagy Ali-ről esetleg Ebbay-ről vásárolok így nincs tapasztalatom Gearbest-tel...itt ingyenes a posta?...látom van Eu raktáruk is de honnan tudom azt hogy az árut hol raktározzák?...hol van jelezve?Illetve van tracking a csomag mellé?[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz KaiotEch #33964 üzenetére
Lassan sok lesz az OFF-ból, de most direkt feszültök egymásnak? El lett mondva, az első szériával nincs baj, de már nem lehet kapni első szériát max kéz alól, így nem ajánlják a V300-at, mert valóban hulladék lett belőle. Olvasd el az összehasonlítót, amit már linkeltek.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
bul07
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #33965 üzenetére
Off-topicba sok az Off
Bocs nem hagyhattam ki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TommyX_
őstag
Nekem Kingston V300-as ssd van a gépben, sata 2-n ezeket produkálta.
Test data->Default (Random)-ra volt állítva.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz Ciccuka #33961 üzenetére
Az új vezérlõ lassúsága nagy file-ok írás/olvasásánál érezhetõ, de rendszermeghajtónak használva (windows + programok) nem tudnád megkülönböztetni õket. Az, hogy hulladék lenne nagyon erõs túlzás. Inkább azért érdemes bojkottálni a típust mert sunyi módon változtatott a paramétereken a Kingston, és 2 ezerrel drábban van problémamentes típus (kingston hyperX fury)...
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Bocs,hogy belevau de szerintem pont egy SSD-n nem szabad spórolni. Én mindig azt mérlegelem,hogy hány évig fogom használni azt a valamit és megvan-e a termékben a bizalom,hogy rábizgatom-e tartósan az adataimat. Sajnos az a rossz tulajdonságom ,hogy az olcsóbb de rosszabb cuccaimnak csak félóráig tudok örülni, utána feleszmélek,hogy most évekig ezt fogom használni és miért nem vettem kicsit drágábban jót. Évekre visszaosztva az 5-8 ezer forint plusz semmi. El kell menni és venni egy Samsung 850 EVO-t a 250 GB egész baráti árban van. Elég hozzá megnézni egy normális tesztet eredményekről,elégedettségről. Egyébként akartam már én is kérdezni,hogy off topikba offolni az on?
-
KTU
addikt
válasz huliganboy #33960 üzenetére
És a "néni" milyen, hogy bírta a dobozba?
Ha már off
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Nerazim
őstag
válasz huliganboy #33960 üzenetére
Ennyire minőségi ?
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
q1w21
csendes tag
válasz huliganboy #33936 üzenetére
Mini USB Wireless Bluetooth Adapter V 4.0 Dongle High Gain CSR 4.0 For Win7 / 8/ XP Laptop Headset CBW-148710
Állítólag a win10-zel is működik, itt a fórumon olvastam. Személyes tapasztalatom még nincs vele, de hamarosan kipróbálom.
Én eBay-en vettem. -
DJ. Ru$y
félisten
4 másodpercnél már engedte a telefont, úgy, hogy 10-nél frissítettem, de persze paypal pörgött fél percet, aztán sry...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dugesz77
őstag
Ma ezek érkeztek:
Raspberry pi 2 plexi ház: méretre,minőségre tökéletes. Vastag méretpontos anyag, jól összepattan. Ennyiért bőven megéri+ adják hozzá a hűtőbordákat. A régi fekete ház szerintem nem szellőzött jól. November 16. rendelés. Ajánlom.
Banán csatlakozó: 8 darab van a csomagban. Jó minőség. Ezért az árért általában csak 4 db adnak. Pont beváltással 800 Ft körül volt. Jól tartja a vezetéket,passzentos. November 14, rendelés.
Fonott damil: Snap-up-os akcióból. Anyagra jónak tűnik. 2.0/0,26/sárga illetve ugyan ez pirosban egymás utáni akcióban csíptem meg őket.. Bevetés, tapasztalat csak jövőre. November 11. rendelés.[ Szerkesztve ]
-
q1w21
csendes tag
válasz huliganboy #33979 üzenetére
Még nem kaptam meg, de majd írok róla.
Találtam róla így hirtelen egy hozzászólást ami nem túl régi, talán dugesz77 fórumtárs tudna róla pár szót írni. -
beg
veterán
válasz Ciccuka #33981 üzenetére
Direkt trollkodod szét a topikot? Egész nap közléskényszerben szenvedsz (többnyire offtopik és értelmetlen hozzászólás gyűjtések) és nem csak ebben a topikban. Mi értelme?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tonyrulez
őstag
Ha már szóba került, Win10-hez milyen Bluetooth USB modul ajánlott hanghoz? BT fülest/hangszórót használnék a laptoppal, de a wifi kártyába épített BT modul valami ritka szar lehet, az átadott hang dobozos, mélyek/magasak elvesznek, szinte kivehetetlen a beszéd.
4 8 15 16 23 42
-
DJGABI
addikt
válasz dugesz77 #33971 üzenetére
hát nem tudom, én v300-at vettem anno, főleg ár alapján választottam. és nem bántam meg. hdd után ez is felüdülés. ja meg nem mellesleg ssd-t azért nem évekre veszel, ez pont hogy "elhasználódik". mondjuk ez épp egész jól tartja magát így ~2 év után is
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dugesz77
őstag
válasz huliganboy #33984 üzenetére
Azóta is tökéletesen teszi a dolgát a Bluetooth usb-s kütyü. Nem zajos, jó a hang. A múltkor majd 15 órát ment egyhuzamban kapcsolat eldobás nélkül. Bár füleshez még nem próbáltam egy huawei am10 Bluetooth dobozkát hajtok vele. Windows 10 kompatibilis plug and play.
-
Czimby
addikt
Xiaomi 10000-es PB hol van most jó áron?
Banggoodon reggel még 12dodó volt most meg 15. :-(
Off:
Nekem elsők közt volt v300ssd-m még 60gb-os.
Frimware frissítés előtt egy modern 1tb hdd-től alig volt gyorsabb szekveciálisban.
Frissítés után már tűrhető volt.Lecseréltem egy 120-as v300-ra ami már alapból rendben volt, de ugy látom lerontották ezt az eredetileg jó típust.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
dugesz77
őstag
válasz DJGABI #33986 üzenetére
Már miért ne vehetném évekre? A notebookomba több mint két éve egy 840-es 120 GB samsung SSD dolgozik. Napi használatban eddig 3 TB írás volt rajta. A gyár 75TB mond rá míg a tesztek szerint valami 300-400 TB között tudnak. Akkor az enyém nem évekre lenne tervezve? Az asztali gépembe egy 250 GB 850 EVO-t raktam. Az még csak pár hónapos ott nem tudok még adatokkal szolgálni. Egyetértünk abban,hogy bármilyen SSD előrelépés a HDD-hez képest, de itt nem ez volt a kérdés.. Megéri spórolni rajta? Szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Saccco
nagyúr
válasz Czimby #33988 üzenetére
Csak a szürke olcsó ($11.29).
(#33992) air:
Kattintás nélkül tudtam, hogy ezt linkeled.
Egyébként legalább van egy lány is itt.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
huliganboy
addikt
Nekem egy OCZ Vertex 3 64GB SSD megy 2 éve folyamatosan, kikapcsolás nélkül, grafikus linux alatt szerverként.... Teljesen hibátlan!
SMART szerint 2,8 éve megy....
-
bul07
nagyúr
Ali első rendeléshez kérnék tanácsot
3eladó közül melyik legyen, melyik fog biztosan élő nyomon követési számot adni szerintetek
1[link], 2[link], 3[link],( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
L4mie
veterán
válasz huliganboy #33997 üzenetére
oké de a vertex 3 prémium SSD nekem is olyan megy a gépben 128 as.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
tupacamaru
veterán
Ezt biztosra senki nem fogja tudni megmondani neked. Mondjék én csak az elsőtől rendelnék. Viszont amit mostanában vettem és regisztráltként volt a posta megadva, az mind nyomon követhető.
5$-os cucc: [link]
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest